iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
ʼρα καταλήγω ότι ακόμα κι αν έκανα φροντιστήριο μόνο σε Φυσική Κ. και Εκθεση τον ίδιο βαθμό θα έγραφα.
Βέβαια μπορει να μην διαβαζα ποτέ για το φροντιστήριο αλλα διάβαζα για το σχολειο. Αν κάποιος εχει παρατημένο το σχολείο και διαβάζει μόνο για το φροντιστήριο, λογικό ειναι να του είναι απαραίτητο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Πλέον ο μαθήτης δεν κουράζεται στο να διαβάζει αλλά στο να ακούει τα ίδια πράγματα! :/Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Εγω σε ελάχιστες περιπτώσεις θεωρω οτι πραγματικά βοηθούν. Στις περισσότερες το παιδι αναγκάζεται να παει για να μην αισθανεται οτι "μειονεκτει" απέναντι στους συμμαθητές του. Εγώ στην Γ' Λυκείου πήγα μόνο σε 5 εκ των οποίων τα 2 επειδη απλα ειχα πορωση με το μαθημα (Μαθηματικα) και δεν μπορουσα να διανοηθω οτι θα γίνεται μάθημα και θα λειπω (ειχανε και φάση οι καθηγητες! Στα Γενικής Παιδειας ήταν ένας που έλεγε φοβερα αστεια και λιώναμε και στο Κατ. ήταν ενας που έβαζε ωραίες ασκήσεις, ασε που μου ανέβαζε το ηθικο επειδη με θεωρούσε ιδιοφυία κι όταν πήγαινα σπίτι αισθανόμουν τουλάχιστον Γκαλουα ). Στο Φυσική Γενικής πάντα χασομέραγα και έκανα πλάκα με τον καθγητη γιατι τον θεωρούσα ηλίθιο
ʼρα καταλήγω ότι ακόμα κι αν έκανα φροντιστήριο μόνο σε Φυσική Κ. και Εκθεση τον ίδιο βαθμό θα έγραφα.
Βέβαια μπορει να μην διαβαζα ποτέ για το φροντιστήριο αλλα διάβαζα για το σχολειο. Αν κάποιος εχει παρατημένο το σχολείο και διαβάζει μόνο για το φροντιστήριο, λογικό ειναι να του είναι απαραίτητο.
Anarki
Διάσημο μέλος
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Anarki :σε όλη την 4η Λυκείου .
έκαψες;
εγώ το μόνο που θυμάμαι από το φροντιστήριο είναι πως κάναμε μεσημεριάτικα με αποτέλεσμα να κοιμάμαι στο τελευταίο θρανίο . πολύ νύστα ρε παιδιά...
Rattlehead
Δραστήριο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Anarki :Ε νταξ', 3η Λυκείου προφανώς
Καλα μην το λες, δεν ειναι και τόσο προφανές. Στα νυχτερινά πχ υπάρχει 4η λυκείου
gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο σχολειο ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα κ με τιποτα δεν σε προετοιμαζουν καλα για Πανελληνιες.Εγω οφειλω το 18,4 μου 60% στο διαβασμα μου,45% στο φροντιστηριο και 5% στο σχολειο.
ΥΓ: Μιλαω παντα εκ της δικης μου πειρας,ετσι?
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος
//μη δω κανένα να σχολιάζει τα ποσοστά του gianakin, ένα λαθάκι έκανε το παλικάρι! :/ (προφανώς 35% θέλει να πει ο μάστορας)
gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί και τον καλύτερο καθηγητή του κόσμου να του πας να κάνει μάθημα αν δεν είναι διατεθημένο να κάτσει να ακούσει και να μάθει δεν έχει κανένα αποτέλεσμα το ιδιαίτερο αλλά ούτε ακι το φροντιστήριο.
Anarki
Διάσημο μέλος
Rattlehead
Δραστήριο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από gianakin :That explains it...
Καλα μην είσαι και τόσο σίγουρος... Έτυχε και έπεσε ο Αναρκι σε καλό ιδιωτικό. Τα ξαδέλφια μου που πάνε σε ιδιωτικό δεν βλέπω να κάνουν τίποτα διαφορετικό. Ίσα ίσα που κάνουν ΚΑΙ επιπλέον ιδιαίτερα. Ασε το τι μου έχει πει ο ξάδελφος μου ότι γίνεται εκεί. Πχ. ένας γνωστός του κάπνιζε μπάφο σε κάθε διάλειμμα και μαστουρωνόταν.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Με άλλα λόγια η μαθηματική σου λογική (η ποια σου έχει ένα μικρό bug
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.