Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι χαιρεσαι τοσο??Tελικά και στη Βιολογία θα κάνω ιδιαίτερο! ΓΕΣ!
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω πάντως απορία πώς θα είναι άραγε να ερχεσαι σε πρώτη επαφή με το διάβασμα για τις πανελλήνιες ...μη με βρίσετε,αλλά ψιλοανυπομονώ διότι αν είναι να κάνουμε θυσίες προκειμένου να περάσουμε εκεί που θέλουμε,χαλάλι πιστεύω!
Nicolettasp
Νεοφερμένος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμεις εχουμε τη Δευτερα κενη,2 4ωρα, ενα 3ωρο κι ενα 2ωρο...
Πλάκα κανείς; 13 ώρες μάθημα έχεις την Δευτέρα ή κατάλαβα λάθος
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Εεε ας μην αναφερθούμε άλλη μία φορά στην υπεροχή των ιδιαιτέρων σε σχέση με τα φροντιστηριακά τμήματα.
οχι δεν εχει καμια σχεση...εγω ξερω ατομα που εκαναν ιδιαιτερα υποτιθεται για καλυτερα και γιατι δεν τους αρεσαν οι καθηγητες στο φροντ αλλα τελικα εγραψα πολυ χειροτερα απο τους αλλους του φροντιστηριου..το θεμα ειναι να διαβαζεις,γιατι αν διαβαζεις οπου και να κανεις μαθημα καλα θα τα πας και να μην επαναπαυεσαι( οχι εσυ γενικα)στο οτι επειδη κανεις ιδιαιτερα θα τα καταλαβεις καλυτερα ή θα γραψεις καλυτερα απο τους αλλους που δεν κανουν!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Δεν έχει καμία σημασία αυτό που λες. Άνετα, μπορώ να παραθέσω το αντίθετο: ότι γνωστοί μου έκαναν ιδιαίτερα και έβγαλαν πολύ περισσότερα μόρια από «τα παιδιά του φροντιστηρίου». Είναι λογικό. Ο καθένας είναι διαφορετικός.οχι δεν εχει καμια σχεση...εγω ξερω ατομα που εκαναν ιδιαιτερα υποτιθεται για καλυτερα και γιατι δεν τους αρεσαν οι καθηγητες στο φροντ αλλα τελικα εγραψα πολυ χειροτερα απο τους αλλους του φροντιστηριου..το θεμα ειναι να διαβαζεις,γιατι αν διαβαζεις οπου και να κανεις μαθημα καλα θα τα πας και να μην επαναπαυεσαι( οχι εσυ γενικα)στο οτι επειδη κανεις ιδιαιτερα θα τα καταλαβεις καλυτερα ή θα γραψεις καλυτερα απο τους αλλους που δεν κανουν!
Φυσικά και η θεωρητική είναι περισσότερο θέμα προσωπικού διαβάσματος. Αλλά μία σωστή και οργανωμένη καθοδήγηση ποτέ δε βλάπτει.
Αντικειμενικά, όμως, τα ιδιαίτερα υπερτερούν σε όλες τις πλευρές κατά πολύ από τα αντίστοιχα γρουπάκια των φροντιστηρίων.
Δύο είναι τα αρνητικά τους: i) το χρηματικό κεφάλαιο που πρέπει να διαθέσεις και
ii) η έλλειψη ανταγωνισμού (μολονότι δεν είμαι σίγουρος εάν αυτό είναι αρνητικό)
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μεγάλο ρόλο για τα ιδιαίτερα παίζει και ο χαρακτήρας του ανθρώπου ..οχι δεν εχει καμια σχεση...εγω ξερω ατομα που εκαναν ιδιαιτερα υποτιθεται για καλυτερα και γιατι δεν τους αρεσαν οι καθηγητες στο φροντ αλλα τελικα εγραψα πολυ χειροτερα απο τους αλλους του φροντιστηριου..το θεμα ειναι να διαβαζεις,γιατι αν διαβαζεις οπου και να κανεις μαθημα καλα θα τα πας και να μην επαναπαυεσαι( οχι εσυ γενικα)στο οτι επειδη κανεις ιδιαιτερα θα τα καταλαβεις καλυτερα ή θα γραψεις καλυτερα απο τους αλλους που δεν κανουν!
