ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Το σημαντικο παντως-αν θες τη γνωμη μου- ειναι ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ και ο χρονος που θα του αφιερωσεις εσυ!!!Συχνες και καλες επαναληψεις,αλλα και επαρκης ξεκουραση ειναι το μυστικο της επιτυχιας αν καταφερεις να αντιμετωπισεις τον παραγοντα αγχος βεβαια.
Αυτο ακριβως!! Το φροντιστηριο σου προσφερει μονο το 20% ας πουμε ολης της προσπαθειας (το σχολειο καπου στο 0,0001% ) και το υπολοιπο 80% ειναι θεμα αυτενεργειας!! Εγω εκανα καθε μερα μαθημα αλλα σε αλλα φροντιστηρια με ιδιο προγραμμα ειχαν και μια μερα ρεπο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το αγχος μπορω να αντιμετοπισω,δεν ειμαι τυπισσα που αγχεται ευκολα
Θα διαβαζω βεβαιως και με το παραπανω
What else??
Νομιζω πως με εχεις καλυψει!!Ευχαριστω για τις πληροφοριες!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
το ιδιο ακριβως προγραμμα εχω τωρα ου θα παω γ λυκειουΓεια. εγω χωρις ΑΟΘ που ειναι 2 διδακτικες ωρες εκανα:
5 ωρες ΜΑΘ Κ
3 ωρες ΦΥΣΙΚΗ Κ
2 ωρες ΧΗΜΕΙΑ Κ (αντιστοιχα και ΑΕΠΠ)
2 ωρες ΒΙΟΛ Κ (αντιστοιχα και ΑΟΔΕ)
2 ωρες ΕΚΘΕΣΗ
2 ωρες ΜΑΘ ΓΕΝ
Συνολο 16 ωρες!! άρα αν παρεις ΑΟΘ πανε 18 διδακτικες ωρες!!
Υ.Γ. η ΒΙΟΛ ΓΕΝ ειναι 1 διδακτικη ωρα για οσους ενδιαφερονται.
ιδιαιτερα εκανες?
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
το ιδιο ακριβως προγραμμα εχω τωρα ου θα παω γ λυκειου
ιδιαιτερα εκανες?
Μπα.. φροντιστηριο.. Μ αρεσει η πολυφωνια και η ευγενης αμιλλα στις διδακτικες ωρες και επισης ηθελα να γραφω διαγωνισματα κ να χω κ καποιον να μιλαω στα διαλειμματα.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα.. φροντιστηριο.. Μ αρεσει η πολυφωνια και η ευγενης αμιλλα στις διδακτικες ωρες και επισης ηθελα να γραφω διαγωνισματα κ να χω κ καποιον να μιλαω στα διαλειμματα.
ποσα ατομα το τμημα?
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος
1.5 ωρα Μιγαδικοι-Εφαπτομένη-Ολοκληρωματα
1.5 ωρα Ορια-Συνεχεια-Στατιστικη-Πιθανότητες
1.5 ωρα Συναρτησεις- κλπ
1.5 ωρα στερεο-κρουσεις
1.5 ωρα ταλαντωσεις-κυματα
και απο 1.5 ολα τα υπολοιπα ολα με διαφορετικους καθηγητες (πολυ ωραιο) σε φροντ. σε ταξεις 7-8 ατομων..
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
4 ωρες φυσικη κατευθυνσης
3 ωρες προγραμματισμο
1 ωρα αοδε
2 ωρες εκθεση
2 μαθηματικα γενικης
2 ωρες αοθ
gianniszante
Νεοφερμένος
ΑΟΘ 2
ΑΟΔΕ 1
ΑΕΠ 2
ΜΑΘ Κ 4
ΜΑΘ ΓΕΝ 2
ΦΥΣ 4
ΕΚΘ 2
ΣΥΝΟΛΟ : 17
Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΦΥΣ. Κ 3 ώρες
ΑΕΠΠ. 2 ώρες
Έκθεση 2 ώρες
ΦΥΣ. Γ 2 ώρες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
stratos_man αυτο το πραγμα πρωτη φορα το βλεπω. Χωριζεστε σε τμηματα αναλογα με την υλη;
mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
αοθ 1.5 ωρα
αεπ 2 ωρες
μα γ 2 ωρες
εκθ 2 ωρες
μαθ κ 3 ωρες
φυσ κ 3 ωρες
13.5 ωρες!!)
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος
Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσική Κ 4 ώρες
Μαθηματικα Γεν 1 ώρα
Χημεία-Βιοχημεια 2+1 ώρες
Ηλεκτρολογία 1,5 ώρα
Έκθεση 2 ώρες
ΑΟΘ 2 ώρες
Σύνολο:18,5 ώρες
stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Έχω μάθει να διαβάζω μόνος μου με το σχολείο και δεν έχω πάει ποτέ φροντιστήριο ως τώρα και ιδιαίτερο έχω κάνει μόνο έκθεση φέτος. Θέλω να μου πείτε αν θεωρείτε ότι αυτό που σκέπτομαι μπορεί να γίνει στην πράξη. Να μην είναι το ιδιαίτερο σαν μάθημα σχολείου με έναν μαθητή (παράδοση κλπ) αλλά να διαβάζω μόνος μου μια ενότητα και το ιδιαίτερο να είναι για απορίες και συμπλήρωμα.
Για παράδειγμα στα μαθηματικά: όταν θα έρθει πρώτη φορά ο καθηγητής να έχω διαβάσει τους μιγαδικούς αριθμούς μόνος τη θεωρία και να έχω λύσει τις ασκήσεις του βιβλίου (ως εδώ τα έχω ήδη κάνει) και ακόμα τις σχετικά εύκολες ασκήσεις από κάποιο βοήθημα που θα πάρω. (Μου έχουν πει του Μπάρλα, τι λέτε?). Έτσι ο καθηγητής να με ελέγξει σε όσα έκανα, να μου τονίσει κάποια σημεία, να μου λύσει απορίες και να μου βάλει πιο δύσκολες ασκήσεις που την επόμενη φορά να τις ελέγξει. Κάτι παρόμοιο και για τη φυσική. (Από την Α λυκείου έτσι διαβάζω πριν τα κάνουμε σχολείο Α,Γ,Μκ,Φγ,Φκ,Χγ,Χκ,Β)
Πιστεύετε ότι το σύστημα που σκέπτομαι θα είναι αποδοτικό?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.