Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

plantbee

Νεοφερμένος

Η plantbee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
οι αιτησεις γινονται καπου ιουλιο 2023 οποτε και η εξεταστικη φεβρουαριου 2023 ειναι χρησιμη.
Κι όμως δεν την μετράνε. Άσε που από τα 11 μαθήματα εάν έχεις περασει τα 5 δεν θεωρουνται τα μισά. Αν κάνω ένσταση θα βγάλω καμιά άκρη;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,417 μηνύματα.
Κι όμως δεν την μετράνε. Άσε που από τα 11 μαθήματα εάν έχεις περασει τα 5 δεν θεωρουνται τα μισά. Αν κάνω ένσταση θα βγάλω καμιά άκρη;
τσιγγουνα γραμματεια εχεις
Σε ποιον να κανεις ενσταση στους ίδιους ?
Πηγαινε και μιλα στον συνηγορο του φοιτητη και στον προεδρο ή τον κοσμητορα της σχολης .
Αυτο που κανουν ειναι μια μαχητη μεταφραση του νομου

4. Ο φοιτητής να έχει εξεταστεί επιτυχώς στα μισά μαθήματα του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους για το οποίο αιτείται το επίδομα. Συνολικός αριθμός μαθημάτων θεωρείται ο προβλεπόμενος στο ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών. Για την πλήρωση του κριτηρίου αυτού λαμβάνονται υπόψη όλες οι εξεταστικές περίοδοι που πραγματοποιήθηκαν για το συγκεκριμένο ακαδημαϊκό έτος. Το κριτήριο αυτό δεν ισχύει για τους πρωτοετείς φοιτητές. Το επίδομα χορηγείται για τόσα έτη όσα είναι και τα έτη σπουδών της αντίστοιχης Σχολής ή Τμήματος, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας τους.

Τελευταία επεξεργασία:

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5,954 μηνύματα.
Τα μαθήματα 2021-2022 πρεπει να τα έχεις περασει μεχρι τον Σεπτέμβριο του 2022 ή μέχρι να κάνεις την αίτηση για το στεγαστικό; Γιατί μεσολαβούν και άλλες δύο εξεταστικές.
Αυστηρά μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2022

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5,954 μηνύματα.
Και για τα μισά από τα 11; Είναι αυστηρά 6;
Εδώ καλό είναι να πάρεις ένα τηλ την γραμματεία γιατί κάθε σχολή έχει το δικό της σύστημα (πχ αν έχετε πολλά επιλογής στο εξάμηνο πιθανόν να μην τα συμπεριλαμβάνουν όλα για το συνολικό αριθμό μαθημάτων).
Αλλά από τον αριθμό που μου λες (για τα δύο εξάμηνα φαντάζομαι), δεν νομίζω να υπάρχει τετοια περίπτωση, και θα θέλεις 6.

estrela

Νεοφερμένος

Η estrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα.
άρα για το έτος που αιτείσαι να πάρεις το επίδομα μετράνε 1 χειμερινή 1 εαρινή και 1 σεπτέμβρης εξεταστική; το χειμερινό του επόμενου ετους δεν μετράει;

Katerinakii.03

Νεοφερμένος

Η Katerinakii.03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Γεια σας. Έκανα ενσταση φοιτητικου επιδόματος τον Αύγουστο, επικοινώνησα με τη σχολή μου είπαν ότι εντάξει τα έλαβαν τα δικαιολογητικά, αλλά ακόμα δεν έχω ενημερωθεί για κάτι κι έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες. Ξέρει κάποιος αν κι ποτε θα λάβω κάποια απάντηση;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,417 μηνύματα.
Γεια σας. Έκανα ενσταση φοιτητικου επιδόματος τον Αύγουστο, επικοινώνησα με τη σχολή μου είπαν ότι εντάξει τα έλαβαν τα δικαιολογητικά, αλλά ακόμα δεν έχω ενημερωθεί για κάτι κι έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες. Ξέρει κάποιος αν κι ποτε θα λάβω κάποια απάντηση;
Ενσταση κανουμε γιατι εκει στην εικονα της πλατφορμας δεν ειναι ολα πρασινα... Αν εχουν τωρα πρασινισει ολα.... τοτε μαλλον δεν εχει απαντηση, το πρασινο ειναι η απαντηση...αν συνεχιζουν τα κοκκινα θα πρεπει εσυ μαλλον να επικοινωνησεις

