manelaki
Νεοφερμένος
Οσοι λοιπον ασχολειστε ή σας αρεσει ελατε να μιλησουμε,να ανταλλαξουμε ιδεες κ αποψεις ... και γιατι οχι να πραθεσουμε και καποιες απο τις δημιουργιες μας!!!
εδω ειναι δυο διακοσμητικα μπουκαλια και απο κατω μια κουπα με τη λεγομενη "τεχνικη χαρτοπετσετας"....θα βαλω και αλλα να δειτε με το καιρο αν ενδιαφερει καποιον μπορει να ρωτησει ο,τι θελει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sofo
Νεοφερμένος
Σε ποτήρι από σφηνάκι. Το γεμίζεις μπαρούτι, το καπακώνεις με πηλό, περνάς και το φυτίλι και έτοιμη μία μινι βόμβα!!!
Υ.Γ. δεν είμαι τρομοκράτης
στην οργάνωση Ε.Δ.Ε. ανήκω
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.hitentertainment.com/artattacK/menu_artattacks.html
Στο δημοτικό είχαμε φτιάξει κηροπήγια απο αλέυρι , αλάτι και νερό ! Είχαμε κάνει χριστουγεννιάτικες συνθέσεις απο ξύλα και κουκουνάργια και βελόνες απο πεύκα .. Ωραία όλα αυτά αλλά απο τότε δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ!
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Ναι ρε συ, κι εγω το ειχα κανει αυτο μια χρονια! Το καλοκαιρι του 2004 ειχαμε παει Λευκαδα και ειχα βρει κατι πετρες καταλευκες τις οποιες... περιποιηθηκα καταλληλως! Με τεμπερα νομιζω τις ειχα ζωγραφισει...Α, ζωγράφιζα και πέτρες.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Τώρα άμα μου πεις για μπουκάλια, άστα... Όταν ήμουν μικρός, μου λένε οι γονείς μου, είχα μανία να ξεβιδώνω τα μπουκάλια και να λέω "ανοιχτό", να τα βιδώνω και να λέω "κλειστό"...
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Α, το θυμάμαι αυτό! Δεν ήταν με χαρτοπετσέτες, ήταν με εφημερίδες! Τις βουτούσες σε μίγμα κόλλας-νερού και έφτιαχνες, πιέχοντάς τες π.χ. σε ένα πήλινο μπολάκι, ένα άλλο, χάρτινο μπολ!
α να μπραβο !! καλα μιλαμε παταγωδης αποτυχια η δικη μου αποπειρα
και δεν υπαρχει τιποτα πιο σπαστικο απο το να θελεις τοσο πολυ να ασχοληθεις με κατι (πχ εγω με τη χειροτεχνια) και να εισαι τοσο απελπιστικα αχρηστος...
Τώρα άμα μου πεις για μπουκάλια, άστα... Όταν ήμουν μικρός, μου λένε οι γονείς μου, είχα μανία να ξεβιδώνω τα μπουκάλια και να λέω "ανοιχτό", να τα βιδώνω και να λέω "κλειστό"...
ελεος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
α να μπραβο !! καλα μιλαμε παταγωδης αποτυχια η δικη μου αποπειρα
και δεν υπαρχει τιποτα πιο σπαστικο απο το να θελεις τοσο πολυ να ασχοληθεις με κατι (πχ εγω με τη χειροτεχνια) και να εισαι τοσο απελπιστικα αχρηστος...
Practice makes perfect.
ελεος
Να μη σου πω και το άλλο... Μερικές φορές, όταν έφερνε ο πατέρας μου μανταρίνια, τα έπαιρνα από τη σακούλα και τα σκόρπιζα σε όλο το σπίτι... Στους καναπέδες, στα τραπέζια... Και μετά τα μετρούσα. Έπειτα έπαιρνα μερικά (όσα προλάβαινα πριν να με εμποδίσει η μητέρα μου) και έχωνα το δάχτυλό μου μέσα. Τσουπ! Και πεταγόταν οι χυμοί, και γινόταν χάλια το σπίτι...
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
ααα και μιας που αναφερθηκε το αρτ ατακ νομιζω οτι ξεχασαμε την πιο σημαντικη λεπτομερεια του...το "κεφαλι" αν θυμαστε που εκανε ενα σχολιο πανω στην εκαστοτε χειροτεχνια...μεγαλες στιγμες.
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω κάνει κ εγώ αυτό με τα μακαρόνια κ τα κάδρα, είχα φτιάξει μια χρυσή γροθιά απο μείγμα χαρτιού και κόλλας, φτιάχνω κάρτες για τους φίλους μου, βάφω κεριά και -αν πιάνεται- φτιάχνω βραχιολάκια κλπ
manelaki
Νεοφερμένος
τα χριστουγεννα(μιας και τοτε μας πιανει ο οιστρος) μπορειτε να παρετε μπαλες απο φελιζολ και να κολλησετε πανω τους αστερακια και τετοια ή να τις βαψετε και να τις βαλετε στο δεντρο σας...κατι τετοιο καναμε ενα φεγγαρι στο σχολειο μας (και δυστυχως εβαλα και γω το χερι μου)
ααα και μιας που αναφερθηκε το αρτ ατακ νομιζω οτι ξεχασαμε την πιο σημαντικη λεπτομερεια του...το "κεφαλι" αν θυμαστε που εκανε ενα σχολιο πανω στην εκαστοτε χειροτεχνια...μεγαλες στιγμες.
Καλη μου!μην απογοητευεσαι.....λοιπον αν ασχοληθεις με τη τεχνικη της χαρτοπετσετας θα νιωσεις πραγματικα αξια!!!χεχε....αμα θες σου δινω οδηγιες...ειναι πανευκολο κ το αποτελεσμα εκπληκτικο!!!μπορει να γινει σε οποιαδηποτε επιφανεια!!!
αρτ αττακ!!!!εννοειται!!!!κ το αγαπημενο κομματι στο τελος...εκει που εφτιαχνε διαφορα στο εδαφος κ ειχες αγωνια να δεις τι θα βγει!!!σουπερ!
βαλτε βρε παιδια και καμια απο τις δημιουργιες σας να δουμε!!!!!!!
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με την τεχνική χαρτοπετσέτας μπορώ να διακοσμήσω χοντρά κεριά?
Εννοείται ότι μετά θα τα ανάψω όμως...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.