djimmakos
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guess
Δραστήριο μέλος
Πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο και πάρε το βιβλίο, καλύτερα είναι από το να διαβάζεις μέσω pc. Πάντως από 5 ευρώ δεν πρόκειται να κάνει.
δεν θελω ακριβως το βιβλιο της β!
αυτο το εχω..
κατι σαν βοηθημα σε Pdf?αν ονομαζεται ετσι...
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Ρίξε και μια ματιά παραπάνω στη βιβλιοθήκη έχει για όλα τα μαθήματα κατεύθυνσης.
guess
Δραστήριο μέλος
penny1036
Νεοφερμένος
γεια σας παιδια..!
να ρωτησω απο την φυσικη της α λυκειου τι να κανω επαναληψη για να μην εχω κενα στην δευτερα λυκειου?
βασικα τα παντα απο την φυσικη της α χρειαζονται στην γ λυκειου, γιατι ολο για κινησεις κανεις... αμα πας θετικη ή τεχνολογικη βεβαια..
Vagg
Νεοφερμένος
..νομίζω πως καλό ειναι να υπαρχει και μια βοηθεια "απο πισω" ειδικοτερα οταν οι καθηγητες δεν κανουν καλο μαθημα.και π.χ στην περιοχη μου αρκετοι δεν κανουν και το καλυτερο .σιγουρα αν καποιος νομιζει πως μπορει να τα καταφερει και χωρις ιδιαιτερο,καλα θα κανει να μην παει...ειναι και το καλυτερο κατα τη γνωμη μουΕγώ δεν σκοπεύω να κάνω φροντιστήριο στο συγκεκριμένο μάθημα.Η γνώμη μου είναι ότι με προσωπικό διάβασμα μια χαρά θα τα πάω(αν δεν την παραμελήσω) μιας και δεν χρειάζεται κάτι για την επόμενη τάξη.Ποια είναι η γνώμη σας περί του θέματος;Εσείς θα κάνετε φροντιστήριο/ιδιαίτερα;
-----------------------------------------
συμφωνω.ειναι το καλυτερο πιστευω για να εισαι σιγουρος πανω απο ολα και για να γραψεις καλα! τις περισσοτερες φορες κανεις και πραγματα πιο λεπτομερη που θα συ χρησιμευσουν..ειδικοτερα οταν θελεις να ασχοληθεις και με τα αντικειμενα αυτα
Stroumfita
Νεοφερμένος
Καλο θα ηταν να κανεις κι εσυ γιατι την επομενη χρονια (και στο λεω εκ πειρας γιατι ηδη κανω φυσικη τριτης λυκειου) ειναι πιο δυσκολη η φυσικη (κατα τη γνωμη μου παντα).
Αν παρόλα αυτα πιστευεις οτι μπορεις να αφοσιωσεις ολοκληρωτικα καποιες ωρες για ουσιαστικο διαβασμα στη φυσικη (κατι που ειναι λιγο δυσκολο να γινει μιας και η δευτερα λυκειου ειναι αρκετα απαιτητικη) τοτε δεν θα σ χρειαστει το φροντηστηριο.
Σκεψου το και πραξε αναλογα και προς το συμφερον σου οχι προς την καλοπεραση σου.
Vagg
Νεοφερμένος
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
K εγώ το ίδιο!!σκέφτομαι να ακολουθήσω φυσική αργότερα,οπότε πιστεύω πως είναι απαραίτητη μια παραπάνω βοήθεια!βέβαια αυτό είναι κ στην κρίση του καθενός,άλλος μπορεί να θεωρεί το φροντιστήριο στη φυσική τελείως περιττό..πάντως για να είσαι σωστά καλυμένος πιστεύω πως χρειάζεται..:iagree:ναι..δικιο εχεις..προσωπικα εγω θελω να ακολουθησω και φυσικη μετα..οποτε πιστευω ειναι καλυτερο να σου παρεχεται και μια βοηθεια..
Αρκ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
PixieLife
Νεοφερμένος
kostaspotter
Νεοφερμένος
Εγώ παιδιά ήμουν πέρσυ 2α λυκείου Τεχνολογική Κατεύθυνση και μπορώ να πω πως την Φυσική Γενικής και την Φυσική Κατελυθυνσης την μάθαινα πάρα πολύ εύκολα!
Κατά τη γνώμη μου, το μυστικό είναι, να κρατάς σημειώσεις κατά το μάθημα στο φροντιστήριο και μετά να προσπαθείς να κάνεις μόνος τις ασκήσεις που έβαλε ο καθηγητής χωρίς να ψάχνεις από εδώ και από εκεί για απαντήσεις!!!
Επιπλέον να ξέρετε πως τα βοηθήματα του Σαβάλλα είναι κορυφή σε αυτά τα δύο μαθήματα, με δύσκολες ασκήσεις αλλά και έξυπνες!
Προσωπικά μόνο τις ασκήσεις έλυνα και στο σχολείο πήγαινα και έγραφα 19-20 στα τεστ και τα διαγωνίσματα, χωρίς πολύ κόπο!
Και στις τελικές πήγα στο επαναληπτικό μάθημα του φροντιστηρίου μου και παρακολούθησα το 4ωρο και μετά σπίτι έπεσα και κοιμήθηκα χωρίς να διαβάσω τπτ άλλο!
Τελικά έγραψα 19,6 φυσική κατεύθυνσης και 19,2 Φυσική γενικής!!
Εγώ σας προτείνω να προσπαθήσετε να κάνετε αυτό που σας είπα παραπάνω και θα τα πάτε μια χαρά!Ξέρω πως κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο εκμάθησης οπότε κάποιοι δεν θα συμφωνήσουν με την τακτική μου...
Καλό κουράγιο παιδιά!
Zorc
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.