dimitriskmc
Νεοφερμένος
Αφού τελείωσαν οι Πανελλήνιες με μια σχετική απογοήτευση καθώς ήθελα να γράψω τουλάχιστον 17 και κατέληξα γύρω στο 14,σκέφτομαι τι θα κάνω.
Πάντα το όνειρο μου ήταν η Αρχιτεκτονική αλλά ποτέ δεν πήρα σχέδιο γιατί πίστευα πως δεν θα διαβάσω τόσο για να καταφέρω να περάσω σε μια τόσο υψηλόβαθμη σχολή.
Τώρα πια,απογοητευμένος,πιο συνειδητοποιημένος και πιο έμπειρος απο όλοοο αυτό,είμαι πρόθυμος να διαβάσω τόσο και να παλέψω πραγματικά για το όνειρο μου.
Και εδώ χρειάζομαι τη βοήθεια των μελών του forum.
Γνωρίζοντας πως κάποια φροντιστήρια σχεδίου είναι αρκετά ακριβά,θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια καλά με λογικές τιμές. (έχω ακούσει για τον Πλακά,θα βοήθουσαν κάποιες περαιτέρω πληροφορίες.γενικά τι παίζει με δίδακτρα,ώρες,κλπ )
Ακόμη επειδή δεν θέλω να επιβαρύνω περισσότερο τους γονείς μου,σκέφτομαι να μην κάνω φροντιστήριο στα περισσότερα μαθήματα στα οποία τα πήγα αρκετά καλά(ΑΝ.ΕΦ,ΑΟΔΕ,Μαθηματικά Γενικής,Έκθεση) και να βοηθηθώ στα Μαθηματικά από έναν ξάδερφο μου ο οποίος είναι μαθηματικός.
Έτσι,θα θελα τη γνώμη σας αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό,να ξαναδώσω δηλαδή χωρίς φροντιστήριο στα περισσότερα μαθήματα.
Να σημειώσω ότι είμαι πρόθυμος,αλλά δεν ξέρω αν αρκεί.
Δημήτρης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathitisp
Δραστήριο μέλος
αν λες οτι εβγαλες 14 ειναι πολυ καλο για αυτη τη χρονια
κριμα να πεταξεις ετσι μια χρονια
αν νομιζεις ομως πως πρεπει ξαναδωσεις, ξαναδωσε!!
Η επιλογη ειναι δικη σου!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
edit: α, άλλο κατάλαβα στην αρχή, καλά δεν πειράζει.
dimitriskmc
Νεοφερμένος
Θα γραφτώ σίγουρα σε μια σχολή,έτσι ώστε να έχω μια εναλλακτική
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει με τις απορίες μου που αφορούν τα φροντιστήρια σχεδίου και τις πανελλήνιες χωρίς φροντιστήριο,θα του ήμουν ευγνώμων
dimitriskmc
Νεοφερμένος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτος απο του ΠΛΑΚΑ ,που αποτι λενε (εγω ειμαι θεωρητικη )ειναι πολυ καλο μα κ ακριβο, υπαρχει και καποιο ΖΑΧΑΡΑΚΗ,που βρισκεται πισω απο ΕΜΠ, που ειναι κ αυτο πολυ καλο,απο τιμες δεν ξερω ακριβως αλλα φιλος μου ,μου ειχε πει οτι του κοστιζε (ΠΛΑΚΑ) οσο σχεδον κ το φροντιστηριο για ολα τα υπολοιπα. Δες τα κ αποφασισε να πας σ αυτο που θα σου κανει κλικ κ καλη σου επιτυχιακάποιος ή κάποια;;;
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
να ρωτησω κατι πανω κατω οι τιμες που κυμαινονται?
joan_0637
Νεοφερμένος
Δεν είναι τίποτα το τραγικό,πίστεψέ με, αρκεί βέβαια να είσαι συνειδητοποιημένος πως το θες και να διαβάσεις αξιοποιώντας την εμπειρία που απέκτησες την πρώτη χρονιά. Όταν θα μπεις με το καλό στη σχολή, θα είσαι διπλά ικανοποιημένος που τα κατάφερες!Συμβουλή μου είναι να κάνεις φροντιστήριο στα μαθήματα!
Όσον αφορά τα μαθήματα σχεδίου, (χωρίς να κάνω διαφήμιση!) εγώ ξέρω για την "άποψη-Σάλαρης" στον Πειραιά.
Νομίζω πως οι τιμές γενικά για ελεύθερο και γραμμικό μαζί είναι κάπου στα 150-170 το μήνα!
fallen angel <3
Νεοφερμένος
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσον αφορά τα μαθήματα σχεδίου, (χωρίς να κάνω διαφήμιση!) εγώ ξέρω για την "άποψη-Σάλαρης" στον Πειραιά.
Νομίζω πως οι τιμές γενικά για ελεύθερο και γραμμικό μαζί είναι κάπου στα 150-170 το μήνα!
Σε ευχαριστώ
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Ξερω οτι αυτο το θεμα εχει ξανασυζητηθει αλλα δεν εχω διαβασει κατι πολυ συγκεκριμενο!
Θα προτιμουσα αποψεις παιδιων που εχουν προσωπικη αποψη!
Βεβαια καθε προταση ειναι δεκτη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
νομιζω πως πολλα ακουγονται και πολλες φορες ειναι αρκετα υποκειμενικες αποψεις! προσωπικα πιστευω πως αρχικα ξεκινας απο καποιο φροντιστηριο που ειναι πιο κοντα στην γειτονια σου και αν δεν μινεις ευχαριστημενος τοτε πας και αλλου...τα φροντιστηρια ''φημης'' δεν ειναι απαραιτητα και τα καλυτερα!Ποιο προτεινετε ως καλυτερο φροντιστηριο σχεδιου στην Αθηνα?
Ξερω οτι αυτο το θεμα εχει ξανασυζητηθει αλλα δεν εχω διαβασει κατι πολυ συγκεκριμενο!
Θα προτιμουσα αποψεις παιδιων που εχουν προσωπικη αποψη!
Βεβαια καθε προταση ειναι δεκτη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδη μενουμε σε μια πολη που ειναι μια ωρα απ την Αθηνα αποφασισε να πηγαινοερχεται μια μερα για να πηγαινει να παρακολουθει τα μαθηματα εκι μιας και δεν ειναι ευχαριστημενος απ τα εδω φροντιστηρια
Εκεινος θα παει στον Πλακα (σε ενα φροντιστηριο που ειναι στην Πατησιων) και θα ξεκινησει αυτη την Παρασκευη.
Λοιπον μου ειπε πως ειναι 180 ευρω το μηνα για εξι ωρες δηλαδη θα πηγαινει οχτω το πρωι και θα σχολαει στις 2 και θα πηγαινει με τον Προαστιακο..
Απο Σεπτεμβρη θα πηγαινει καθε Σαββατο.
Εχμ τι αλλο μου εχει πει?
Αα οντως τα υλικα ειναι πολυ ακριβα..Μου εχει πει πως θελει κατι ειδικα που τελειωνουν σε -γραφους και δεν θυμαμαι πως λεγονται και ειναι για το γραμμικο σχεδιο και κοστιζουν 20 ευρω ο καθενας.Και εκεινος πρεπει να παρει 4 να φανταστειτε.Αρα τσακα τσαλα 80 ευρω...
Για την εγγραφη μου ειπε θελει 25 ευρω και σας δινουν απο δυο βιβλια απ την γραμματεια..
Νομιζω αυτα
Για οποιαδηποτε πληροφορια πειτε μου
*Εκεινος ηταν μεταξυ Ζαχαρακη και Πλακα.Αλλα τελικα επελεξε Πλακα
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω στον πλακα ειμαι. μια χαρα τα λες εχουν μειωσει τα διδακτρα αρκετα και ειναι οντως 180 ευρω το εξαωρο τα υλικα ειναι οντως ακριβα αλλα αν τα προσεχεις, γλιτωνεις αρκεταO κολλητος μου που ειμαστε ισα θα ξεκινησει τωρα σχεδιο.Δηλαδη το καλοκαρι για την τριτη λυκειου.
Επειδη μενουμε σε μια πολη που ειναι μια ωρα απ την Αθηνα αποφασισε να πηγαινοερχεται μια μερα για να πηγαινει να παρακολουθει τα μαθηματα εκι μιας και δεν ειναι ευχαριστημενος απ τα εδω φροντιστηρια
Εκεινος θα παει στον Πλακα (σε ενα φροντιστηριο που ειναι στην Πατησιων) και θα ξεκινησει αυτη την Παρασκευη.
Λοιπον μου ειπε πως ειναι 180 ευρω το μηνα για εξι ωρες δηλαδη θα πηγαινει οχτω το πρωι και θα σχολαει στις 2 και θα πηγαινει με τον Προαστιακο..
Απο Σεπτεμβρη θα πηγαινει καθε Σαββατο.
Εχμ τι αλλο μου εχει πει?
Αα οντως τα υλικα ειναι πολυ ακριβα..Μου εχει πει πως θελει κατι ειδικα που τελειωνουν σε -γραφους και δεν θυμαμαι πως λεγονται και ειναι για το γραμμικο σχεδιο και κοστιζουν 20 ευρω ο καθενας.Και εκεινος πρεπει να παρει 4 να φανταστειτε.Αρα τσακα τσαλα 80 ευρω...
Για την εγγραφη μου ειπε θελει 25 ευρω και σας δινουν απο δυο βιβλια απ την γραμματεια..
Νομιζω αυτα
Για οποιαδηποτε πληροφορια πειτε μου
*Εκεινος ηταν μεταξυ Ζαχαρακη και Πλακα.Αλλα τελικα επελεξε Πλακα
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
και πολυ οργανωμενος να προσθεσωΤο καλύτερο για σχέδιο είναι στον πλάκα. Αν και λίγο ακριβά σε σχέση με άλλους είναι the best!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.