Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.381 εγγεγραμμένα μέλη και 3.557.903 μηνύματα σε 105.782 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 271 άτομα.
Τίποτα στο πανεπιστήμιο δεν είναι ίδιο με αυτό το πράγμα που έχουν φτιάξει στο λύκειο, ούτε καν τα μαθηματικά. Και ευτυχώς να λέμε.Βέβαια στο μυαλό μου έχω την χημεία των πανελληνίων η οποία περιλαμβάνει αρκετή θεωρία και αποστήθιση. Είναι ίδια η χημεία στους χημικούς μηχανικούς;
Οι χημικοι μηχανικοι εχουν κυριο πεδιο εργασιας εκει που παραγονται μεταφερονται, αποθηκευονται, μετατρεπονται ρευστα και αερια ..πχ καυσιμα, τροφιμα.Έχοντας κοιτάξει το πρόγραμμα σπουδών της σχολής και παρατηρώντας πως εμπεριέχει αρκετά μαθήματα φυσικής και μαθηματικών, μένω με την εξής απορία : ποιο είναι τελικά το πεδίο εργασίας ενός χημικού μηχανικού; Που μπορεί να εργαστεί και ποια είναι φυσικά η αποκατάσταση του επαγγέλματος; Ως ένα άτομο που λατρεύει τα μαθηματικά και η φυσική, ενώ βρίσκει τη χημεια ενδιαφέρον μεν αλλά δευτερεύοσα, αξίζει να δηλώσω ένα τμήμα; Βέβαια στο μυαλό μου έχω την χημεία των πανελληνίων η οποία περιλαμβάνει αρκετή θεωρία και αποστήθιση. Είναι ίδια η χημεία στους χημικούς μηχανικούς; Εκείνο που μου αρέσει είναι η εφαρμογή της επιστήμης.