seferhs2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο seferhs2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Φυσικοθεραπείας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 206 μηνύματα.
02-07-19
15:59
Μήπως έχεις ιδέα και για τους μισθούς; Τι παίζει; Πληρώνει επίσκεψη ο ασθενής;μπορώ να απαντήσω για το επάγγελμα. Μπορείς να βρεις δουλειά ακόμα και ως φοιτητής. Έχει πολύ καλή επαγγελματική αποκατάσταση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 826 μηνύματα.
02-07-19
17:28
Μήπως έχεις ιδέα και για τους μισθούς; Τι παίζει; Πληρώνει επίσκεψη ο ασθενής;
δυστυχώς λεπτομέρειες για το επάγγελμα δεν ξέρω φίλε μου και για να μην παραπληροφορήσω καλύτερα ψάξε στο ίντερνετ ή ακόμα καλύτερα ρώτα κάποιον φυσικοθεραπευτή .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,173 μηνύματα.
02-07-19
19:02
Κατά πάσα πιθανότητα περνάω φυσικοθεραπεία. Ποια είναι η άποψή σας για τη σχολή (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη κυρίως). Παίρνεις γνώσεις για το ανθρώπινο σώμα, όπως ένας γιατρός; Ή αυτές είναι πιο επιφανειακές; Επίσης, τι μέλλει γενέσθαι με το επάγγελμα; Αξίζει; Είναι ενδιαφέρον (κατά την γνώμη σας πάντα);
Παίρνεις γνώσεις σε πολλά πράγματα παραπάνω από τους ιατρούς, δηλαδή ανατομία σκελετού και μυών ένας φυσικοθεραπευτής γνωρίζει καλύτερα από έναν ιατρό.. υπάρχουν πολλές εξειδικεύσεις και είναι ένας κλάδος που ολοένα εξελίσσεται. Την θεωρώ κορυφαία σχολή και άριστη επιλογή που την έκανες. (1000 φορές αυτή η σχολή παρά βιολογία για κάποιους που ενδιαφέρεται για ιατρική).
seferhs2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο seferhs2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Φυσικοθεραπείας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 206 μηνύματα.
02-07-19
19:21
Σ' ευχαριστώ πολύ!! Ό,τι άλλο σου έρθει, πες μου, εκτιμώ τη γνώμη σουΠαίρνεις γνώσεις σε πολλά πράγματα παραπάνω από τους ιατρούς, δηλαδή ανατομία σκελετού και μυών ένας φυσικοθεραπευτής γνωρίζει καλύτερα από έναν ιατρό.. υπάρχουν πολλές εξειδικεύσεις και είναι ένας κλάδος που ολοένα εξελίσσεται. Την θεωρώ κορυφαία σχολή και άριστη επιλογή που την έκανες. (1000 φορές αυτή η σχολή παρά βιολογία για κάποιους που ενδιαφέρεται για ιατρική).
14-10-19
02:48
Καθώς ενδιαφέρομαι να δωσω κατατακτήριες για το ΤΕΙ Αθήνας βλέπω ότι η ύλη είναι τεράστια και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που έχει δώσει ή είναι φοιτητης εκεί να με κατευθύνει στο τι ζητάνε, τρόπο εξέτασης, που να δώσω έμφαση κλπ
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Kaz
Νεοφερμένος
Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
14-07-20
21:57
Έδωσα φέτος και σκέφτομαι πολύ την φυσικοθεραπεία και συγκεκριμένα το τμήμα της Αθήνας. Κάπου άκουσα όμως ότι για το τμήμα της Αθήνας τα μαθήματα δεν γίνονται μέσα στο πανεπιστήμιο αλλά σε μια πολυκατοικία (ναι δεν ξέρω). Υπάρχει κανείς που να ξέρει αν αυτό ισχύει η ίσχυε παλιά?
