chripol
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είμαι νέα στο φόρουμ, αν και παρακολουθώ διάφορες συζητήσεις σας δεν έτυχε να συμμετέχω σε αυτές. Έχω πάρει το lower του michigan και τώρα θέλω να πάρω και το proficiency (του michigan).
Λοιπόν, δημιούργησα αυτό το θέμα για να συγκεντρώσουμε υλικό σχετικά με το proficiency του michigan, αν και υπάρχουν κάποια παρόμοια. Aν κάποιος ξέρει κάποιο site με βοηθητικό υλικό, past-papers, ή έχει σημειώσεις λεξιλογίου (phrasal verbs, λέξεις επιπέδου proficiency, ιδιωματισμούς)/γραμματικής θα χαρώ πολύ αν τις ποστάρει εδώ.
Επίσης, αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές. Εσείς που έχετε δώσει, πως βρήκατε τα θέματα ; Με ποιον τρόπο διαβάζατε ; Πόσες ώρες την ημέρα ; Πόσο καιρό χρειάζεται προετοιμασία ; Αν αρχίσω να διαβάζω από τώρα το καλοκαίρι πότε μπορώ να το δώσω ; Ποια βιβλία έχετε εσείς και ποια μου προτείνετε να πάρω ; Που να δώσω περισσότερη βαρύτητα ;
Υ.Γ. Πολλές απορίες έχω !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
https://www.bbc.co.uk/radio/
www.dictionary.com εδω ειναι λεξικο, + δινει συνωνημες λεξεις!
Γενικα πιστευω πως μονο διαβαζοντας βιβλια (που τα καταλαβαινεις, οχι απλως αναγνωση και στο τελος δεν καταλαβες τιποτα ) το GCVR το περνας, εκθεση θελει προπονηση ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗ, δεν ειναι ευκολο πραγμα να γραφεις σωστη εκθεση σε μιση ωρα, βαζε χρονομετρο. Συνιστω 2 εκθεσεις καθε βδομαδα τουλαχιστον, με προυποθεση πως εχεις καθηγητρια (δεν αναφερεις στο ποστ σου). Ακουστικα μουσικη με στιχους διπλα και ραδιοφωνο, και προφορικα...
Βρες καποιον συμμαθητη σου στο σχολειο που ειναι ιδιο επιπεδο και να μιλατε αγγλικα. Το κανω εγω στα γαλλικα.
Στην σπανια περιπτωση να μην ενδιαφερεται κανεις απο το σχολειο σου, κανε voice chat με καναν Αμερικανο η Αγγλο, αν και δεν νομιζω να χρειαστει!
Αυτα απο μενα.
alex2395
Δραστήριο μέλος
αν το παρεις μην επαναπαυθεις...να συνεχιζεις να εχεις επαφη με τη γλωσσα και να βελτιωνεις τα αγγλικα σου γιατι μπορει να παρεις το προφισιενσι αλλα δεν σημαινει οτι εισαι στο καλυτερο επιπεδο
καλη επιτυχια
FregMar
Νεοφερμένος
Τώρα αποφάσισα να δώσω μόνη, ούτε θα το πω στην καθηγήτριά μου.. Πιστεύω θα είναι καλύτερα!!! Μπορώ όμως κάπου να βρω practice tests online ?
ευχαριστώ!
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ολα τα αλλα εισαι οκ?
socially excluded
Δραστήριο μέλος
Τι λογοτεχνικά βιβλία προτείνετε για proficiency ???
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ
Brynja
Νεοφερμένος
εγω προσωπικα πριν απο λιγες μερες ετυχε να αγορασω το <<περηφανεια και προκαταληψη>> .Ηταν πακετο με 4 CD και απ ο,τι ειδα και στο τελος του βιβλιου εχει και μικρες ασκησουλες σε στυλ κατανοησης.
socially excluded
Δραστήριο μέλος
rakels
Δραστήριο μέλος
Παιδιά, τι βιβλία προτείνετε για proficiency ??? Όποιοι το έχουν πάρει, τι βιβλία κάνατε ???
Ο αδερφός μου έκανε τα βιβλία της Hellenic American Union και όλα καλά.
katerina09
Νεοφερμένος
Γεια σας, παιδιά !
Είμαι νέα στο φόρουμ, αν και παρακολουθώ διάφορες συζητήσεις σας δεν έτυχε να συμμετέχω σε αυτές. Έχω πάρει το lower του michigan και τώρα θέλω να πάρω και το proficiency (του michigan).
Λοιπόν, δημιούργησα αυτό το θέμα για να συγκεντρώσουμε υλικό σχετικά με το proficiency του michigan, αν και υπάρχουν κάποια παρόμοια. Aν κάποιος ξέρει κάποιο site με βοηθητικό υλικό, past-papers, ή έχει σημειώσεις λεξιλογίου (phrasal verbs, λέξεις επιπέδου proficiency, ιδιωματισμούς)/γραμματικής θα χαρώ πολύ αν τις ποστάρει εδώ.