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
ii) η έλλειψη ανταγωνισμού (μολονότι δεν είμαι σίγουρος εάν αυτό είναι αρνητικό)
να και κάτι ακόμα που διαδραματιζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ..!εμενα παντως με ωφέλησε απίστευτα !πραγματικά,ο (συν)αγωνισμός -ανταγωνισμος δεν ακουγεται και οτι καλυτερο - και εμενα και αλλα ατομα πιστευω μας καναν να προσπαθουμε και να πεισμωνουμε περισσοτερο και συνεπως,να βελτιωνομαστε στο μεγιστο μερα με τη μερα..
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Δεν έχει καμία σημασία αυτό που λες. Άνετα, μπορώ να παραθέσω το αντίθετο: ότι γνωστοί μου έκαναν ιδιαίτερα και έβγαλαν πολύ περισσότερα μόρια από «τα παιδιά του φροντιστηρίου». Είναι λογικό. Ο καθένας είναι διαφορετικός.
Φυσικά και η θεωρητική είναι περισσότερο θέμα προσωπικού διαβάσματος. Αλλά μία σωστή και οργανωμένη καθοδήγηση ποτέ δε βλάπτει.
Αντικειμενικά, όμως, τα ιδιαίτερα υπερτερούν σε όλες τις πλευρές κατά πολύ από τα αντίστοιχα γρουπάκια των φροντιστηρίων.
Δύο είναι τα αρνητικά τους: i) το χρηματικό κεφάλαιο που πρέπει να διαθέσεις και
Ε ενταξει αυτη ειναι γνωμη σου.Εγω φροντιστηριο εκανα και δεν ειχα κανενα παραπονο. και οργανωση υπηρχε,και ενδιαφερον απο τους καθηγητες και απο τους μαθητες και ανταγωνισμος και μια χαρα ηταν ολα! Πιο πολυ μετραει η θεληση που εχει ο μαθητης...Γιατι και με τον καλυτερο καθηγητη να τον βαλουν,και 40 ευρω την ωρα να πληρωνει αν δεν εχει ορεξη να διαβασει και να πετυχει δεν θα καταφερει τιποτα! Και μιλαω απο προσωπικη πειρα για τα παιδια που χρυσοπληρωναν τα ιδιαιτερα και δεν καταφεραν σχεδον τιποτα
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε κι εγω ανυπομονω ελπιζω να μην αλλαξω τελειως γνωμη μεχρι το τελος του καλοκαιριουΕγώ τη Δευτέρα θα περάσω να μάθω πρόγραμμα και πότε ξεκινάμε (απ'ότι ξέρω την Τετάρτη τελικά μάλλον,πάντως σίγουρα την επόμενη εβδομάδα)!
Έχω πάντως απορία πώς θα είναι άραγε να ερχεσαι σε πρώτη επαφή με το διάβασμα για τις πανελλήνιες ...μη με βρίσετε,αλλά ψιλοανυπομονώ διότι αν είναι να κάνουμε θυσίες προκειμένου να περάσουμε εκεί που θέλουμε,χαλάλι πιστεύω!
μαλλον εννοει πως την δευτερα δεν εχει καθολου και πως μετα την τριτη εχει 4 την τεταρτη 3 την πεμπτη 2..κατι τετοιο?Πλάκα κανείς; 13 ώρες μάθημα έχεις την Δευτέρα ή κατάλαβα λάθος
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nicolettasp
Νεοφερμένος
Πλάκα κανείς; 13 ώρες μάθημα έχεις την Δευτέρα ή κατάλαβα λάθος
Όχο καλε...Τη Δευτερα καθολου μαθημα..
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε κι εγω ανυπομονω ελπιζω να μην αλλαξω τελειως γνωμη μεχρι το τελος του καλοκαιριου
ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ!αιντε θα κουραστουμε,αλλα κερδισμένες μονο θα βγουμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.