Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα λόγια. Με συγκινήσατε πάρα πολύ. Κατά 99% θα ξανά προσπαθήσω. Προτιμώ να χάσω άλλον έναν χρόνο από την ζωή μου κυνηγώντας αυτό που μου αρέσει, παρά να μετανιώνω για την υπόλοιπη ζωή μου που δεν το έκανα.
Μιας και είμαστε εδώ, θα ήθελα να κάνω μια αφιέρωση σε κάθε μέλος που μου στάθηκε καθ’όλη την διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς και είχα την τύχη να μιλάω μαζί του σε προσωπικό επίπεδο.
@Pak
Pak, ξεκινήσαμε να μιλάμε με αφορμή κάτι παντελώς άσχετο από τις πανελλήνιες. ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ να μιλάμε επειδή είχαμε αρκετά κοινά. Ένα από αυτά ήταν η σχολή που θέλαμε. Θυμάμαι όταν τέλη του 2021 μου έλεγες ότι μάλλον θα ξανά δώσεις, χωρίς να ξέρω για που ακόμα. Διάβασα την ιστορία σου, συγκινήθηκα και συνάμα πήρα δύναμη και για την δίκη μου απόφαση. Θέλει πολλά κότσια το να ξανά δίνεις. Και αυτό στο αναγνωρίζω. Είσαι άξια θαυμασμού. And I’m so proud of you. Θα στο λέω συνέχεια. Αν δεν ήσουν εσύ, δεν ξέρω αν θα άντεχα να φτάσω στο σημείο να μπω στην αίθουσα να γράψω. Τον Απρίλιο σου είχα στείλει πως δεν πρόκειται να δώσω πανελλήνιες και πως τα παρατάω. Μου είπες «ΟΧΙ. Μην τολμήσεις να αφήσεις όλο αυτό να πάει χαμένο.». Δεν το γνωρίζεις, αλλά είσαι ο λόγος που συνέχισα. Με βοηθούσες και στις ασκήσεις ακόμα. Μπορεί να σου έστελνα 1 το βράδυ κλαμένη επειδή δεν μπορούσα να λύσω κάτι, και καθόσουν να μου το εξηγήσεις. Χώρια τα όσα άσχετα που λέγαμε και ξεχνιόμουν και γελούσα όταν το χρειαζόμουν. Είσαι η δεύτερη που έμαθε τα αποτελέσματα μου, με πρώτη την αδερφή μου. Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ.
@Chem2000
Γιώτα, μιλήσαμε πρώτη φορά σε ιδιωτικό στα μέσα του 2022. Θυμάμαι που συζητάγαμε για τα σκυλιά και τα puppy mills για τα οποία ήθελες να μάθεις, με αφορμή ένα θέμα που είχε ανοίξει στο steki εκείνο τον καιρό. Φτάσαμε να μιλάμε σε καθημερινή βάση. Σου έλεγα συχνά τον πόνο μου σχετικά με τις πανελλήνιες και με άκουγες, ότι ώρα και αν ήταν. Ήσουν πάντοτε εκεί. Την ημέρα που έγραφα έκθεση, θυμάμαι γύρισα σπίτι και βλέπω μηνύματα να πετάγονται στις ειδοποιήσεις του κινητού: «ΠΑΜΕ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΙΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!» και ήμουν με ένα χαμόγελο όλη μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα.
@monaxiko brizolaki
Μπριζολάκι, στις αρχές δεν είχαμε καλές σχέσεις. Σε είχα πάρει με κακό μάτι. Μετά άρχισες να γράφεις περισσότερο στο φόρουμ και σε συμπάθησα τρομερά. Έχουμε ίδιο sense of humor και ξέρω σίγουρα σε ποιον θα μιλήσω αν θέλω να γελάσω σε 5 δευτερόλεπτα. Μου έχεις σταθεί πάρα πολύ, όπως και οι άλλοι, με τον τρόπο σου. Χαιρόσουν κάθε φορά που έπαιρνα τα αποτελέσματα ενός διαγωνίσματος, όπως και να έγραφα. Μου έλεγες «Μπράβο γυναίκα μου». Όλοι χρειαζόμαστε ένα Μπριζολάκι στην ζωή μας. Σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση, μεγαλύτερη από όσο μπορείς να φανταστείς. Σε ευχαριστώ πολύ.
