Dark_Shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι καλά το λένε,δεν ξέρω κατά πόσο το εφαρμόζουν όμως.Στο site του φροντιστηριου ειναι (δεν ξερω αν επιτρεπεται να το γραψω και sorry αν ειναι ετσι) πας ''κανονισμος λειτουργιας '' και μετα κατω κατω θα δεις
''6 . Διακοπή Μαθημάτων
Οποιαδήποτε Διακοπή ενός ή περισσοτέρων , ακόμη και όλων των μαθημάτων, απο τις 30/11/2013 και μετά δε συνεπάγεται μείωση των συμφωνηθέντων διδάκτρων, τα οποία θα απαιτηθούν με κάθε νόμιμο τρόπο''
Αν καταλαβα εγω λαθος συγχωραμε... κανεις για το φιλολογικο ξερει ?
Εγω παω στο φιλολογικο ειναι τελεια αποστευτη οργανωση καθηγητες φανταστικοι η ατμοσφαιρα ειναι τελεια... Ειμαι πολυ ευχαριστημενη μας πιεζουν αρκετα αλλα μαθαινουμε πολλα... Δοκιμασε το την τριτη ξεκιναμε!!!
Ξέρω μόνο έναν καθηγητή από το Φιλολογικό και παρότι νέος σε ηλικία είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες που συνάντησα.Αν είναι και οι άλλοι έτσι τότε το Φιλολογικό είναι ένα πολύ καλό φροντιστήριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επειδη ανοιγει τριτη λογικα θα ειναι ανοιχτο δευτερα παντως τριτη πρωι σιγουρα. Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο; Βρες το στο ιντερνετ. Εχεις δικιο για την πειρα... Αυτος που μας κανει αρχαια ειναι μεγαλος αλλα ξερει κυριολεκτικα τα παντα. Προσωπικα μετα το μαθημα ειμαι σιγουρη πως αυτα που μου λενε ειναι σωστα.Το οτι ασχολουνται μονο με την θεωρητικη με τραβαει πολυ και η πολυχρονη πηρα τους.σημερα το πρωι εφτασα θεσσαλονικη περασα απο εκει αλλα δεν ηταν καποιος.Μαλλον χαζομαρα μου Γνωριζεις αν θα ειναι καποιος την δευτερα?Λογικα θα με εχετε εκει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rafas17
Νεοφερμένος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Στο site του φροντιστηριου ειναι (δεν ξερω αν επιτρεπεται να το γραψω και sorry αν ειναι ετσι) πας ''κανονισμος λειτουργιας '' και μετα κατω κατω θα δεις
''6 . Διακοπή Μαθημάτων
Οποιαδήποτε Διακοπή ενός ή περισσοτέρων , ακόμη και όλων των μαθημάτων, απο τις 30/11/2013 και μετά δε συνεπάγεται μείωση των συμφωνηθέντων διδάκτρων, τα οποία θα απαιτηθούν με κάθε νόμιμο τρόπο''
Αν καταλαβα εγω λαθος συγχωραμε... κανεις για το φιλολογικο ξερει ?
σε πολλα φροντιστήρια το λενε αυτο. πηγαινα στον μπαχαρακη περσι και τον Φεβρουάριο αποφάσισα να σταματήσω σε ενα μάθημα και να κάνω ιδιαίτερα γιατί δε μπορούσα με έναν βλάκα καθηγητή που είχαμε. Πήγα εγώ, μίλησα με τον διευθυντή και μου είπε δε γίνεται να μειωθούν τα δίδακτρα, είναι πολιτική του φροντιστηρίου και κάτι άλλες αρλούμπες. Πήγε ο πατέρας μου, τους τα έψαλλε κανονικότατα, και μας μείωσαν τα δίδακτρα. Χαζομάρες είναι αυτα. Σταματάω απο ένα μάθημα, και θα συνεχίζω να το πληρώνω;
Rafas17
Νεοφερμένος
nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ανέντιμο, κερδοσκοπικό και φασιστικό αυτό! Τέτοιες πρακτικές πρέπει να καταδικάζονται!!!Παιδια επειδη κι εγω αποφοιτος ειμαι και ξαναδινω επειδη αποφασισα να αλλαξω σχολη,θα ηθελα αν υπαρχει καποιος να μου πει για το φιλολογικο που εξειδικευεται στην θεωρητικη κατευθυνση.Μονο για αυτο. Διαβασα για τα υπολοιπα τι γραψατε..το μονο κακο για τον ειρμο ειναι οτι υπογραφεις μετα τις 30/11 και να θες να σταματησεις το φροντιστηριο δεν μπορεις και πρεπει καθε μηνα να συνεχισεις να δινεις το αντιτιμο....
Dark_Shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rafas17
Νεοφερμένος
keep walking
Δραστήριο μέλος
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Γεια σας!
