NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνω απολυτως αθηνα!!! μετα απο κανα χρονο μου φαινεται θα κανω στιβα τα βιβλια και πανω απο την βιβλιοθηκηΈρχομαι να μείνω ΤΩΡΑ! ΑΧ0ΑΧ0Α0ΧΑΧ0Α Ντιβοσπιτο!!!!
Παιδάκι έχουμε το ίδιο λάπτοπ...σχεδόν! Ο καναπές είναι όλα τα λεφτά. Ελπίζω μόνο το σπίτι να είναι φωτεινό! Πολύ φωτεινό Όσο για τα ράφια, τα βλέπω να είναι γεμάτα βιβλία και χαρτιά απο δω και απο κει σε κανένα μήνα. αχ0α0χ0αχ0α0χα :*)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
συμφωνω απολυτως αθηνα!!! μετα απο κανα χρονο μου φαινεται θα κανω στιβα τα βιβλια και πανω απο την βιβλιοθηκη
αχαχαχαχαχα...επίσης το λάπτοπ θα το βάζεις στο γραφείο μόνο για διακοσμητικό και όταν θα θες να διαβάσεις πραγματικά. Τον υπόλοιπο καιρό θα το έχεις ή στον καναπέ ή στο κρεβάτι!
Και επίσης...πάρε περισσότερα κεριά! Φτιάχνουν ατμόσφαιρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχα τι λες ρε σιγα!Τι με λες τωρα! να την βαλεις εκει μεσα την γκομενα θα πεσει μονη της στο κρεβατι χωρις πολυ προσπαθεια!
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Το υπνοδωμάτιο δεν πρόλαβα ακόμα να το φτιάξω
Συνημμένα
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Το σαλόνι...αν και είναι πρόχειρα φτιαγμένο!
Το υπνοδωμάτιο δεν πρόλαβα ακόμα να το φτιάξω
ωραιο σπιτι ...οποιος το διακοσμησε εχει γουστο!!
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Οι επιλογές είναι δικές μου... :Ρ Απ τις κουρτίνες και τα έπιπλα μέχρι και τα κεριά :Ρ χαχαχαωραιο σπιτι ...οποιος το διακοσμησε εχει γουστο!!
Δεν το χω τελειώσει ακόμα!Τώρα που θα ανέβω μόνιμα θα το τελειώσω
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
νταξ, τέλος το παραλήρημα
Νίκο, δεν έχω λόγια!!! Είναι πολύ ωραίοοοοο
Btw, μάλλον έχουμε ίδιο λάπτοπ και τις ίδιες μπαλίτσες στο τραπεζάκι
Μάκη, επίσης πολύ ωραίο!! Φαντάζομαι πως όταν το τελειώσεις θα είναι ακόμα πιο ωραίο!!!
Κι εγώ ψήνομαι να ποστάρωωωω, όχι όμως τώραααα
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Πήρα μερικά να γεμίσει η Βιβλιοθήκη :Ρ χαχαχαΤα μαθήματα της Γ' Λυκείου, και ειδικά τη Λογοτεχνία Γενικής, γιατί τα πήρες;
Τα αλλα της Κατεύθυνσης έχω σημειώσεις σ αυτα και διάφορα άλλα και τα ηθελα μαζί μου
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Σήμερα θα βάλω και εγώ Im on my way
Ακομη βαζεις τσουφου
@Στην απο πανω
Πολυ λευκο,μακρια απο τα γουστα μου(αφου να φανταστεις εγω εχω γκρι τοιχους) αλλα μαρεσει το Design
Θάλεια
Διάσημο μέλος
To σπιτάκι μου.
Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό.
Τι ωραίο! Μίνιμαλ!!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
To σπιτάκι μου.
Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό.
Τελειο ειναι!
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
To έχεις και περιποιημένο, μπράβο σου! Άλλο γραφείο για διάβασμα, άλλο για τον υπολογιστή, αρχόντισσα.To σπιτι μου
(το δωματιο μου και το σαλονι)
View attachment 49325
View attachment 49326
View attachment 49327
View attachment 49328
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
To έχεις και περιποιημένο, μπράβο σου! Άλλο γραφείο για διάβασμα, άλλο για τον υπολογιστή, αρχόντισσα.
Σε ευχαριστω πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.