Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Στο τμημα ειμαστε εγω και 2 φιλοι μου . Ο μαθηματικος μας ειναι απιστευτα μεταδωτικος και παρα πολυ καλος. Επειδη εγω εχω παθος με την Αλγεβρα ενα απο τα 2 παιδια με το οποιο κανω παρεα απο το Γυμνασιο , μου παει συνεχως κοντρα οποτε ριχνουμε πολυ γελιο στο μαθημα
Του χρονου Μιχαλη εχω ακουσει οτι ειναι καλο αν πας θετικη να κανεις τα κατευθυνσης + εκθεση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω φετος ξεκινησα φροντ σε Φυσικη , την οποια διεκοψα εξαιτιας του "κοιμησμενου" καθηγητη και Αλγεβρα την οποια συνεχιζω ακαθεκτη.
Στο τμημα ειμαστε εγω και 2 φιλοι μου . Ο μαθηματικος μας ειναι απιστευτα μεταδωτικος και παρα πολυ καλος. Επειδη εγω εχω παθος με την Αλγεβρα ενα απο τα 2 παιδια με το οποιο κανω παρεα απο το Γυμνασιο , μου παει συνεχως κοντρα οποτε ριχνουμε πολυ γελιο στο μαθημα
Του χρονου Μιχαλη εχω ακουσει οτι ειναι καλο αν πας θετικη να κανεις τα κατευθυνσης + εκθεση
Άλγεβρα ή γεωμετρία;
Καλά γεωμετρία δε χρειάζεται μιας και είναι "άχρηστη" για τις επόμενες τάξεις...
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Άλγεβρα ή γεωμετρία;
Καλά γεωμετρία δε χρειάζεται μιας και είναι "άχρηστη" για τις επόμενες τάξεις...
Αλγεβρα σιγουρα.
Γεωμετρια ουτε εχω θεωρω οτι χρειαζεται....Ελαχιστα πραγματακια χρησιμευουν για τη Γ Λυκειου.
Οπως αχρηστη εχω ακουσει οτι η περισσοτερη δειδαχθησα υλη των μαθηματων κατευθυνσης της Β Λυκειου ενω η υλη της φετινης Αλγεβρας και Φυσικης ειναι βασικη για τη Γ Λυκειου.
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλγεβρα σιγουρα.
Γεωμετρια ουτε εχω θεωρω οτι χρειαζεται....Ελαχιστα πραγματακια χρησιμευουν για τη Γ Λυκειου.
Οπως αχρηστη εχω ακουσει οτι η περισσοτερη δειδαχθησα υλη των μαθηματων κατευθυνσης της Β Λυκειου ενω η υλη της φετινης Αλγεβρας και Φυσικης ειναι βασικη για τη Γ Λυκειου.
Ισχύει...
gregory nub
Διάσημο μέλος
Στην τελική, όλα εξαρτύονται από το πόσο μπορεί κάποιος να δουλέψει χωρίς την πίεση του φροντιστή, αλλά να διαβάσει μόνος του.
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάντως άλγεβρα και φυσική Β λυκείου δεν πήγα φροντιστήριο. Φέτος δεν είχα κανένα πρόβλημα. Απλά φροντίστε να προσέχετε στο μάθημα και να κάνετε τις ασκήσεις του σχολικού και θα είσαι μια χαρά. Μοιράζουν και βιβλιαράκια λύσεων στην άλγεβρα και φυσική, οπότε και να κολλήσεις σε βοηθάει.
Στην τελική, όλα εξαρτύονται από το πόσο μπορεί κάποιος να δουλέψει χωρίς την πίεση του φροντιστή, αλλά να διαβάσει μόνος του.
Σίγουρα εξαρτάται από σένα αλλά πλέον δεν αρκεί να λύνεις τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου μόνο.Σε άλλα σχολεία π.χ. που το επίπεδο των μαθητών θα είναι μεγαλύτερο θα λύνουν λογικά και δυσκολότερες ασκήσεις οπότε θα είσαι σε μειονεκτική θέση...
Loreley
Περιβόητο μέλος
Σίγουρα εξαρτάται από σένα αλλά πλέον δεν αρκεί να λύνεις τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου μόνο.Σε άλλα σχολεία π.χ. που το επίπεδο των μαθητών θα είναι μεγαλύτερο θα λύνουν λογικά και δυσκολότερες ασκήσεις οπότε θα είσαι σε μειονεκτική θέση...