Katerinakii.03

Νεοφερμένος

Η Katerinakii.03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Ενσταση κανουμε γιατι εκει στην εικονα της πλατφορμας δεν ειναι ολα πρασινα... Αν εχουν τωρα πρασινισει ολα.... τοτε μαλλον δεν εχει απαντηση, το πρασινο ειναι η απαντηση...αν συνεχιζουν τα κοκκινα θα πρεπει εσυ μαλλον να επικοινωνησεις
Ααα μάλιστα κατάλαβα. Ακόμα κόκκινο είναι το στοιχείο για το οποίο έκανα. Επικοινώνησα κι με τη σχολή κι με το τηλέφωνο επικοινωνίας της πλατφόρμας για το στεγαστικο κι ο ένας με παραπέμπει στον άλλον οπότε άκρη δεν βγάζω. Οπότε μάλλον περιμένω γιατι η κατάσταση της αιτησης είναι υποβληθείσα κι οχι αξιολογημένη. Ευχαριστώ πολυυ

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ααα μάλιστα κατάλαβα. Ακόμα κόκκινο είναι το στοιχείο για το οποίο έκανα. Επικοινώνησα κι με τη σχολή κι με το τηλέφωνο επικοινωνίας της πλατφόρμας για το στεγαστικο κι ο ένας με παραπέμπει στον άλλον οπότε άκρη δεν βγάζω. Οπότε μάλλον περιμένω. Ευχαριστώ πολυυ
Καταλαβα ... πεφτεις στους αναρμοδιοαρμόδιους.... ειναι και απθ..
Εγω στο αιγαιου που ειχα θεμα συμβολαιου...μoυ ειπε η γραμματεια παρε αυτον και ο αυτος ( καλα να ειναι ) με καθαρισε στην στιγμη στελνοντας του με ειμαιλ το Pdf συμβολαιο.
Υπομονη και καλυτερα πηγαινε εκει... να εχουν να αντιμετωπισουν ανθρωπο και οχι φωνη.

Τελευταία επεξεργασία:

Katerinakii.03

Νεοφερμένος

Καταλαβα ... πεφτεις στους αναρμοδιοαρμόδιους.... ειναι και απθ..
Εγω στο αιγαιου που ειχα θεμα συμβολαιου...μoυ ειπε η γραμματεια παρε αυτον και ο αυτος ( καλα να ειναι ) με καθαρισε στην στιγμη στελνοντας του με ειμαιλ το Pdf συμβολαιο.
Υπομονη και καλυτερα πηγαινε εκει... να εχουν να αντιμετωπισουν ανθρωπο και οχι φωνη
Κι από κοντά πήγα αλλά μου είπαν αν είχαν κάτι για μένα θα επικοινωνούσαν. Άρα θα κοιτάω αυτο που μου είπες στην εφαρμογή αν αλλάξει κάτι γιατί μπορεί απάντηση άμεση να μην πάρω ποτέ. Ελπίζω τουλάχιστον μέχρι τέλη του 24 να ρχω κάνα νέο 😂 Όπως κι να έχει ευχαριστώ πολύυ

Maria20897

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Maria20897 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 175 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά. Διανύω το 4ο έτος, βρίσκομαι στο 7ο εξάμηνο. Είχα κάνει το καλοκαίρι αίτηση για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα η οποία απορρίφθηκε. Δεν το έψαξα και πολύ διότι δούλευα σεζόν κτλ. Έφαγα μια φλασια χθες και συνειδητοποίησα ότι ως τεταρτοετής μετράνε μόνο τα μάθημα του 3ου έτους και όχι συνολικά όλων των ετών φοίτησης. Εφόσον εγώ ειχα περάσει το 50% των μαθημάτων του 3ου ετους στην ώρα μου (από τα 10 είχα περάσει τα 5 και μετά τα υπόλοιπα τον Σεπτέμβρη) γιατί απορρίφθηκε η αίτηση μου; Έχω στείλει email στην γραμματεία της σχολής γιατί έχω νευριάσει όντως. Του 2ου έτους δεν τα είχα περάσει όλα όντως αλλά ξεμπέρδεψα Σεπτέμβρη και με αυτά. Όπως και να έχει όμως, η ανακοίνωση του υπουργείου είναι ξεκάθαρη «του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους».

