Jason_Sitia
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sapienzia
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adiafthoros
Νεοφερμένος
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jason_Sitia
Νεοφερμένος
Dimitris X
Νεοφερμένος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Η γονείς ο τι θέλουν λένε, να τους πείς οτι σύμφωνα με επίσημη μέτρηση η αποκατάσταση στους χημικούς μηχανικούς ανέρχεται στο εντυπωσιακό για τις μέρες μας 95%..Φιλικά.!!!
Αλήθεια??? Ουάου! Μακάρι να είναι έτσι! Και ως τι δουλεύουν?
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
nulispa
Νεοφερμένος
fod@s
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mc08071
Νεοφερμένος
γενικα στο πανεπιστημιο δεν υπαρχουν ιδαιτερα προαπαιτουμενα. ορεξη να χεις για διαβασμα και ολα τα προλαβαινεις. απλως εκει που οι αλλοι θα ξεσκουριαζουν τις γνωσεις τους θα μαθαινεις απο την αρχη.
εγω σου λεω: μην το σκεφτεσαι, αν σου αρεσει η σχολη, δηλωσε την.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsixlofouska
Νεοφερμένος
fod@s
Νεοφερμένος
επιπλεον σχολεια για το αρθρο μου ειναι καλοδεχουμενα
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Φιλε μην κολλας πουθενα οταν σου αρεσει κατι.Και Χημεια θα μαθεις οπως μαθαν οι αλλοι.Το πανεπιστημιο (σχεδον παντα)ό,τι γνωση απαιτει,τη διδασκει κιολας.Αν εχεις θεληση ολα γινονται.Μακαρι αυτο το προγραμμα ενισχυτικης διδασκαλιας απου ανεφερες να υπαρχει σε ολα τα τμηματα αλλιως την πατησα (γιατι εμπ δεν πιανω ) τωρα πως και ψαχνω για την σχολη σας...well μου φενεται αρκετα ενδιαφεουσα και επισης εχω ακουσει οτι εχει καλες προοπτικες και ισως να ειναι η καλυτερη επιλογη που εχω με βαση τα μορια που εβγαλα.. tsixlofouska αν δεν σε βαζω σε κοπο θα μποροθσες να ζητησεις την γνωμη καποιου συμφοιτητη σου ο οποιος προερχεται απο τεχνολιγικη ?? σορρυ καταλαβαινετε την αγωνια μου
επιπλεον σχολεια για το αρθρο μου ειναι καλοδεχουμενα
fod@s
Νεοφερμένος
αυτο που θελω να καταλαβω με λιγα λογια...το να μπεις στην σχολη αυτη απο τεχνολογικη (υπηρ+πληρ) ειναι το ιδιο με το να μπει ενας απο θεωριτικη στο μαθηματικο ??
tsixlofouska
Νεοφερμένος
αυτο που θελω να καταλαβω με λιγα λογια...το να μπεις στην σχολη αυτη απο τεχνολογικη (υπηρ+πληρ) ειναι το ιδιο με το να μπει ενας απο θεωριτικη στο μαθηματικο ??
ΟΧΙ για κανένα λόγο. Είναι πολύ πιο εύκολο βρε αρκεί να διαβάσεις λίγο παραπάνω να μπεις στο κλίμα κλπ. Ασε που στο α εξάμηνο κάνουμε και fortran και θα είναι φαντάζομαι ευκολάκι για σένα.
fod@s
Νεοφερμένος
ουφφφ...εφυγε ενα βαρος απο πανω μου...τη δηλωνουμε δηλαδη ε???ΟΧΙ για κανένα λόγο. Είναι πολύ πιο εύκολο βρε αρκεί να διαβάσεις λίγο παραπάνω να μπεις στο κλίμα κλπ. Ασε που στο α εξάμηνο κάνουμε και fortran και θα είναι φαντάζομαι ευκολάκι για σένα.
Αντε ρε παιδια και ενας τεχνολογικος να πει την γνωμη του
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
vicky###
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- marikakitsou16
- despoina13
- nearos
- amalia
- benzene
- nastasia8
- alsatus
- desp1naa
- Scandal
- BornB
- An_uknown_world
- Jimmy20
- vetas
- Panos_1
- ggl
- panosveki
- T C
- the purge
- azula
- korlef
- Johnman97
- Lester34
- Κλημεντίνη
- Pharmacist01
- Georgekk
- Nala
- constansn
- Athens2002
- tsiobieman
- carnage
- Unboxholics
- Than003
- TonyMontanaEse
- igeorgeoikonomo
- Αλκης Κ.
- aekaras 21
- eukleidhs1821
- MarcoReus
- Infrared
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.