ΚΝάτσιου
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
radiophonic
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
radiophonic
Νεοφερμένος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
ναι στο lower εκανα 7 ωρες και κανα 2μηνο πριν τις εξετασεις εκανα και 11 ωρες σε φροντιστηριο παντα γιαυτο τωρα μου φαινονται λιγες οι 4 ωρες ,για το γραψα τι γνωμη εχετε;
Εγώ στο lower έκανα ένα 5ωρο και στο proficiency τον χειμώνα 8 ωρο και το καλοκαίρι 10ωρο.
radiophonic
Νεοφερμένος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Μου ακούγεται υπερβολικό το πρόγραμμα σας.
radiophonic
Νεοφερμένος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Κάνω τα τεστ του City and Guilds (C2), το βιβλίο " Guided Composition and Letter Writing" - C.N Grivas για να βοηθηθώ στα προφορικά, και γραμματική "Grammar Steps" το τελευταίο βιβλίο της σειράς (το 5).
radiophonic
Νεοφερμένος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Ίσως παιδευτείς λιγάκι, γιατί αν δεν έχεις συνεχίσει να τα εξασκείς και τα έχεις αφήσει, μετά από 3 χρόνια θα έχεις κάποια κενά.
radiophonic
Νεοφερμένος
βασικα εχει ανοιξει 1 καινουριο μιας αλυσιδας και ρωτησα για ταχυρυθμο και ειναι ακριβο αλλα μου ειπανε οτι μπορω να δωσω οποιο θελω
Loreley
Περιβόητο μέλος
Είχα δώσει 2 φορές στο παρελθόν αλλά δυστυχώς δεν είχα καταφέρει να πάρω το ECCE,γιατί την πρώτη φορά δεν ήμουν αρκετά προετοιμασμένη αλλά παρόλο αυτά η διευθύντρια ήθελε να δώσω,και στην δεύτερη κόπηκα για λίγο στο listening.
Τα είχα αφήσει για τουλάχιστον 5-6 χρόνια αλλά είχα μια επαφή με την αγγλική γλώσσα λόγω της σχολής μου.
Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε κάποιο φροντιστήριο αγγλικών στην Αθήνα σε p.m. αν δε μπορείτε να αναφέρετε ονόματα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Για ECCE δεν θα πήγαινα στο Βρετανικό.
θέμα είναι όμως πως θέλω να μάθω σωστά αγγλικά,και όχι να το περάσω κουτσά-κούτσα για να λέω ότι πήρα το δίπλωμα.
Θα προτιμήσω (μάλλον) να μπω σε τμήμα λόγω οικονομικών αλλά και για να έχω επικοινωνία και με άλλα άτομα,ίσως με βοηθήσει. Αν έχεις κάτι καλό στο νου σου θα με βοηθούσες! σε ευχαριστώ πολύ!!
radiophonic
Νεοφερμένος
Βέβαια το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα,ποιόν να προτιμήσω και τι..?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- frixos
- Εριφύλη
- JoannaVas
- Steahen76
- phleidhs
- athinoula
- AggelikiGr
- Hased Babis
- nicole1982
- Leo komm
- Alessandra Eliza
- iiTzArismaltor_
- constansn
- panaman
- antonisprofis57@gmai
- Nina-nana
- nearos
- phoni
- averel
- george777
- Scandal
- Τρελας123
- SoyN
- charmander
- mermaid89
- Maynard
- ggl
- Joji
- manos2012
- Tribbiani
- Fanimaid123
- Maflou33
- vikmag
- New member
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- EviKnl
- George9989
- Dimitris2001
- Panagiotis09
- vetas
- Lia 2006
- Nala
- Memetchi
- Dionyshs1
- Theodora03
- Stroka
- Slytherin
- SlimShady
- Jimmis18
- globglogabgalab
- lnesb
- igeorgeoikonomo
- Unboxholics
- calliope
- ioannam
- korlef
- Νομάρχης
- Αναστασία197
- Mariahj
- MariaPnk
- eri548
- Steffie88
- giorgosp97
- Alexandros36k
- nucomer
- Mixalis
- bobo32
- angies
- tsiobieman
- Daydreamer
- Dimitris9
- thecrazycretan
- G1310
- το κοριτσι του μαη
- Manolo165
- argiri p
- geogeo12
- J.Cameron
- Φινεύς
- Nar20
- T C
- Mukumbura
- Darkking
- Ιωάννα2
- hirasawayui
- kaaaaate
- giannhs2001
- Drglitterstar
- patrinos_2020
- azula
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- olga123
- Johnnys
- Bgpanos
- No name
- Viedo
- fmarulezkd
- jims
- nicks1999
- KaterinaL
- χημεια4λαιφ
- uni77
- Panos_02
- Ggpg
- StudyFreak04
- Xristosdimitra
- Αριάνα123
- roud
- chripol
- Kostakis45
- Konstantina G.
- natalix
- manos1234567
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.