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλησπέρα παιδιά. Διανύω το 4ο έτος, βρίσκομαι στο 7ο εξάμηνο. Είχα κάνει το καλοκαίρι αίτηση για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα η οποία απορρίφθηκε. Δεν το έψαξα και πολύ διότι δούλευα σεζόν κτλ. Έφαγα μια φλασια χθες και συνειδητοποίησα ότι ως τεταρτοετής μετράνε μόνο τα μάθημα του 3ου έτους και όχι συνολικά όλων των ετών φοίτησης. Εφόσον εγώ ειχα περάσει το 50% των μαθημάτων του 3ου ετους στην ώρα μου (από τα 10 είχα περάσει τα 5 και μετά τα υπόλοιπα τον Σεπτέμβρη) γιατί απορρίφθηκε η αίτηση μου; Έχω στείλει email στην γραμματεία της σχολής γιατί έχω νευριάσει όντως. Του 2ου έτους δεν τα είχα περάσει όλα όντως αλλά ξεμπέρδεψα Σεπτέμβρη και με αυτά. Όπως και να έχει όμως, η ανακοίνωση του υπουργείου είναι ξεκάθαρη «του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους».
Ε τελειωσαν τα λευτα..θεσσαλιας εισαι?
Εχουν δικιο καλη μου..δηλαδη αδικο εχουν αλλα το λενε νομο αυτοι.
Εκανες αιτηση οταν εισουν στο 6 εξαμηνο συνεπως μετρανε τα μαθηματα του 2ου ετους ....οτι ειχες περασει μεχρι τον σεπτεμβρη του 2023

Maria20897

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Maria20897 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 175 μηνύματα.
Έκανα αίτηση το καλοκαίρι αφού είχα τελειώσει το 6ο εξάμηνο και η απάντηση βγήκε μέσα Σεπτέμβρη. Δεν καταλαβαίνω όμως αφού είμαι τεταρτοετής δεν έπρεπε να ληφθούν υπόψιν τα μαθήματα του 3ου έτους;;; Του δεύτερου είχαν ληφθεί για πέρυσι που ήμουν 3ο!
Επίσης, είμαι Πάντειο. Εχω στείλει ήδη ιμειλ.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,529 μηνύματα.
Εντωμεταξυ ακομη τα λεφτα να μπουν από το στεγαστικο τουλαχιστον σε εμενα

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Έκανα αίτηση το καλοκαίρι αφού είχα τελειώσει το 6ο εξάμηνο και η απάντηση βγήκε μέσα Σεπτέμβρη. Δεν καταλαβαίνω όμως αφού είμαι τεταρτοετής δεν έπρεπε να ληφθούν υπόψιν τα μαθήματα του 3ου έτους;;; Του δεύτερου είχαν ληφθεί για πέρυσι που ήμουν 3ο!
Επίσης, είμαι Πάντειο. Εχω στείλει ήδη ιμειλ.
Μα οταν ειχες κανει την αιτηση εισουν τριτοετης ( 6ο ειπες) ε σωστα δεν υπολογισαν τα μαθηματα του 2ου ετους?
Σωστα δεν τα λεω ή επαθα τσοτσο?
Τον ερχομενο ιουλιο (2025) θα εισαι τεταρτοετης (8ο εξαμηνο) θα κανεις παλι αιτηση για το επιδομα του τεταρτου ετους και θα υπολογισουν τα μαθηματα του 3ου
Το παντειο εχει λευτα.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,529 μηνύματα.
Μεχρι ποτε θα τα βαλουν? Κανονικα δεν θα πρεπει να εχουν μπει?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Μεχρι ποτε θα τα βαλουν? Κανονικα δεν θα πρεπει να εχουν μπει?
Επρεπε καλη μου ...εμενα το εβαλαν απο τελος οκτωβρη..
Μηπως εχουν κατι με τα αριανα? Τα παοκια φταινε.
Για σκουντα εκει το α.που.θου

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Επρεπε καλη μου ...εμενα το εβαλαν απο τελος οκτωβρη..
Μηπως εχουν κατι με τα αριανα? Τα παοκια φταινε.
Για σκουντα εκει το α.που.θου
Δεν ξερω θα δω αν είναι μπορει να επικοινωνήσω. Μου φαίνεται περίεργο γιατί είναι όλα πρασινισμενα αλλα ακομη τίποτα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η αληθεια ειναι οτι μπορει να φταίει ότι οριστικοποιηση της αίτησης έγινε τελευταιες μερες

Maria20897

Εκκολαπτόμενο μέλος

Μα οταν ειχες κανει την αιτηση εισουν τριτοετης ( 6ο ειπες) ε σωστα δεν υπολογισαν τα μαθηματα του 2ου ετους?
Σωστα δεν τα λεω ή επαθα τσοτσο?
Τον ερχομενο ιουλιο (2025) θα εισαι τεταρτοετης (8ο εξαμηνο) θα κανεις παλι αιτηση για το επιδομα του τεταρτου ετους και θα υπολογισουν τα μαθηματα του 3ου
Το παντειο εχει λευτα.
Και τα μαθήματα του 4ου έτους πότε θα μετρήσουν; Αφού του χρόνου θα μετρήσουν του τρίτου ενώ θα έχω τελειώσει θεωρητικά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια