~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karxarini
Νεοφερμένος
Μόνο με τον πηλό έχω καλή σχέση αν και το μόνο που έχω κρατήσει από πηλό,είναι οι ρούνοι μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ μικρή έβλεπα κάθε μέρα το Art Attack !!! Τέλειο , πολλές χειροτεχνίες ! Αν ψάξεις και online μπορείς να βρείς και πολλά πράγματα . Μια φορά είχα βρεί ένα site που έλεγε πως να κάνεις το τζάκι σου να έχει λευκή φλόγα!!
https://www.hitentertainment.com/artattacK/menu_artattacks.html
Στο δημοτικό είχαμε φτιάξει κηροπήγια απο αλέυρι , αλάτι και νερό ! Είχαμε κάνει χριστουγεννιάτικες συνθέσεις απο ξύλα και κουκουνάργια και βελόνες απο πεύκα .. Ωραία όλα αυτά αλλά απο τότε δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ!
Ε, όχι ρε.. Το Art Attack!!!!!!!!!! Τι μου θύμησες τώρα!!!
[Τώρα κατάλαβα... Art Attack, όταν το έβλεπα μικρή δεν καταλάβαινα τι εννοούσε, αρτατάκ το εκλάμβανα! Χαχαχαχ, γαμάτο!]
Είχα φτιάξει έναν σκουπιδοντενεκέ απο κουτί που είχα δει τότε στην εκπομπή! Όταν το είχα κάνει είχα ενθουσιαστεί γιατί δεν περίμενα να βγει καλό! Πω, πω... Πρώτη-Δευτέρα Δημοτικού και πιο πριν;! Και πάντα ζήλευα αυτή την κόλλα που είχε ο τύπος!
Θυμάστε και εκείνα τα απίστευτα που έφτιαχνε και τα έδειχνε μετά από ψηλά;;
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια εγω ασχολουμαι λιγο με χειροτεχνιες....!μ'αρεσουν παρα πολυ και ανυπομονω να τελειωσει η φετινη χρονια ωστε να'χω απλετο χρονο να δημιουργω!!!!
Οσοι λοιπον ασχολειστε ή σας αρεσει ελατε να μιλησουμε,να ανταλλαξουμε ιδεες κ αποψεις ... και γιατι οχι να πραθεσουμε και καποιες απο τις δημιουργιες μας!!!
εδω ειναι δυο διακοσμητικα μπουκαλια και απο κατω μια κουπα με τη λεγομενη "τεχνικη χαρτοπετσετας"....θα βαλω και αλλα να δειτε με το καιρο αν ενδιαφερει καποιον μπορει να ρωτησει ο,τι θελει!
Ωραίες ιδέες manelaki ^^
manelaki, πολύ ωραίο το μπουκαλι με τα λουλουδάκια. Δε φαίνονται πολύ καλά στη φωτογραφία, όμως.
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι πίνακες είναι με λάδι...
Είναι οι πρώτοι μου...
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι πίνακες είναι με λάδι...
Είναι οι πρώτοι μου...
Πολύ όμορφοι ^^
Συνέχισε! :no1:
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη
και τη μπλουζα την εκανα για την κοπελα.οκ,αυτο δεν ειναι τπτ,ο καθενας μπορει να το κανει.
αλλα κατι για το οποιο ειναι very proud of,ειναι ο πινακας που εκανα τον οκτωβρη του 97,οταν ημουν στο νηπιαγωγειο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous
Δραστήριο μέλος
Η μητέρα μου δουλεύει σε νηπιαγωγείο και πάντα μου άρεσε να τις παίρνω τα υλικά και να αυτοσχεδιάζω.
Και τι δεν έφτιαχνα... Νεραϊδες, γοργόνες, πιατάκια με πηλο, ζωγράφιζα πέτρες...
Είχα κι ένα βιβλίο που το είχα φτιάξει εγώ, το είχα ντύσει με άσπρο τσαλακωμένο χαρτί, γυαλιστερά αστεράκια... Το τι υπάρχει εκεί μέσα, δεν περιγράφεται με λόγια.
Καλύτερα να μην το ανοίξει κανείς ποτέ, απο την πέμπτη δημοτικού το φυλάω
manelaki
Νεοφερμένος
Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις...
Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια!
Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω
το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη
https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669
Πολύ όμορφο!:no1:
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ όμορφο!:no1:
thnx
στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά.
Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami
!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p
κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά!
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι.
ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος.
Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1:
καλη μας ζωγραφικη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.