Μπορεί κάποιος να λύνει ασκήσεις από βιβλίο και μετά από βοήθημα και να μην πάει φρο.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Says who? Απειρες φορές φέτος έχω σκαλώσει σε άσκηση φυσικής ή μιγαδικών που ήθελε γνώσεις γεωμετρίας πχ για να βρεις τη σχέση γωνιών σε ένα σχήμα καθώς πέρα από τα απολύτως βασικά δεν ξερω την τύφλα μου.Αλγεβρα σιγουρα.
Δεν σας λέω να κάνετε φροντιστήριο, γιατι δεν χρειάζεται. Απλά προσέχετε στο μάθημα να ξέρετε που βρίσκεστε. Μπορεί όντως να χρειάζονται ελάχιστα πράγματα ( ε δεν έχω κάτσει να τα μετρήσω) αλλά μια στοιχειώδης επαφή βοηθάει πολύ.
gregory nub
Διάσημο μέλος
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Says who? Απειρες φορές φέτος έχω σκαλώσει σε άσκηση φυσικής ή μιγαδικών που ήθελε γνώσεις γεωμετρίας πχ για να βρεις τη σχέση γωνιών σε ένα σχήμα καθώς πέρα από τα απολύτως βασικά δεν ξερω την τύφλα μου.
Δεν σας λέω να κάνετε φροντιστήριο, γιατι δεν χρειάζεται. Απλά προσέχετε στο μάθημα να ξέρετε που βρίσκεστε. Μπορεί όντως να χρειάζονται ελάχιστα πράγματα ( ε δεν έχω κάτσει να τα μετρήσω) αλλά μια στοιχειώδης επαφή βοηθάει πολύ.
Ε καλά δεν είπαμε και ότι είναι εντελώς άχρηστη.Αλλά αυτά που μπορεί να ζητηθούν θα είναι τόσο εύκολα που θα τα ξέρεις.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, μπαμπάΚαλά θα κάνεις παιδί μου,κι εγώ το μετάνιωσα.
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Αλλα, ακόμα κι αν δεν είναι καλό το μάθημα και χρειάζονται ΟΛΑ τα παιδιά ανεξαιρέτως ιδιαίτερα, γιατί δεν κάνουν την αλλαγη που θα ωφελήσει ΟΛΑ τα παιδιά. Γιατι δεν μιλάμε για ένα παιδι που χρειάζεται βοηθεια, χρειαζονται όλα! Και τελικά, ακόμα κι αν δεν γίνεται καλό μάθημα, είναι ΤΟΣΟ δύσκολα που δεν μπορείς ούτε με λίγο διάβασμα μόνος σου να ανταπεξέλθεις?
Ξέρω οι πιό χαζές απορίες που έχετε ακούσει, αλλα εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο από τότε που εκανα εγγραφη εδώ, και ηθελα εδω και πολύ καιρο να το ρωτησω...
marelpol
Νεοφερμένος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Κοιταξε ... και εγω θεωρω μεγαλη βλακεια απο τη στιγμη που παμε σε δημοσια σχολεια και εχουμε "δωρεαν παιδεια " να πηγαινουμε φροντιστηριο και να δινουμε τοσα λεφτα .. ειμαστε αλλωστε η μονη χωρα πο εχει αυτο το συστημα .. αλλα μου εχουν πει οτι το φροντιστηριο δεν ειναι απαραιτητα για να σου καλυψει τα κενα αλλα για να σε προετοιμασει για τις πανελληνιες και για να σε μαθει το πως να τις διαχειριζεσαι. Και εγω δεν θελω να παω φροντιστηριο γιατι το θεωρω κοροιδια αλλα ολοι με πιεζουν οτι πρεπει να παω ... τελικα δεν ξερω τι θα κανω¨
Ε ναι αυτο ρωταω... Εφοσον ολα τα παιδια πρεπει να μαθουνε να διαχειριζονται τις πανελληνιες και να προετοιμαστουνε, γιατι δεν το κανει το σχολειο? Αφου οι πανελληνιες ειναι κομματι του σχολειου!!! Αλλος θα τους προετοιμασει??
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν πας φροντιστήριο για να καλύψεις τα κενά είναι ήδη αργά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.