eLina17
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epas
Νεοφερμένος
Ιδου η απορια... !! Με τα 15589 που εβγαλα σε 2ο και 4ο πεδιο παιζει να περασω χημικο Ηρακλειου(βεβαια με αυτα που ακουω δν νομιζω αλλα λεεεεμε) ! Μ'αρεσει τρελα η χημεια σαν επιστημη,,,αλλα οι περισσοτεροι μου λενε να προτιμησω μαθηματικο... Εσεις τι λετε ? Ποια η αποψη σας .... Μια συμβουλη παρακαλωωωωωω.... :xixi:
Noμίζω μαθηματικός έχει καλύτερη αποκατάσταση κυρίως στον ΑΣΕΠ !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eLina17
Νεοφερμένος
epas
Νεοφερμένος
ολοι αυτο μου λενε... I don't know..
Εσύ σκέφτεσαι τον ευατό σου καθηγήτρια ? Αν ναι καλύτερα να πας μαθηματικός λόγω περισσότερων θέσεων .
Σκέψου μόνο πόσα παιδια είναι αδύναμα στα μαθηματικά και απο ποια ηλικία ?!!!!
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
statistikos
Δραστήριο μέλος
Ιδου η απορια... !! Με τα 15589 που εβγαλα σε 2ο και 4ο πεδιο παιζει να περασω χημικο Ηρακλειου(βεβαια με αυτα που ακουω δν νομιζω αλλα λεεεεμε) ! Μ'αρεσει τρελα η χημεια σαν επιστημη,,,αλλα οι περισσοτεροι μου λενε να προτιμησω μαθηματικο... Εσεις τι λετε ? Ποια η αποψη σας .... Μια συμβουλη παρακαλωωωωωω.... :xixi:
Εννοείται πως το μαθηματικό, έχει περισσότερες ευκαιρίες από το Χημικό. Αλλά αν λατρεύεις την Χημεία, κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα. Εσύ θα διαβάζεις τόμους βιβλία, όχι αυτοί που στα λένε αυτά. Μαθηματικό να πας μόνο αν λατρεύεις τα μαθηματικά. Η δυσκολία είναι μεγάλη και στα δύο τμήματα.
saravalo100
Νεοφερμένος
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν νομιζω πως αυτος θα πρεπει να ειναι ο κυριως λογος για να γινεις μαθηματικος...εχω σου πρετεινω μαθηματικο ανεπιφυλακτα γιατι ειναι ενα γενικο πτυχιο και ειναι μια γερη βαση...αυτο σημαινει πως οτι αλλαγεσ κι αν σημειωθουν εσυ σαν μαθηματικος κανεις ενα μεταπτυχιακο(ειναι το τμημα με τα περισσοτερα) και προσαρμοζεσαι σε καθε αλλαγη...Εσύ σκέφτεσαι τον ευατό σου καθηγήτρια ? Αν ναι καλύτερα να πας μαθηματικός λόγω περισσότερων θέσεων .
Σκέψου μόνο πόσα παιδια είναι αδύναμα στα μαθηματικά και απο ποια ηλικία ?!!!!
hale
Δραστήριο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
maraki.........
Νεοφερμένος
Η αντιστοιχα ενας μαθηματικος??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Και οι μαθηματικοί βέβαια μπορούν με το κατάλληλο μεταπτυχιακό να ασχοληθούν με την στατιστική, την οικονομία, ακόμα και με τους υπολογιστές από ότι έχω ακούσει, αν και νομίζω ότι οι χημικοί έχουν περισσότερες διεξόδους.
Ψάξε και στο google αν θέλεις εργασία για χημικό ή μαθηματικό αντίστοιχα για να δεις τι γίνεται και στην πραγματικότητα πάνω κάτω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki.........
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.