bessy
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eleni Oooo
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene
Νεοφερμένος
Mizz_Mpempa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκέφτομαι να γραφτώ σε κάποιο φροντιστήριο όταν είναι να αρχίσουν οι τελικές επαναλήψεις (τελη Μάρτη- αρχές Απρίλη). Είμαι θετική κατεύθυνση και μένω Πειραιά (Χατζηκυριάκειο ) και θα ήθελα να μου προτείνετε όσοι ξέρετε φροντιστήρια . Ξέρω τον Πουκαμισά αλλά ο ξάδελφος μου λέει καλύτερα να τον αποφύγω για πολλούς λόγους.
Ευχαριστώ !!
Edit:Βρήκα αυτή τη σελίδα με φροντ.
https://www.gopeiraias.gr/index.php?cPath=27_311
Τα παρακάτω με εξυπηρετούν από θέμα απόστασης ( σχετικά :/ ):
Πλαίσιο-Θετικό
Θεμέλιο
Ομόκεντρο
Προοπτική
Ανέλιξη
Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω τιποτα γι'αυτά. Δηλαδή ούτε αν είναι καλά, ούτε τι επίπεδο τμήματα εχουν ,τιμές κτλ.
Οπότε θα το εκτιμούσα αν κάποιος ήξερε κάτι παραπάνω να μου δώσει τα φώτα του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
.Σκέφτομαι να γραφτώ σε κάποιο φροντιστήριο όταν είναι να αρχίσουν οι τελικές επαναλήψεις (τελη Μάρτη- αρχές Απρίλη). Είμαι θετική κατεύθυνση και μένω Πειραιά (Χατζηκυριάκειο ) και θα ήθελα να μου προτείνετε όσοι ξέρετε φροντιστήρια....
Δηλαδή, δεν έκανες καθόλου μάθημα ως τώρα και σκέφτεσαι να πας σε φροντιστήριο για 1½ μήνα? Αν συμβαίνει αυτό, η γνώμη μου είναι ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να σε οφελήσει. Ακόμα και επαναλήψεις να αρχίζουν σε όλα τα μαθήματα, το τμήμα θα έχει τον δικό του ρυθμό στον οποίο δεν θα προλάβεις να ενταχθείς. Αν θέλεις επαναλήψεις για τόσο μικρό χρονικό διάστημα, μόνη λύση που βλέπω είναι να κάνεις ιδιαίτερα. Ακόμα και αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, για 1½ μήνα το κόστος δεν θα είναι υπερβολικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
....αλλά βλέπω οτι έχεις δίκιο κ θα είναι δύσκολο.Δεν ξέρω από που αντλώ αυτή την ουτοπική αισιοδοξία οτι θα μπορέσω να προσαρμοστώ.
Οπως κ να'ναι θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο...
sofos xD -11-
Νεοφερμένος
λεανδρος
Νεοφερμένος
joan_0637
Νεοφερμένος
Αυτό που με βοήθησε περισσότερο ήταν το ότι οι καθηγητές είναι πραγματικά δίπλα σου και δεν σε βλέπουν σαν πελάτη της επιχείρησής τους όπως πολλά φροντιστήρια franchise!
Panos512
Νεοφερμένος
δες τη σελίδα του ομίλου https://www.neo.edu.gr ή μπες στη σελίδα του φροντιστηρίου https://neopeiraia.blogspot.com/
ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!!!!
να πας στο νέο φροντιστήριο Μαυροκορδάτου 37 Καλλίπολη, καλοί καθηγητές και νορμάλ τιμές!!!
Σου προτείνω να πας στο Νέο φροντιστήριο σην Καλλίπολη 2130313307Γεια σας παιδια παω θετικη κατ., και φετος θα παω Γ λυκειου.Θα μπορουσε καποιος να μου πει ενα καλο φροντηστηριο στον πειραια που να εχει καλους (φυσικομαθηματικος γιατι ειμαι πολυ πολυ χαλια σʼαυτα τα δυο μαθηματα) και αν γινεται και χημικο.(εχω ρωτησει αυτην την ερωτηση σ'ενα αλλο θρεντ αλλα δεν πηρα πολλες απαντησεις γι'αυτο εφτιαξα αυτο το θεμα.)
Παω ηδη σε ενα για καλοκαιρινα μαθηματα αλλα
δεν ειναι και τοσο καλοι οι καθηγητες που μου ετυχαν στην φυσικη-μαθηματικα οσο θα ηθελα (εχω ηδη χαλια καθηγητες που μου διδασκουν αυτα τα μαθηματα στο σχολειο και δεν χρεαιζομαι κι αλλους). Νιωθω τυψεις να ξοδευω λεφτα και δεν τα εξηγουν καλυτερα απο τους καθηγητες μου στο σχολειο.Θελω να περασω του στοχους μου (οι οποιο ειναι υψηλοι) παρολο που υπαρχουν δυσκολιες γιʼαυτο θελω να μου προτεινεται διαφορα πολυ καλα φροντηστηρια στον πειραια ειδικα σʼαυτα τα μαθηματα (κι αν γινεται να μην ειναι πανω απο 300 ευρω τα χειμερινα μαθηματα τον μηνα).
Ευχαριστω πολυ.:thanks:
SilverLining
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChristinaZck
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanasisglyfada
Νεοφερμένος
Αν και μένω Γλυφάδα, 2 φίλοι που μένουν Πειραιά λένε τα καλύτερα για 'Σύνολο' και 'Πρωτείον'.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vitsalis
Νεοφερμένος
Λοιπόν λίγα λόγια για εμένα. Είμαι μαθητής της Β Λυκείου. Δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε φροντιστήριο. Είμαι αρκετά καλός στο να μαθαίνω πράγματα μόνος μου.
Ύλη που έχω καλύψει:
[1]Μαθηματικά
-Αλγεβρά, Paul Dawkins
-Γραμμική Άλγεβρα, Paul Dawkins
-Ανάλυση 1, Paul Dawkins
-Ανάλυση 2 (τα 2 πρωτα κεφαλαια), Paul Dawkins
[2]Φυσική
-8.01, Walter Lewin MIT
[3]Πληροφορική
-Μέτρια γνώση αλγορίθμων. (Βασείς δεδομένων, καποιους προχωρημένους αλγορίθμους)
Τι ψάχνω:
Ένα φροντιστήριο που να μου δίνει πολλές ασκήσεις να λύσω, καλούς καθηγητές με υπομονή που να μπορουν να μου δείξουν την σωστή κατεύθυνση. Επίσης λίγος ανταγωνισμός δεν θα με πείραζε
Προτάσεις; Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.