Επίσης, αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές. Εσείς που έχετε δώσει, πως βρήκατε τα θέματα ; Με ποιον τρόπο διαβάζατε ; Πόσες ώρες την ημέρα ; Πόσο καιρό χρειάζεται προετοιμασία ; Αν αρχίσω να διαβάζω από τώρα το καλοκαίρι πότε μπορώ να το δώσω ; Ποια βιβλία έχετε εσείς και ποια μου προτείνετε να πάρω ; Που να δώσω περισσότερη βαρύτητα ;
Υ.Γ. Πολλές απορίες έχω !
έδωσα το proficiency του michigan πέρσυ που ήμουν δευτέρα λυκείου και το πήρα με high pass!ειλικρινά δεν διάβαζα πολλές ώρες την ημέρα γιατί με τα άλλα φροντιστήρια που χρόνος για τα αγγλικά!το μυστικό είναι να διαβάζεις κάθε μέρα απο λίγο κ είναι κ πιο αποδοτικό!επίσης εγώ διάβαζα πολλά αγγλικά λογοτεχνικά βιβλία και αυτό με βοήθησε πολύ στο να θυμάμαι ορισμένες εκφράσεις και να εμπλουτίζω το λεξιλόγιο μου!για να δώσουμε κάναμε περίπου 6 βιβλία δεν τα θυμάμαι όλα δυστυχώς αλλά έχω ακόμη το ένα απο αυτά που μου ήταν αρκετά χρήσιμο και για το ειδικό μάθημα στις πανελλήνιεστο λένε words you need είναι της sylvia kar και μέσα έχει τις 1.000 πιο συχνά εξεταζόμενες λέξεις του michigan θα σε βοηθήσει πολύ!!σχετικά με τα θέματα τώρα ομολογώ οτι τα θέματα του advanced είναι πιο δύσκολα απο οτι του proficiencyτο κόλπο είναι να είσαι εκεί συγκεντρωμένη και να σκέφτεσαι καλά τις απαντήσεις και επίσης να πάρεις όσους πιο πολλούς βαθμούς στα προφορικάείναι το όπλο σουαυτά απο μένακαλή επιτυχία fingers crossed
christina.maria
Δραστήριο μέλος
GeorgeChatz
Νεοφερμένος
socially excluded
Δραστήριο μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Αχά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου ! Ποια λογοτεχνικά βιβλία διάβαζες συγκεκριμένα ;;;
guardians of ga'hoole (πωροση, καμια 12 αρια βιβλια εχω), island of the blue dolphins (ειναι μια γυναικα που επιβιωνει σε ενα νησι μονη της) , ενα ΠΟΛΥ ωραιο το πηρα απο το public, δεν θυμαμαι το τιτλο γιατι το εχω αφησει στο σπιτι της γιαγιας μου, αλλα εχει να κανει με τη ζωη ενος φανταστικου Σπαρτιατη, παιδι στρατηγου και τη ζωη του. Ειναι σκουρο μπλε και εχει 1 κρανος απο αυτα που φορουσαν παλια για εξωφυλλο.
Γενικα και να σου πω ολα τα αγγλικα βιβλια που εχω διαβασει, δεν θα σου ειναι ωφελιμο, μπορει ας πουμε το βιβλιο με τον Σπαρτιατη που με ξετρελανε εσενα να σου ειναι βαρετο. Πηγαινε σε ενα καταστημα που πουλαει ξενη λογοτεχνια.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- frixos
- Εριφύλη
- JoannaVas
- Steahen76
- phleidhs
- athinoula
- AggelikiGr
- Hased Babis
- nicole1982
- Leo komm
- Alessandra Eliza
- iiTzArismaltor_
- constansn
- panaman
- antonisprofis57@gmai
- Nina-nana
- nearos
- phoni
- averel
- george777
- Scandal
- Τρελας123
- SoyN
- charmander
- mermaid89
- Maynard
- ggl
- Joji
- manos2012
- Tribbiani
- Fanimaid123
- Maflou33
- vikmag
- New member
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- EviKnl
- George9989
- Dimitris2001
- Panagiotis09
- vetas
- Lia 2006
- Nala
- Memetchi
- Dionyshs1
- Theodora03
- Stroka
- Slytherin
- SlimShady
- Jimmis18
- globglogabgalab
- lnesb
- igeorgeoikonomo
- Unboxholics
- calliope
- ioannam
- korlef
- Νομάρχης
- Αναστασία197
- Mariahj
- MariaPnk
- eri548
- Steffie88
- giorgosp97
- Alexandros36k
- nucomer
- Mixalis
- bobo32
- angies
- tsiobieman
- Daydreamer
- Dimitris9
- thecrazycretan
- G1310
- το κοριτσι του μαη
- Manolo165
- argiri p
- geogeo12
- J.Cameron
- Φινεύς
- Nar20
- T C
- Mukumbura
- Darkking
- Ιωάννα2
- hirasawayui
- kaaaaate
- giannhs2001
- Drglitterstar
- patrinos_2020
- azula
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- olga123
- Johnnys
- Bgpanos
- No name
- Viedo
- fmarulezkd
- jims
- nicks1999
- KaterinaL
- χημεια4λαιφ
- uni77
- Panos_02
- Ggpg
- StudyFreak04
- Xristosdimitra
- Αριάνα123
- roud
- chripol
- Kostakis45
- Konstantina G.
- natalix
- manos1234567
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.