testardaas

Νεοφερμένος

Η testardaas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Γειά σας!!
αρχικά θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι μαθήτρια τρίτης λυκείου και συγκεκριμένα σκοπεύω να ακολουθήσω την κατεύθυνση της υγείας.
Η σχέση μου με την χημεία είναι αρκετά καλή, φρόντισα από την Α λυκείου να μην έχω σχεδόν κανένα κενό και όπως έγινε. Δεν έχω σχεδόν καθόλου κενά τουλάχιστον από την ανόργανη χημεία.
Φέτος που διδαχτήκαμε την οργανική, πίστευα ότι παρόλη την δυσκολία της θα κατάφερνα να χτίσω γερές βάσεις και να συνεχίσω στην τρίτη, όμως δυστυχώς τα πράγματα πήραν άλλη τροπή με αποτέλεσμα να έχω αρκετά κενά.
Θέλω να ζητήσω την βοήθεια σας, οποίος βέβαια γνωρίζει και μπορεί ,τι θα πρέπει να ξέρω πολύ καλά από την χημεία της Β λυκείου ώστε να καταφέρω να ανταπεξέλθω στην Τρίτη και να προσπαθήσω να καλύψω τώρα που έχω χρόνο τα κενά μ.
Να σημειωθεί ότι έχω ένα βοήθημα του Σαλτερη αλλά ορισμένα πράγματα δεν τα είχε καλά διατυπωμένα με αποτέλεσμα να έχω αρκετές απορίες
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top