Shadowfax
Διάσημο μέλος
Ω μαλάκες δείτε!! ΔΕΙΤΕΕΕΕ!! Τι ωραία που είναι.
Το PS3 πού είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχεις τέλειο σπίτι!!!!!!!!!!! ειδικά η τηλεόραση τα σπάει
αλλά και γενικά όλη η διακόσμηση
ουφ! ζήλεψα τώρα
θέλω και εγώωωω......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Το μονο κακο ειναι πως μπορει να σε βριζουν οι γειτονες
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Θεσσαλονίκη έτσι?Ευχαριστώ πολύ!
3 φορές πηγαινοερχόμασταν απ το σπίτι στα ικέα με ταξί για να μεταφέρουμε όλα τα έπιπλα, τύχαμε στην περίοδο που είχαν απεργία οι μεταφορικές. Bad days.
Μετακομίζω εκεί τώρα.
Θα σου πληρώνω και ένα συμβολικό ενοίκιο και θα σου κάνω και όλες τις δουλειές του σπιτιού.
Οk,Seriously now.
Πες μας λίγο τιμή,τ.μ.,περιοχή στο περίπου,απόσταση από πανεπιστήμιο κτλπ.
Catalyst
Επιφανές μέλος
Moυ το κλέψανε.Ω μαλάκες δείτε!! ΔΕΙΤΕΕΕΕ!! Τι ωραία που είναι.
Το PS3 πού είναι;
Έρχεται η ώρα σου κι εσένα, μη βιάζεσαι!Θεέ μου!!! πλάκα κάνεις;;;
Έχεις τέλειο σπίτι!!!!!!!!!!! ειδικά η τηλεόραση τα σπάει
αλλά και γενικά όλη η διακόσμηση
ουφ! ζήλεψα τώρα
θέλω και εγώωωω......
Γέρος και γριά μένουν δίπλα, σιγά μην ακούνε τίποτα μωρέ.Ηχοσυστημα χωρις πσ3 δεν λεει ρε παιδι μου
Το μονο κακο ειναι πως μπορει να σε βριζουν οι γειτονες
Αφού δε μου κάναν ακόμα έξωση, όλα οκ.8)
Οk,Seriously now, θες?Θα σου πληρώνω και ένα συμβολικό ενοίκιο και θα σου κάνω και όλες τις δουλειές του σπιτιού.
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2700047&postcount=40Πες μας λίγο τιμή,τ.μ.,περιοχή στο περίπου,απόσταση από πανεπιστήμιο κτλπ.
Καμάρα μένω, 5' απ' το πανεπιστήμιο.
Θες και γεωγραφικές συντεταγμένες?
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Moυ το κλέψανε.
Έχεις τηλεόραση, ηχοσύστημα, τραπεζάκι με συρτάρια, κουζίνα με ψυγείο και φούρνο ΚΑΙ γέρους δίπλα και δεν έχεις πάρει ακόμα καινούριο; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Catalyst
Επιφανές μέλος
Δεν είχα ποτέ.Έχεις τηλεόραση, ηχοσύστημα, τραπεζάκι με συρτάρια, κουζίνα με ψυγείο και φούρνο ΚΑΙ γέρους δίπλα και δεν έχεις πάρει ακόμα καινούριο; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Μέχρι PS2 έφτασα, ο Άι Βάσιλης δεν είχε λεφτά να μου πάρει άλλο.
εδιτ: Δεν είμαι φαν των βιντεοπαιχνιδιών
Shadowfax
Διάσημο μέλος
edit: Δεν είσαι gamer; Άκυρο παιδιά στις δουλειές σας, ο τύπος ζει.
erilesg
Δραστήριο μέλος
Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου!
Γραφείο
Καναπές (οι κορνίζες έφυγαν, στη θέση τους έχει μπει κασκόλ της ομάδας )
Τηλεόραση + ηχοσύστημα
Κουζίνα
Uploaded with ImageShack.us
κανεις πλακα ετσι????????
τελος 9α ερ9ω να σ κλεψω το σπιτι
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
τέλειο σπίτι.
erilesg
Δραστήριο μέλος
vaios σε παντρεύομαι
τέλειο σπίτι.
εκαψε καρδιες αυτο το σπιτι
ειδικα το χρωμα τυ τοιχου στο σαλονι...9α μπορουσα να κολλησω πανω τυ για ωρες
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
η καρέκλα του γραφείουεκαψε καρδιες αυτο το σπιτι
ειδικα το χρωμα τυ τοιχου στο σαλονι...9α μπορουσα να κολλησω πανω τυ για ωρες
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
erilesg
Δραστήριο μέλος
η καρέκλα του γραφείου
πω πω κολαζομαι βραδιατικααα
καπιτάλες
δν 9α το σχολιασω κ α θ ο λ ο υ
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
Δεν τό 'χεις δει τις άλλες μέρες γι' αυτό λες.
Superhuman
Δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
Δεν είδες ρε φίλε τι πανικός γίνεται για μια ταπεινή γκαρσονιέρα;Aν ανεβάσω και εγώ picoules (όπως τις λένε στο facebook ) με το σπίτι μου, θα μου την πέσετε κοπέλες; Μια-μια όμως. Όχι όλες μαζί!!
Η μία θέλει να με παντρευτεί, η άλλη να μου το συγυρίζει, η άλλη μου λέει να φύγω απ' το σπίτι για να μείνει αυτή...
Μήπως τα μηνύματα πρέπει να μεταφερθούν στο θέμα ''Κορίτσια: Τι κοιτάτε σε ένα αγόρι;'
Κοπελιές φχαριστώ για τα καλά σας λόγια, just kiddin'
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.