Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
νομιζω καλα ειναι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efthimis M.
Νεοφερμένος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
γεια σας παιδιά! θα ξεκινήσω και εγώ στις 23 Ιουνίου καλοκαιρινά μαθήματα για ένα μηνά. είμαι θετική και θα κάνω μαθηματικά φυσική χημεία και έκθεση. δεν ξέρω ακόμα πόσες ώρες αλλά η τιμή είναι γύρω στα 300-400 ευρώ. νομίζεται ότι είναι πολλά? θέλω τη γνώμη σας!
Και εγώ που είμαι θετική θα κάνω θερινά. Θα κάνω Μαθηματικά (7 ώρες την εβδομάδα) και Φυσική (5 ώρες την εβδομάδα) και μου βγαίνουν 180 ευρώ. Αν θές και Χημεία (3 ώρες την εβδομάδα) είναι άλλα 50 ευρώ.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερω κατα ποσο υστερει αυτος που εχει κανει θερινα με αυτον που ξεκιναει τον σεπτεμβριο...και με την λογικη αυτην και αυτος που κανει θερινα με αυτον που εχει ξεκινησει απο 2α λυκειου...
εγω το εχω σκεφτει ως εξης: θα κανω ενα μηνα τα θερινα(τελη ιουνιου-τελη ιουλιου) και τον αυγουστο χαλαρα να βγαλω βιολογιες
(ειμαι θετικη κατευθυνση)
Νίκος 1995
Εκκολαπτόμενο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Γειας σας παιδια. Εχετε κανονισει απο τωρα τις ωρες και τα φροντιστήρια ενοψει της θερινης προετοιμασιας; Γιατι εγώ δεν εχω κανονισει σχεδον τίποτα και σκεφτομαι μέσα στην εβδομαδα να τα κανονισω. Λέτε να εχουν καλυφθει όλες οι ωρες; Και θα ξεκινησετε αμεσως μετα τις εξετάσεις ή θα σας αφήσουν καποιες μέρες;
Κοίτα και τα δύο εξαρτόνται απο το φροντηστήριο οπότε πρέπει να πας να ρωτήσεις. Άλλα φροντηστήρια ξεκινούν αμέσως μετά τις εξετάσεις άλλα αργότερα.
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς κανανίσαμε χθές τις ωρές για τα καλοκαιρινά..τελειώνουμε τις εξετάσεις στις 21 και αρχίζουμε στις 25 του μηνόςΓειας σας παιδια. Εχετε κανονισει απο τωρα τις ωρες και τα φροντιστήρια ενοψει της θερινης προετοιμασιας; Γιατι εγώ δεν εχω κανονισει σχεδον τίποτα και σκεφτομαι μέσα στην εβδομαδα να τα κανονισω. Λέτε να εχουν καλυφθει όλες οι ωρες; Και θα ξεκινησετε αμεσως μετα τις εξετάσεις ή θα σας αφήσουν καποιες μέρες;
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς κανανίσαμε χθές τις ωρές για τα καλοκαιρινά..τελειώνουμε τις εξετάσεις στις 21 και αρχίζουμε στις 25 του μηνός
και εδώ,στη δική μου πόλη 25 ξεκινάνε όλα τα φροντιστήρια...εσύ πού μένεις;
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ένα χωριό στην φθιώτιδα..και εδώ,στη δική μου πόλη 25 ξεκινάνε όλα τα φροντιστήρια...εσύ πού μένεις;
Iliaso
Περιβόητο μέλος
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μώλος αν τον έχεις ακουστάΣε ποιο χωριό αν επιτρέπεται;
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Νίκος 1995
Εκκολαπτόμενο μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Προσωπικά, σε αρχαία, λατινικά και έκεθεση θα κάνω ιδιαίτερο. Στα υπόλοιπα δεν ξέρω ακόμη.Θα κάνετε φροντιστηριο ή ιδιαιτερο;
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εμεις μαλλον 28 ιουνιου θα αρχισουμε... λοιπον μεχρι στιγμης... ιδιαιτερο: μαθηματικα κατευθυνσης και γενικης( ειμαι καλη ,τα λατρευω αλλα ειναι μαθηματικα), εκθεση( δεν το εχω καθολου μου φαινεται)Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις σας! Θα παω να δω μεσα στις επομενες μέρες να δω τι παιζει. Θα κάνετε φροντιστηριο ή ιδιαιτερο;
ταξη: φυσικη(3 ατομα), χημεια(5 ατομα περιπου),βιολογια(γυρω στα 5 ατομα παλι)...!!! αντε και να δουμε..!!!
paul95
Δραστήριο μέλος
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Νμίζω ότι κάνετε ό,τι θα γράψετε πανελληνίως.Στα φροντηστήρια το καλοκαίρι κάνουμε και τα μαθήματα γενικής(κυριώς φυσική,μαθηματικά) ή τα αρχίζουμε από τον Σεπτέμβρη επειδή είναι μικρή η ύλη και αφοσιωνόμαστε στα κατεύθυνσης?
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Στα φροντηστήρια το καλοκαίρι κάνουμε και τα μαθήματα γενικής(κυριώς φυσική,μαθηματικά) ή τα αρχίζουμε από τον Σεπτέμβρη επειδή είναι μικρή η ύλη και αφοσιωνόμαστε στα κατεύθυνσης?
Τα κάνετε κανονικά μαζί με τα κατεύθυνσης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.