menual
Νεοφερμένος
Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα.

03-01-22

16:42
καλησπέρα και καλή χρονιά,
Μια ερώτηση μόνο. Η άσκηση είναι απο το σχολικο; Και αν ναι, τι σελιδα;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

03-01-22

16:53
θα κανω μια προσπαθεια αν τα καταφερω και αν σε προλαβω
menual
Νεοφερμένος
Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα.

03-01-22

16:55
Όχι είναι από φροντιστηριουκαλησπέρα και καλή χρονιά,
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

03-01-22

17:16
ασ αρχισουμε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
menual
Νεοφερμένος

03-01-22

18:31
Φίλε μου Γιάννη μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις το m2;θέλω να τα καταλαβαίνω όχι μόνο να τα αντιγράφω . Ευχαριστώ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το s διάστημα δεν το χρησιμοποιώ;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

03-01-22

18:42
m2 einai η μαζα του ακινητου σωματος.
ε... και το s=5 θα γινει χρηση. δεν τελειωσαμε. ετρωγα αφου δεν σε προλαβα. κουλουρι με γραβιερα
βρο , εφαγα και δυο μανταρινια αλλα η ασκηση δεν μου βγαινει. θελω και τον χρονο που σταματα το σωμα 2 .
πες στο δασκαλο να την λυσει.
τωρα παω να παιξω με αλλα πραματα
ε... και το s=5 θα γινει χρηση. δεν τελειωσαμε. ετρωγα αφου δεν σε προλαβα. κουλουρι με γραβιερα
βρο , εφαγα και δυο μανταρινια αλλα η ασκηση δεν μου βγαινει. θελω και τον χρονο που σταματα το σωμα 2 .
πες στο δασκαλο να την λυσει.
τωρα παω να παιξω με αλλα πραματα
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,315 μηνύματα.

03-01-22

21:39
menual
Νεοφερμένος

08-01-22

22:28
Καλησπέρα μια βοήθεια παρακαλώ
Alexandros28
Δραστήριο μέλος
Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 750 μηνύματα.

08-01-22

23:03
Που έχεις κολλήσει ακριβώς και ζητάς βοήθεια ;
desp1naa
Νεοφερμένος
Η desp1naa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα.

09-01-22

02:06
Δε σου εγγυώμαι ότι είναι σωστό
menual
Νεοφερμένος

09-01-22

11:34
Το ύψοςΠου έχεις κολλήσει ακριβώς και ζητάς βοήθεια ;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

09-01-22

12:39
εξαιρετικα δεσποινα.. ευγεΔε σου εγγυώμαι ότι είναι σωστό
View attachment 92587
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.