Wrongturn
Νεοφερμένος
Θα ηθελα οποιος θελει και γνωριζει να μου πει μια γνωμη...ολες οι αποψεις και οι γνωμες ευπροσδεκτες..Φυσικα νομιζω καταλαβατε την κληση σ οτι με ενδιαφερει...οποτε αν εχετε να προτινετε κατι αλλο ευχαριστως να ακουσω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
το ΤΕΙ πληροφορικης θεσσαλονικης δεν μου αρεσε...
το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι το μεταπτυχιακο μου θα εχει να κανει με πληροφορικη και ολα τα παρεμφερες αντικειμενα της..
Γιατί δε σου άρεσε το ΤΕΙ Πληροφορικής; Και αφού δεν σου άρεσε, πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα σου αρέσει ένα πανεπιστήμιο και ένα μεταπτυχιακό πληροφορικής;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί δε σου άρεσε το ΤΕΙ Πληροφορικής; Και αφού δεν σου άρεσε, πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα σου αρέσει ένα πανεπιστήμιο και ένα μεταπτυχιακό πληροφορικής;
την ιδια απορια ακριβως εχω κ γω...
Selestian
Δραστήριο μέλος
Φιλικα.
Wrongturn
Νεοφερμένος
αυτοι ηταν οι κυριου λογοι που πηρα την αποφαση να ξαναδωσω..>!
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλά αν δε σου άρεσαν τα μαθήματα στο ΤΕΙ τότε ξανασκέψου το γιατί τα ίδια πράγματα σε πιο προχωρημένο επίπεδο θα κάνεις και στο παν/μιο.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Wrongturn
Νεοφερμένος
ouifou
Νεοφερμένος
Σημείωση συντονιστή: Το μήνυμα αυτό προήλθε από το θέμα Φυσική, Γεωλογία (Θεσσαλονίκη) για να λάβει καλύτερες απαντήσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsolas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ouifou
Νεοφερμένος
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
μην πας φυσικο σε καμια περιπτωση αν δεν σε ενδιαφερει φουλ, θα φας τσαμπα χρονια απτη ζωη σου
αυτό ξαναπέστο. Το φυσικό δεν χρειάζεται να το σκέφτεται κανένας και για καμία περίπτωση.
χρειάζεται του πούστη το διάβασμα για να βγει. Στο ΑΠΘ που είμαι εγώ (δεν ξέρω για τα άλλα τμήματα), οι καθηγητές είναι γ****** τα. Υπάρχουν μαθήματα που έχουν ποσοστό αποτυχίας στις εξεταστικές 90%(αν πήγαινε σε εμένα) Με ενδιαφέρει προφανώς για να το σκέφτομαι. Απλά πρέπει να ξέρω πόσο χρόνο περίπου θα αφιερώνω για την μελέτη, διότι πρέπει οπωσδήποτε να δουλεύω παράλληλα. Αλλιώς, δεν θα μπορέσω να σπουδάσω.
ouifou
Νεοφερμένος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
(αν πήγαινε σε εμένα) Με ενδιαφέρει προφανώς για να το σκέφτομαι. Απλά πρέπει να ξέρω πόσο χρόνο περίπου θα αφιερώνω για την μελέτη, διότι πρέπει οπωσδήποτε να δουλεύω παράλληλα. Αλλιώς, δεν θα μπορέσω να σπουδάσω.
Στην εξεταστική θέλει να ξεκινάς 1,5 μήνα (ίσως και περισσότερο) νωρίτερα το διάβασμα. Να υπολογίζεις ότι για να βγει η ύλη ενός μαθήματος θέλει 1 εβδομάδα στάνταρ. Λίγα είναι τα "εύκολα" μαθήματα που βγαίνουν σε 3-4 μέρες.
ouifou
Νεοφερμένος
ouifou
Νεοφερμένος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Και κάτι ακόμα που δεν καταλαβαίνω. Τι εννοείς 1,5 μήνα νωρίτερα? Δηλαδή τον υπόλοιπο καιρό τι κάνεις?
Εγώ αυτό που κατάλαβα από τη μέχρι τώρα πορεία μου, είναι ότι μετράει το διάβασμα της εξεταστικής κατά πολύ (τουλ. για το φυσικό). Στο 1ο 6μηνο προσπαθούσα να διαβάζω μέσα στη χρονιά, ντάξει όχι καθημερινά γιατί το πρόγραμμα δεν το επιτρέπει, και έβλεπα ότι δεν τα αποστήθιζα. Δεν είναι όπως στο σχολείο που ο καθηγητής σου έβαζε και ασκήσεις είχες και το βιβλίο σπίτι σου οπότε οκ. Όταν διάβαζα από σημειώσεις στο 90% των μαθημάτων έκανα πασάλειμμα. Μόνο στα εργαστήρια που διάβαζα μπορούσα να αποδώσω, γιατί υπήρχε πρακτική.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ απθ θέλω. Πείπου εσένα καθημερινά πόσο σου παίρνει?
Αρχικά δεν είναι όπως το σχολείο το πανεπιστήμιο για να διαβάζεις κάθε μέρα. Στις εξεταστικές όπως είπε και η Θάλεια χρειάζεται να ξεκινάς κάπου ένα μήνα πιο μπροστά. Τα περισσότερα μαθήματα χρειάζονται περίπου μια βδομάδα καλό διάβασμα για να βγει η ύλη. Άμα θέλεις και βαθμό προφανώς χρειάζεται παραπάνω από μια βδομάδα. Επίσης, βοηθάει αρκετά και η παρακολούθηση κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.
Στο ΑΠΘ τα μαθήματα ανά εξάμηνο είναι 5-7(από τα οποία 1-2 είναι εργαστήρια). Τα εργαστήρια (εκτός από της πληροφορικής) χρειάζονται γραπτή αναφορά κάθε βδομάδα που θέλει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο (καμιά 20αριά σελίδες θα σου βγαίνουν). Θα σου τα έλεγα και αναλυτικότερα αλλά πέρασε τον Ιούνιο νέο πρόγραμμα σπουδών στο τμήμα και αλλάζει η σειρά των εργαστηρίων και η ύλη κάποιων μαθημάτων, οπότε δεν τα ξέρω καλά.
ouifou
Νεοφερμένος
ouifou
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.