Βρίσκομαι σε τεράστιο δίλημμα.... Θα πάω β λυκείου και όπως είναι φυσικό πρέπει να καταλήξω σε φροντιστήριο άμεσα....είμαι θεωρητική κατεύθυνση και σκοπεύω για νομική ή και γιατί όχι για στρατολογικο σσας....έχω επισκεφτεί αρκετα φροντιστήρια και είμαι τωρα στο να διαλέξω ανάμεσα στο ελιξ και στον ειρμο...θέλω επειγόντως τη βοήθεια σας...τι προτείνετε; Ποια η γνώμη σας για το καθένα; Μείνετε ευχαριστημένοι;;; Πήγα και στα δυο....μπορω να πω πως το ελιξ μου κεντρισε το ενδιαφέρον καθώς έχω ένα αρκετά μεγάλο θεματακι με το άγχος...επίσης εγω είμαι της πίεσης...λειτουργώ καλύτερα έτσι...τι να κάνω;;;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!
Mια φιλη μου παει στο ελιξ , στον Ευοσμο , θεωρητικη κατευθυνση και μου εχει πει τα καλυτερα τοσο σε επιπεδο καθηγητων οσο και σε θεματα οργανωσης
cha0s
Περιβόητο μέλος
Γεια σας!Σημερα πήγα στα έλιξ και μπαχαρακη του Ευοσμου για να ενημερωθω.η κόρη μου θα παει β λυκείου θεωρητική κατεύθυνση.ειναι άριστη μαθήτρια και στοχεύει για νομική.ειπαν κάποιοι ότι ο μπαχαρακης στο κέντρο έχει τους καλύτερους καθηγητές.αυτοι μου είπαν ότι όλοι οι καθηγητές ειναι οι ίδιοι και μοιράζουν τις μέρες στα 3 παραρτήματα τους.για το έλιξ έχω ακούσει καλά λόγια αλλά πιο πολύ για τις άλλες κατευθύνσεις.μπορει κάποιος να μου πει για αυτά τα δυο του Ευοσμου;και αν ο μπαχαρακης του κεντρου ειναι όντως καλύτερος να παει εκεί.
Λοιπόν, κι εγώ απ' τον Ευοσμο είμαι, και έχω πάει και στον Μπαχαράκη και στο Ελιξ.
Ενα θα σου πω. Ο Μπαχαράκης μαζεύει οτι σαβούρα υπάρχει απο καθηγητές, στο τμήμα του Ευόσμου. Καθηγητές που απλά μπαίνουν, παραδίδουν και φεύγουν. Δεν ασχολούνται ατομικά με τους μαθητές, απλά μπαίνουν και φεύγουν. Οι σημειώσεις τους είναι άθλιες και ελλιπείς. Για του κέντρου έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά και πάλι, μη το ρισκάρεις. Τα βιβλία που βγάζει ο Μπαχαράκης είναι εδώ και 5-6 χρόνια τα ίδια, και δε κάνουν καλές αναλύσεις (γιατί όπως και να το κάνουμε, στη θεωρητική θέλει τρελή ανάλυση)
Στο Ελιξ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Αψογοι καθηγητές που κάνουν φοβερά τη δουλειά τους. Εχουν σημειωσάρες με τρελές αναλύσεις. Οι καθηγητές ασχολούνται και προσωπικά με τον κάθε μαθητή, μπορείς να πας όποτε θες για να σου τις λύσουν, και το κυριότερο έχουν για τον κάθε μαθητή ατομική καρτέλα, που γράφουν τις αδυναμίες του, και προσπαθούν να σε βοηθήσουν να γίνεις καλός (πχ στα αρχαία δεν είσαι καλός σε μια ενότητα. Το σημειώνει ο καθηγητής, και θα κάνει ότι μπορεί να στο λύσει).
Οι καθηγητές γουστάρουν αυτό που κάνουν και είναι πάρα πολυ καλοί με τα παιδιά. Εχεις προσωπικό σύμβουλο να σε βοηθάει ψυχολογικά, με την οργάνωση του χρόνου σου και με ότι χρειαστείς.
Johny4Life
Εκκολαπτόμενο μέλος
keep walking
Δραστήριο μέλος
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MarilynSt
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με τη διαφορα που στο ιδιαιτερο ο καθηγητης προσαρμοζεται στο μαθητη ενω στο φροντηστηριο ο μαθητης προσαρμοζεται στις απαιτησεις ολων. επισης στο ιδιαιτερο δεν υπαρχει ο ανταγωνισμος και ο μαθητης πολλες φορες επαναπαυεται. παντως δεν αντιλεγω οτι με το ιδιαιτερο μπορουν να καλυφθουν καλυτερα τα κενα του μαθητη.Νομίζω όμως ότι η πρόοδος που σημειώνεται με ιδιαίτερο μάθημα δε συναντάται σε καμμιά άλλη μορφή διδασκαλίας. Αρκεί να είναι γνώστης ο καθηγητής και να ασχολείται σοβαρά με το αντικείμενο, έτσι ώστε να πάρει ένα μαθητή και να τον ανεβάσει στο επίπεδο που μπορεί να πάει. Επειδή παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα, ξέρω από την πρόοδο των παιδιών. Βέβαια, με την κρίση, λιγόστεψαν πολύ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.