tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ κάνω μόνο μαθηματικά κ φυσική! πειράζει?
Δεν υπάρχει "πειράζει"/"δεν πειράζει". Υπάρχει το "πού τα καταφέρνω καλά" και το "πού όχι". Δεν επιβάλλεται να πας φροντηστήριο, τουλάχιστον στην Α' Λυκείου.
Φιλικά πάντα
Υ.Γ.:Μη γράφεις με greeklish-απαγορεύονται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emma2
Νεοφερμένος
Τσάμπα να δίνετε χρήματα από την Α' λυκείου. Και αυτά που έμαθες, όσα είναι χρήσιμα και απαραίτητα θα τα μάθαινες έτσι κι αλλιώς σε επόμενες τάξεις. Α' λυκείου το επίπεδο δεν είναι τόσο υψηλό ώστε μια έξτρα βοήθεια να είναι απαραίτητη.
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα και γι'αυτό δεν πήγα φροντηστήριο... Μέχρι τώρα δεν το χρειάστηκα. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς και δεν μπορώ να κρίνω... Πάντως αν δω τα πράγματα να δυσκολεύουν πολύ θα πάω!!
giorgakisss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω το εξής πρόβλημα στο οποίο και προσδοκώ βοήθεια...
Έκανα το τραγικό λάθος να αφήσω πολλά κενά σε μαθήματα κατεύθυνσης που σκοπεύω να ακολουθήσω όπως χημεία και άλγεβρα...
Εγώ επιμένω πως με διάβασμα μέσα στις γιορτές μπορώ να τα καλύψω αλλά η μάνα μου επιμένει να πάω φροντιστήριο ΚΑΙ σε αυτά... να τονίσω ότι αυτά τα κενά είναι πολλά ιδίως στην χημεία
Έχω πελαγώσει όποια βοήθεια δεκτή :S
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostantinosal
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος
aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dr.EmMa
Νεοφερμένος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
free_dom
Δραστήριο μέλος
alex2395
Δραστήριο μέλος
εγω δεν θα κανω καθολου..κι εγω σεπτεμβριο πρωτη παω...
ειμαι πολυ καλος μαθητης και αν και το λυκειο ειναι πιο δυσκολο θα βαλω τα δυνατα μου...λεμε ΟΧΙ στα φροντιστηρια!
free_dom
Δραστήριο μέλος
Πάντως κι εγώ πρώτη λυκείου θα πάω.
Αν και καλή μαθήτρια,θα κάνω φροντιστήριο σε Φυσική και Μαθηματικά.Και πέρυσι έκανα και έμεινα πλήρως ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα.
panabarbes
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γι'αυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι πραγματική ανάγκη να γραφτώ φροντιστήριο στην πρώτη λυκείου.Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός και έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα,βλέπω αρκετές δυσκολίες στην άλγεβρα..Δεν ξέρω τι φταίει,διαβάζω στο σπίτι και προσέχω αλλά..
Θα με βοηθήσει το φροντιστήριο για τις επόμενες τάξεις;
Πρέπει και να γραφτώ και σε άλλα μαθήματα απαραίτητα; (πχ έκθεση)
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
θα σου προτεινα να μην γραφτεις πουθενα,στην αλγεβρα θεωρω φυσιολογικο να εχεις καποιες δυσκολιες μια και η α λυκειου στα μαθηματικα ειναι μεταβατικη (κοινως τα μαθηματικα του λυκειου ειναι πιο δυσκολα και πιο αυστηρα απο του γυμνασιου)
το φροντιστηριο πρεπει να το θεωρεις σαν μεσο που θα σου δωσει μια παραπανω βοηθεια στις πανελληνειες
οχι σαν μεσο βοηθειας στην παρουσα φαση,αν παρ ολα αυτα βλεπεις οτι δεν μπορεις να τα καταφερεις με τιποτα (εκμεταλλευομενος τους καθηγητες του σχολειου βεβαια με ερωτησεις) τοτε πηγαινε,αλλα τονιζω οτι επειδη εισαι ακομη στην α λυκειου απο το φροντιστηριο δεν θα κατανοησεις τοσο βαθια την υλη σε σχεση με την προσωπικη προσπαθεια ,στην οποια προφανως θα αντιμετωπισεις δυσκολιες ,αλλα θα κατανοησεις βαθια και μια και καλη οτι ασχοληθεις.
και ενα παραδειγμα.
ηξερα παιδια που πηγαιναν φροντιστηριο απο την α λυκειου και στην τριτη λυκειου ειχαν κενα της στοιχειωδους αλγεβρας.
εαν η υλη δεν εχει αλλαξει δραματικα απο τοτε που πηγαινα εγω (~3 χρονια πισω) τοτε ειναι λιγο ζορικη αλλα πολυ ευκολη εαν την κατανοησεις.
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο αναφορά για την έκθεση, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις του χρόνου (απ'οτι κατάλαβα θα επιλέξεις ή τεχνολογική ή θετική), οπότε καλό θα ήταν να έχεις μία ιδέα...Θα βοηθηθείς σίγουρα παρα πολύ!
Εγώ ξεκίνησα φέτος μόνο Αρχαία κ Έκθεση! Θεωρητική θα πάω....Δυστηχώς ή Ευτυχως το φροντιστήριο με έχει βοηθήσει πολύ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.