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
15-07-20
01:31
https://www.phys.uniwa.gr/undergraduate-studies/ πληροφορίες αναλυτικότατες για το τμήμα.Έδωσα φέτος και σκέφτομαι πολύ την φυσικοθεραπεία και συγκεκριμένα το τμήμα της Αθήνας. Κάπου άκουσα όμως ότι για το τμήμα της Αθήνας τα μαθήματα δεν γίνονται μέσα στο πανεπιστήμιο αλλά σε μια πολυκατοικία (ναι δεν ξέρω). Υπάρχει κανείς που να ξέρει αν αυτό ισχύει η ίσχυε παλιά?
https://www.uniwa.gr/to-panepistimio/ypodomes/ για τα κτίρια.
Δεν είδα κάπου να γίνεται μάθημα σε πολυκατοικία
15-07-20
09:48
Σωστα, ειναι ενα τρομακτικο κτιριο ακριβως απεναντι απο το γεωπονικο.Εγω για αυτον ακριβως το λογο δε πηγα στο τμημα της αθηνας κ θεωρω οτι εκανα βλακεια, αμα πιανεις αθηνα πηγαινε αθηνα, χιλιες φορες καλυτερο απο το να τρεχεις συνδο καθε πρωι, για τα αλλα δυο τμηματα της περιφερειας δε το συζηταω καν,η αθηνα εχει πολλα περισσοτερα να προσφερειΈδωσα φέτος και σκέφτομαι πολύ την φυσικοθεραπεία και συγκεκριμένα το τμήμα της Αθήνας. Κάπου άκουσα όμως ότι για το τμήμα της Αθήνας τα μαθήματα δεν γίνονται μέσα στο πανεπιστήμιο αλλά σε μια πολυκατοικία (ναι δεν ξέρω). Υπάρχει κανείς που να ξέρει αν αυτό ισχύει η ίσχυε παλιά?
Kaz
Νεοφερμένος
Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
15-07-20
10:17
Δηλαδή αυτό ισχύει ακόμα? Είσαι ακόμα φοιτητής/τρια η έχεις τελειώσει?Σωστα, ειναι ενα τρομακτικο κτιριο ακριβως απεναντι απο το γεωπονικο.Εγω για αυτον ακριβως το λογο δε πηγα στο τμημα της αθηνας κ θεωρω οτι εκανα βλακεια, αμα πιανεις αθηνα πηγαινε αθηνα, χιλιες φορες καλυτερο απο το να τρεχεις συνδο καθε πρωι, για τα αλλα δυο τμηματα της περιφερειας δε το συζηταω καν,η αθηνα εχει πολλα περισσοτερα να προσφερει
15-07-20
10:22
Εχω τελειωσει.. σχεδον δηλαδη.Η αληθεια ειναι οτι κατι ειχα ακουσει οτι παιζει κ να εχουν μεταφερθει αλλα δε ξερω, παντως αυτη η πολυκατοικια που λες εχει μεσα επισης μαιευτικη, εργοθεραπεια κ ενα ακομα τμημα.Αν εισαι αθηνα περνα αποκει να δεις, αλλιως παρε τηλ τη γραμματεια τις πρωινες ωρες για νασαι σιγουρος. Εγω πιστευω οτι δεν εχουνΔηλαδή αυτό ισχύει ακόμα? Είσαι ακόμα φοιτητής/τρια η έχεις τελειώσει?
