Alexnik
Νεοφερμένος
Η Alexnik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

Γεια σας! Ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες για το τμήμα της νομικής στην Κομοτηνή και θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιο καλό φροντιστήριο! Ευχαριστώ πολύ.
gegeorgiou90
Δραστήριο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 404 μηνύματα.

Καλησπέρα, καλή επιτυχία καταρχάς.
Είχαμε πάει για 4ήμερο hiking μια εποχή με έναν φίλο μου που ενδιαφερόταν για κατακτήριες Νομική Αθήνας και στα πρωινά διαλείμματα ψάχναμε (τον βοηθούσα) για φροντιστήρια στην Αθήνα (αστικό, ποινικό, συνταγματικό). Γενικά είχαμε καταλήξει σε 2 modes:
1) Φροντιστήρια με τους πιο πολλούς επιτυχόντες στις τελευταίες 2 κατατακτήριες. Ήταν δύο τα φροντιστήρια που ξεχώριζαν. Προσέφεραν 3 μήνες διδασκαλία, συνολικά 1500 ευρώ (μπορούσες 3 δόσεις).
2) Διδάκτορες Νομικής στο εκάστοτε δίκαιο.
Τελικά καταλήξαμε να πάει σε ένα από τα παραπάνω 2 φροντιστήρια, αυτό που ήταν δεύτερο σε αριθμό των επιτυχόντων καθαρά επειδή ήταν πιο ενδιαφέρον και οργανωμένο. Αν κόλλαγε στο ποινικό που ήταν το πιο δύσκολο μάθημα με βάση τους δημοσιευμένους βαθμούς κατατακτηρίων τα τελευταία 2 χρόνια, είχαμε στην καβάτζα έναν διδάκτωρ ποινικού με πολύ προχωρημένες δημοσιεύσεις που παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.
Προτείνω να κάνεις κάτι αντιστοιχο. Να ψάξεις τα 2-3 φροντιστήρια που έχουν τους περισσότερους επιτυχόντες κατατακτηρίων για Νομική Κομοτηνής και να βρεις ποιο σου αρέσει, και αν κολλήσεις σε κάποιο μάθημα, βρες κανά διδάκτωρ για κάποια ιδιαίτερα.
Είχαμε πάει για 4ήμερο hiking μια εποχή με έναν φίλο μου που ενδιαφερόταν για κατακτήριες Νομική Αθήνας και στα πρωινά διαλείμματα ψάχναμε (τον βοηθούσα) για φροντιστήρια στην Αθήνα (αστικό, ποινικό, συνταγματικό). Γενικά είχαμε καταλήξει σε 2 modes:
1) Φροντιστήρια με τους πιο πολλούς επιτυχόντες στις τελευταίες 2 κατατακτήριες. Ήταν δύο τα φροντιστήρια που ξεχώριζαν. Προσέφεραν 3 μήνες διδασκαλία, συνολικά 1500 ευρώ (μπορούσες 3 δόσεις).
2) Διδάκτορες Νομικής στο εκάστοτε δίκαιο.
Τελικά καταλήξαμε να πάει σε ένα από τα παραπάνω 2 φροντιστήρια, αυτό που ήταν δεύτερο σε αριθμό των επιτυχόντων καθαρά επειδή ήταν πιο ενδιαφέρον και οργανωμένο. Αν κόλλαγε στο ποινικό που ήταν το πιο δύσκολο μάθημα με βάση τους δημοσιευμένους βαθμούς κατατακτηρίων τα τελευταία 2 χρόνια, είχαμε στην καβάτζα έναν διδάκτωρ ποινικού με πολύ προχωρημένες δημοσιεύσεις που παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.
Προτείνω να κάνεις κάτι αντιστοιχο. Να ψάξεις τα 2-3 φροντιστήρια που έχουν τους περισσότερους επιτυχόντες κατατακτηρίων για Νομική Κομοτηνής και να βρεις ποιο σου αρέσει, και αν κολλήσεις σε κάποιο μάθημα, βρες κανά διδάκτωρ για κάποια ιδιαίτερα.
Alexnik
Νεοφερμένος
Η Alexnik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

Χαίρεται ! Σε ευχαριστώ παρά πολύ για την απάντηση . Η αλήθεια είναι πως ακόμη είμαι 3ο έτος, απλά θέλω να κάνω 2 χρονιές φροντιστήριο για να είμαι πιο χαλαρή κ το κοιτάω από νωρίς. Έχω δει τη Νομική Βιβλιοθήκη και το φροντιστήριο nomopolis, απλά έλεγα μήπως κάποιος έχει προσωπική εμπειρία σε κάποιο από αυτά. Γιατί το να βρεις καθηγητές εκτός φροντιστηρίου είναι πιο δύσκολο θεωρώ και έχει κ ρίσκο.
gegeorgiou90
Δραστήριο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 404 μηνύματα.

Τότε που τους έπαιρνε τηλέφωνο ο φίλος μου του έλεγαν ότι 3-4 μήνες αρκούν, τους έλεγε ότι είναι από θετική σχολή και επέμεναν ότι 3-4 μήνες αρκούν. Οπότε 2 χρονιές φροντιστήριο που λες μου φαίνεται υπερβολικά πολύ.Χαίρεται ! Σε ευχαριστώ παρά πολύ για την απάντηση . Η αλήθεια είναι πως ακόμη είμαι 3ο έτος, απλά θέλω να κάνω 2 χρονιές φροντιστήριο για να είμαι πιο χαλαρή κ το κοιτάω από νωρίς. Έχω δει τη Νομική Βιβλιοθήκη και το φροντιστήριο nomopolis, απλά έλεγα μήπως κάποιος έχει προσωπική εμπειρία σε κάποιο από αυτά. Γιατί το να βρεις καθηγητές εκτός φροντιστηρίου είναι πιο δύσκολο θεωρώ και έχει κ ρίσκο.
Αναφέρομαι για Νομική Αθήνας. Στην Κομοτηνή ίσως χρειάζεται παραπάνω, αλλά και πάλι 2 χρόνια δεν έχει βάση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...