Σ' τα είπα αυτά, γιατί κι εγώ είμαι από ΕΠΑΛ κι έδωσα με την Ομάδα Α, οπότε έχω διαμορφώσει γνώμη.
Πρέπει να εννοείς ότι δεν επικρατεί ησυχία στην αίθουσα κατά την παράδοση, οπότε, ναι, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο αυτό. Όμως, μπορείς να πιάσεις τους φασαριόζηδες και να τους πεις ότι καλώς δεν προσέχουν στο μάθημα, αλλά εσείς έχετε έναν σκοπό και θα πρέπει να το σεβαστούν. Στο κάτω - κάτω, αν δεν βάζουν μυαλό, ας συνεννοηθείτε όλοι μαζί (αυτοί που προσέχετε) και εισηγηθείτε στον/ην διευθυντή/τρια να πετιούνται έξω απ' την αίθουσα χωρίς απουσίες. Κάτι να γίνει ρε παιδί μου.
Πάντως, εμμένω στην αρχική μου άποψη. Κι ειδικά αν έχετε καλούς καθηγητές. Ζήτα κι επιπλέον ασκήσεις και διαγωνίσματα (που να καλύπτουν όλες τις κλίμακες δυσκολίας) ξέρω 'γω, για εξάσκηση και ν' αποκτήσεις σιγουριά κι αυτοπεποίθηση. Αν δουλέψεις σκληρά και δεν επαναπαυτείς, δεν νομίζω πως χρειάζεται να αγχώνεσαι, το 'χεις.
Κι έχε υπόψιν σου πως, σαφώς, πρέπει να τα πας καλά στην έκθεση και στα μαθηματικά, αλλά εκεί που θα πρέπει να φορτσάρεις είναι τα μαθήματα ειδικότητας, που έχουν τον μεγαλύτερο συντελεστή.
Παρόλα αυτά, αν θες, πήγαινε σε φροντιστήριο. Αν σε κάνει να νιώσεις σιγουριά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.