Kaz
Νεοφερμένος
15-07-20
10:26
Ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω. Επίσης είσαι ευχαριστημένος από μαθήματα κτλ, γιατί με ελκύουν τα μαθήματα αλλά φοβάμαι λίγο(έως πολύ) την επαγγελματική αποκατάσταση.Εχω τελειωσει.. σχεδον δηλαδη.Η αληθεια ειναι οτι κατι ειχα ακουσει οτι παιζει κ να εχουν μεταφερθει αλλα δε ξερω, παντως αυτη η πολυκατοικια που λες εχει μεσα επισης μαιευτικη, εργοθεραπεια κ ενα ακομα τμημα.Αν εισαι αθηνα περνα αποκει να δεις, αλλιως παρε τηλ τη γραμματεια τις πρωινες ωρες για νασαι σιγουρος. Εγω πιστευω οτι δεν εχουν
15-07-20
10:34
Εχει ενδιαφεροντα μαθηματα κ σχετικα καλη επαγγελματικη αποκατασταση, ειδικά αμα πας εξωτερικο ειτε για μεταπτυχιακο κ εξειδικευση ειτε για δουλεια, θεωρω πολυ σημαντικο αμα εχεις κανα γνωστο να περασεις να κατσεις κανα 4ωρο να δεις πως ειναι η δουλεια αν θα μπορεις να την κανεις γτ αρκετες φορες δουλευεις εις βάρος της υγειας σ πχ σηκωνοντας νευρολογικους ασθενεις κτλπ, παντως αμα μπεις στο δημοσιο ειναι σα να μη δουλευεις, εσυ καθοριζεις στην ουσια το ωραριο σ κ φευγεις απ το νισοκομειι οποτε θες, αυταΕυχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω. Επίσης είσαι ευχαριστημένος από μαθήματα κτλ, γιατί με ελκύουν τα μαθήματα αλλά φοβάμαι λίγο(έως πολύ) την επαγγελματική αποκατάσταση.
Kaz
Νεοφερμένος
15-07-20
10:35
Να σαι καλά, ευχαριστώ πολύΕχει ενδιαφεροντα μαθηματα κ σχετικα καλη επαγγελματικη αποκατασταση, ειδικά αμα πας εξωτερικο ειτε για μεταπτυχιακο κ εξειδικευση ειτε για δουλεια, θεωρω πολυ σημαντικο αμα εχεις κανα γνωστο να περασεις να κατσεις κανα 4ωρο να δεις πως ειναι η δουλεια αν θα μπορεις να την κανεις γτ αρκετες φορες δουλευεις εις βάρος της υγειας σ πχ σηκωνοντας νευρολογικους ασθενεις κτλπ, παντως αμα μπεις στο δημοσιο ειναι σα να μη δουλευεις, εσυ καθοριζεις στην ουσια το ωραριο σ κ φευγεις απ το νισοκομειι οποτε θες, αυτα
Kaz
Νεοφερμένος
15-07-20
18:08
Έχω ακόμη μια ερώτηση αν ξέρει κάνεις. Δεν έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το τμήμα της Θεσσαλονίκης λόγω κυρίως των καθηγητών, ξέρει κανείς ποιο θεωρείται το καλύτερο αν μπορεί να γίνει μια τέτοια σύγκριση?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kalhkardia
- peter347
- Mechan
- Nastavitebsk84
- EllieKal
- bill11
- dmav
- Maria_Xagorari
- thenutritionist
- P.Dam.
- SoyN
- Don25
- Dimitraptlkf
- Fofifofi78
- Appolon
- Eri0611
- Meow
- oups
- Panagiotis849
- calliope
- ggl
- Πα.Κ
- Scandal
- Johnman97
- Pharmacist01
- tsiobieman
- eukleidhs1821
- shadow
- Kitana
- panspil
- RRRRRR1
- Lebron
- penelopenick
- anastasia papa
- AngieN
- Bill2002
- emy1
- Aestheticmoon
- Muffin18
- Ασαπ
- Johnnnn
- TheodoraNt
- stam72
- Olgaki21
- Gary
- lnesb
- Άρτεμις Α.
- SophiaLou
- MarcoReus
- jim2015
- hirasawayui
- Viedo
- Ggpg
- fmarulezkd
- Kaz
- S¡mos
- Lydia6902
- eri548
- Κλημεντίνη
- allall1
- T C
- xristina11
- DevanG
- Thanos_D
- Mers
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.