@Samael
Σαμ… Ήσουν ο πρώτος που με είχε στηρίξει στο να ξανά δώσω πανελλήνιες. Μου είχες γράψει ένα μακροσκελές κείμενο, όπου με παρότρυνες, ουσιαστικά, να ξεχάσω την ηλικία και τα εμπόδια και να επικεντρωθώ στον στόχο. Δεν έχεις ιδέα πόσο ευγνώμων σου είμαι για αυτό. Με στήριξες και καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς. Δεν με άφησες στιγμή ξεκρέμαστη. Στην φυσική πάντα έτρεχες. Σε θαυμάζω άπειρα για την προσήλωσή σου στο αντικείμενό σου και για τις γνώσεις που έχεις (και τις μοιράζεσαι μαζί μου). Για εμένα δεν υπάρχει καλύτερο από κάποιον που κάνει εκείνο που του αρέσει και τον γεμίζει, και σε εσένα είδα ακριβώς αυτό. Σε ευχαριστώ για όλα.
@Aspiring Lawyer
Ασπιρίνη μου, δεν ξέρω τι να πρώτο πω. Το ότι λίγες μέρες πριν τις πανελλαδικές σου ήρθα κλαμένη με κρίση και έκατσες και με άκουσες, παρά τις υποχρεώσεις που είχες; Το ότι ήσουν μονίμως δίπλα μου; Δεν ξέρω πως να στο περιγράψω αλλά πάντα μου έδινες ένα αίσθημα ασφαλείας και σιγουριάς. Πάντα με ηρεμούσε όταν μιλάγαμε. Έχεις καρδιά από χρυσό και χαρακτήρα διαμάντι. Είσαι πολύτιμος. Σε ευχαριστώ που μπήκες στην ζωή μου.
@ultraviolence
Ultra, με βοήθησες ΠΑΡΑ πολύ όταν ανακοίνωσα την σχολή που ήθελα και το backstory μου. Μου ανύψωσες το ηθικό και δεν σταμάτησες στιγμή να πιστεύεις σε εμένα. Μου έστελνες και βοηθητικές ασκήσεις κατά καιρούς. Σε θαυμάζω πολύ που πήρες και εσύ την απόφαση να ξανά δώσεις και σου εύχομαι να κάνεις αυτό που αγαπάς στην ζωή σου.
@BaSO4
Βάσω, με το username-λογοπαίγνιο… Μπορεί να μην σε ξέρω σε προσωπικό επίπεδο όσο ξέρω τους υπόλοιπους, ωστόσο κατάφερες και με «κέρδισες» με τον χαρακτήρα σου. Με στήριξες, μου έστελνες συνεχώς για καλή επιτυχία και με άκουγες, ότι και αν είχα να πω. Ευχαριστώ…
Τώρα, από τους ανθρώπους που υπήρξαν κοντά μου στον αγώνα και με βοήθησαν, ακόμη και αν δεν φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε καθημερινά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους:
@Micro
@spring day
@Dias
@Panzerkampfwagen
@Cade
@Magigi
@BeatrixKiddo
@Grand Duchess
@meetmeinmontauk
@arko
@atlantida
@ilias90
@oxipalitaidia
@sophialaf
@Sherlockina
@Volkswagen Fan
@littlefungi
@Ryuzaki
Τα μέλη της υπέροχης ΟΔ
@Scandal και
@Himela με τους οποίους είχα την τύχη να μιλήσω μερικές φορές και τους εκτιμώ απίστευτα. Και για την βοήθεια και στήριξη που μου έχουν προσφέρει ανά καιρούς αλλά και για την ύπαρξη αυτού του φόρουμ και την ορθή λειτουργία του. Το εννοώ όταν λέω ότι δεν ξέρω που θα ήμουν τώρα αν δεν είχα γράψει εδώ για την απόφαση που σκεφτόμουν να πάρω.
Και εννοείται ευχαριστώ και όλους εσάς που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το σεντόνι μου (αν και τώρα απλώνω μπουγάδα, όπως μου είπε η φίλτατη
@Pak 
) και μερικοί να μου απαντήσετε μάλιστα.