djimmakos
Διάσημο μέλος
So what;Δεν είμαι αδιάφορος έχω στόχους αλλά στην κατεύθυνση που με βλέπω να καταλήγω είναι περισσότερο θέμα διαβάσματος
Nαι, αλλά και σε μια άλλη να πήγαινες, τα ιδιωτικά σχολή είναι τάξεις ανώτερα από τα δημόσια και γίνεται καλή δουλειά :no1:
Και κάτι άλλο, θεωρώ μεγάλη βλακεία να δίνεις 4000 ευρώ το χρόνο για να πας σε ιδιωτικό και άλλα 200 το μήνα για να μαθαίνεις αυτά που δε σου μαθαίνουν με τα 4000 ευρώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Nαι, αλλά και σε μια άλλη να πήγαινες, τα ιδιωτικά σχολή είναι τάξεις ανώτερα από τα δημόσια και γίνεται καλή δουλειά :no1:
Και κάτι άλλο, θεωρώ μεγάλη βλακεία να δίνεις 4000 ευρώ το χρόνο για να πας σε ιδιωτικό και άλλα 200 το μήνα για να μαθαίνεις αυτά που δε σου μαθαίνουν με τα 4000 ευρώ.
Nαι συμφωνώ αλλά επίσης στη Γ δεν νομίζω να βγαίνει κανείς χωρίς μια επιπλέον στήριξη(εκτός από ένα γνωστό μου)
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
costas93
Νεοφερμένος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Zorc
Νεοφερμένος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλα σε ορισμενες σχολες αυτα χρειαζονται (ειδικα σε σχολες που σχετιζονται με ενεργεια )Το καλό είναι πως δεν χρειάζονται για τις πανελλήνιες.
Είνια ηλεκτρισμοί,μαγνητισμοί και τέτοια.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
penny1036
Νεοφερμένος
Εγώ δεν σκοπεύω να κάνω φροντιστήριο στο συγκεκριμένο μάθημα.Η γνώμη μου είναι ότι με προσωπικό διάβασμα μια χαρά θα τα πάω(αν δεν την παραμελήσω) μιας και δεν χρειάζεται κάτι για την επόμενη τάξη.Ποια είναι η γνώμη σας περί του θέματος;Εσείς θα κάνετε φροντιστήριο/ιδιαίτερα;
δικιο εχεις!!! το μονο που θα σ χρειαστει ειναι οι ταλαντωσεις στην φυσικη γενικης!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Το οτι δεν αρεσει σε καπιους δεν συμενει οτι δεν θα σου αρεσει και εσενα...
Εγω πχ ειμαι ακριβος αντιθετος απο οσους ειπανε οτι δεν τους αρεσε καθολου η γενικης και οτι τους αρεσει η Θερμουναμικη... Λατρεψα την γενικης, και την θερμοδυναμικη την ψυλοβαριομουν....
Στο θεμα των φροντιστιριον τωρα... Αν κατσεις να διαβασεις σοβαρα, λυσεις περισσοτερες ασκησεις απο αυτες που θα σας βαζουν στο σχολειο, πιστευω οτι θα τα πας μια χαρα! Εμενα το μονο που μου προσφερε το φροντιστιριο ητανε να λυσω πολλες ασκησεις, και μου εγινε συνιθιο και ηξερα την λυση πριν καν διαβασω ολοκληρη την εκφωνιση... Δεν ειναι αναγκη να φτασεις μεχρι εκει, αλλα αν μπεις στο νοημα, το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να μαθεις ολους τους τυπους, και σε αυτο δεν μπορει να σε βοηθισει το φρονστιριο, ειναι καθαρα δικο σου θεμα!
Για καπιον που ειπε οτι δεν ειναι καλος στην φυσικη, μην κολας φιλε... Εγω στην πρωτη λυκειου εγραψα 4 στις εξετασεις, και στην β εγραψα 17 γενικης (λογο 2 βλακειων βιασυνης και του οτι θεωρισα οτι τα ξερω χωρις να τα κοιταξω μια δευτερη φορα) και 20 κατευθυνσης...
Σε μερικα πραγματα μονο θα σου χρειαστουν της πρωτης, αλλα μπορεις και να τα μαθεις ενω εισαι στην δευτερα, δεν ειναι τπτ τραγικο, ευκολα πραγματα ειναι
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δεν σκοπεύω να κάνω φροντιστήριο στο συγκεκριμένο μάθημα.Η γνώμη μου είναι ότι με προσωπικό διάβασμα μια χαρά θα τα πάω(αν δεν την παραμελήσω) μιας και δεν χρειάζεται κάτι για την επόμενη τάξη.Ποια είναι η γνώμη σας περί του θέματος;Εσείς θα κάνετε φροντιστήριο/ιδιαίτερα;
Εμένα πάλι μου άρεσαν εξίσου και η Φυσική Γενικής αλλά και η κατεύθυνσης, με μια μεγαλύτερη αγάπη στην κατεύθυνση. Το διάβασμα από μόνος σου αρκεί πιστεύω. Εγώ πάντως, έκανα 1 ώρα φυσική κατεύθυνσης και 1 ώρα φυσική γενικής ιδιαίτερα, για τις ασκήσεις πιο πολύ. Η φυσική γενικής, περιλαμβάνει ηλεκτρισμό, δυνάμεις μεταξύ φορτίων, ροή και ταλαντώσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για τη γ'. Όλα τα παραπάνω πριν τις ταλαντώσεις είναι αχρείαστα και καλύπτονται από τη φυσική κατεύθυνσης της β' η οποία περιλαμβάνει και τη θερμοδυναμική. Επειδή λοιπόν η γενικής είναι αρκετά εύκολη, αλλά και πολύ ωραία εγώ σου προτείνω να κάνεις μία ώρα φυσική κατεύθυνσης και περιστασιακά να λύνεις κάποιες απορίες στη φυσική γενικής.
$eleni$
Νεοφερμένος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
$eleni$
Νεοφερμένος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Ενώ η ύλη της φυσικής δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου εκτός από κάποια πράγματα στο τέλος που μπορεί και να μην τα κάνετε καθόλου.
$eleni$
Νεοφερμένος
guess
Δραστήριο μέλος
αποφασισα να αρχισω το διαβασμα γιαυτο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.