Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntinaki
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω φροντιστήριο από την 1η Λυκείου ήθελα να μου πέιτε τη γνώμη σας...Ποιό θεωρείτε το καλύτερο φροντηστήριο στη Θεσσαλονίκη(περιοχή Σοφούλη)
εγω θα σου προτινα το "κορυφη" για τεχνολογικη και θετικη κατευθυνση
cha0s
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα. Τα φροντιστήρια "Ελιξ" είναι καλά για την θεωρητική κατεύθυνση;
Πηγαίνουν 2 φίλες μου και μου λένε ότι είναι καλά.Αν και λίγο βιτρίνα Ξέρεις, κάνουν κάποια πράγματα μόνο και μόνο για να πρωτοτυπήσουν, αλλά κατα τ'άλλα είναι μια χαρά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Οσοι γνωρίζουν σχετικά μ' αυτο το φροντιστήριο, ας με ενημερώσουν
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Εχω ακούσει απο αρκετούς οτι είναι λίγο "εφετζίδικο" το φροντιστήριο και θέλουν να εντυπωσιάσουν και καλά, αλλα αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι αν κάνει καλή προετοιμασία για την 3η λυκείου. Βέβαια απο τον μαθητή εξαρτώνται όλα, αλλα δε παύει να είναι και ενας σημαντικός παράγοντας το φροντιστήριο, σχετικά με την επιτυχία του μαθητή.
Οσοι γνωρίζουν σχετικά μ' αυτο το φροντιστήριο, ας με ενημερώσουν
E ναι...κοίτα...Κανένα φροντιστήριο δεν έχει μαγικά ραβδιά!Αν ο μαθητής δεν προσπαθήσει, όσο καλό και να είναι το φροντιστήριο, όσο καλοί να είναι οι καθηγητές, δε θα γίνει τίποτα!Γνώμη μου πάντως είναι, ότι αν έχεις σκοπό να στρωθείς πήγαινε σε αυτό το φροντιστήριο.Αλλά και γενικότερα, αν διαβάζεις και είσαι συνεπής όλα τα φροντιστήρια λίγο-πολύ καλά είναι.
nPb
Επιφανές μέλος
E ναι...κοίτα...Κανένα φροντιστήριο δεν έχει μαγικά ραβδιά!Αν ο μαθητής δεν προσπαθήσει, όσο καλό και να είναι το φροντιστήριο, όσο καλοί να είναι οι καθηγητές, δε θα γίνει τίποτα!Γνώμη μου πάντως είναι, ότι αν έχεις σκοπό να στρωθείς πήγαινε σε αυτό το φροντιστήριο.Αλλά και γενικότερα, αν διαβάζεις και είσαι συνεπής όλα τα φροντιστήρια λίγο-πολύ καλά είναι.
Έτσι είναι. Μακάρι αυτό, να το σκέφτονταν και οι φοιτητές. Οι περισσότεροι σπουδάζουν με λογική φροντιστηρίου. Περιμένουν κάποιον να τους τα μασήσει. Κανονικά, ο ρόλος του δασκάλου είναι περισσότερο καθοδηγητικός παρά αυθεντίας καθ' έδρας και μπριζωμένος στον πίνακα με μια αίθουσα να κοιμάται...
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Εχει πάει κανείς στο έλιξ; Μπορείτε να μου πείτε ανάμεσα σ' αυτά τα 2, που γίνεται καλύτερη προετοιμασία;
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Έχω φίλες και στα 2 και ψηφίζω Μπαχαράκη.
Το έλιξ είναι για θετικο/τεχνολογική περισσότερο.
tsetsenos99
Νεοφερμένος
baltazar
Νεοφερμένος
Η "περιβοητη οργανωση χρονου" ειναι μπερδεμενη υποθεση. Δε σου λενε "θα κανεις αυτο και εκεινο", απλως συμμαζευεις λιγο το διαβασμα σου. Ξερω πολλα παιδια στα οποια η οργανωση χρονου τους φανηκε ολιγον τι αχρηστη, αλλα εμενα με βοηθησε να μεινω στο προγραμμα του διαβασματος οταν κουραζομουν η πιεζομουν πολυ. Ειναι στο ατομο απο κει και περα.
Δεν το ηξερα οτι κυκλοφορει στον ευοσμο η φραση "ααα, εγω παω στα ελιξ!"... Νομιζω οτι ειναι καπως τραγικο να το ακους αυτο για οποιοδηποτε φροντιστηριο....
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
kate_gka
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.