ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick_ts
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
welcome, welcome
Εκει περασες φιλε μου η εκει ηδη εισαι φοιτητης???
nick_ts
Νεοφερμένος
Εκει περασες φιλε μου η εκει ηδη εισαι φοιτητης???
2o ετος συνονοματε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
nick_ts
Νεοφερμένος
oooooooo!!! Αυτα ειναι!!! Οποτε να μας ξεναγησεις!!!
εχεις πμ για να μην μιλαμε οφφ τοπικ στο θεμα.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
tsixlofouska
Νεοφερμένος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
ααα κριμα.. κ θα βρισκα μια συμφοιτητρια!! οπως και να χει καλη φοιτητικη ζωη συναδελφισσα!!Κι εγω εκει περασα αλλα θα παρω μεταγραφη για εμπ...λογω τριτεκνιας....μονο για την εγγραφη θα ανεβω....
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
ααα κριμα.. κ θα βρισκα μια συμφοιτητρια!! οπως και να χει καλη φοιτητικη ζωη συναδελφισσα!!
Μην αγχώνεσαι ρε αλάνι... Ξέρω δύο παιδιά που έχουν περάσει στη σχολή σου και δεν σκέφτονται μεταγγραφη και τέτοια !!!
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω δικε μου!! Θα γνωρισω κι αλλους/ες δεν αγχωνομαι..Μην αγχώνεσαι ρε αλάνι... Ξέρω δύο παιδιά που έχουν περάσει στη σχολή σου και δεν σκέφτονται μεταγγραφη και τέτοια !!!
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
Σε ποια περιοχή έχεις βρει σπίτι σαλόνικα ;;;
tsixlofouska
Νεοφερμένος
ευχαριστω.....επισης!!!ααα κριμα.. κ θα βρισκα μια συμφοιτητρια!! οπως και να χει καλη φοιτητικη ζωη συναδελφισσα!!
Dina_st
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst
Επιφανές μέλος
Γειά σου Dina_st!γεια σας! θα μπορουσε καποιος απο τη σχολη χημικων μηχανικων να με ενημερωσει σχετικα με την σχολη? (σχετικα με το επιπεδο δυσκολιας, το περιεχομενο των μαθηματων, την επαγγελματικη αποκατασταση και την διαφορα σε σχεση με των χημικων)
Οι πληροφορίες που ζητάς είναι στα παρακάτω links:
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2676454&postcount=221https://ischool.e-steki.gr/4ο-πεδίο/χημικων-μηχανικων-vs-χημικων-48441/
https://cheng.auth.gr/jm/index.php/el/lessons/undergraduate
Για οποιαδήποτε άλλη απορία, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου!
Καλή επιτυχία σε όποια επιλογή κάνεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dina_st
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
https://www.adip.gr/eks/AristUni_ChemEng_2013.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πώς βρίσκετε το τμήμα; Δύσκολο ή εύκολο; Δύσκολη η χημεία για κάποιον της τεχνολογικής; Γενικά το πρόγραμμα σπουδών πως σας φαίνεται; Οι εγκαταστάσεις, τα εργαστήρια;
Ποιες προοπτικές υπάρχουν; Δηλαδή σε ποιους τομείς μπορεί να δραστηριοποιηθεί κάποιος φοιτητής; Σε ποιους τομείς ακολουθούν συνήθως οι φοιτητές τα μεταπτυχιακά τους;
Σε ποια επαγγέλματα απασχολούνται οι περισσότεροι χημικοί μηχανικοί(δεν με ενδιαφέρουν ανεργία και άλλα τέτοια απλώς θέλω να μάθω για να δω αν θα μου ταίριαζαν);
Ελπίζω κάποιος από το τμήμα ή που γενικά γνωρίζει να απαντήσει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.