γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,931 μηνύματα.
19-07-24
14:05
Παιδια μην το ξεχασετε σε 10 μερες ληγει... 2000 € ειναι ( εκτος αθηνας θεσσαλονικη οπου ειναι 1500)....θελει να εχει κανει φορολογικη δηλωση ο μπαμπας,
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,288 μηνύματα.
19-07-24
14:44
το πηγανε απο φετος 2000 ; Συγκατοικηση ποσο ειναι ;Παιδια μην το ξεχασετε σε 10 μερες ληγει... 2000 € ειναι ( εκτος αθηνας θεσσαλονικη οπου ειναι 1500)....θελει να εχει κανει φορολογικη δηλωση ο μπαμπας,
View attachment 135422
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,931 μηνύματα.
19-07-24
14:48
Ευκαιρια να βρεις κοριτσαρα ...πηγε 2500€ εκτος αθηνων και θεσσαλονικης ...για αυτες ειναι 2000€... εμεις εδω ειμαστε πλουσιοι.το πηγανε απο φετος 2000 ; Συγκατοικηση ποσο ειναι ;
Ρε παιδια ειπαμε με το ενα χερι... οχι και με τα δυο δεν εχει νοημα.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,288 μηνύματα.
19-07-24
14:52
την εχει παρει αλλος την θεση . Αν βρω κοριτσαρα μετα παει για τρει - συγκατοικηση , αλλα εκει δεν μας δινουν παραπανω δεν συμφερει . Καλα ειμαστε με τα 2500 , πες μου κανενα κρυπτο να τα επενδυσωΕυκαιρια να βρεις κοριτσαρα ...πηγε 2500€ εκτος αθηνων και θεσσαλονικης
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
19-07-24
14:58
Ναι αλλα δες 3 στο σπιτι ειναι 7500 το χρονο ...πιανεις σπιτι καλο πολυ καλο... και εχεις και τσαμπα φασαρια.την εχει παρει αλλος την θεση . Αν βρω κοριτσαρα μετα παει για τρει - συγκατοικηση , αλλα εκει δεν μας δινουν παραπανω δεν συμφερει . Καλα ειμαστε με τα 2500 , πες μου κανενα κρυπτο να τα επενδυσω
Το αλλο που το πας καποια μαμα απο τα 3 θα ειναι χρυσοχερα ..θα τρως και εσυ το κατι τι σου ... οι πιο πολλες μανες χρυσοχερες θεωρουν ολα τα παιδια δικα στους.
Δεν ξερω καλε μου απο οικονομικες απατες ...αυτα ειναι των ψαγμενων οικονομικων... εκει προ το ΟΠΑ θα πας.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,490 μηνύματα.
19-07-24
15:01
Αυτο ποιος εξυπνος το σκεφτηκε τα ενοικια σε Θεσσαλονίκη Αθήνα ειναι και υψηλοτεραεκτος αθηνας θεσσαλονικη οπου ειναι 1500
Micro
Συντονιστής
19-07-24
15:02
δεν πειραζει θα τα παιξω φρουτακια τοτεΔεν ξερω καλε μου απο οικονομικες απατες ...αυτα ειναι των ψαγμενων οικονομικων... εκει προ το ΟΠΑ θα πας.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
19-07-24
15:32
οχι να μην το παιξεις φρουτακια γιατι θα δροσιστει αλλος.δεν πειραζει θα τα παιξω φρουτακια τοτε
να πας να το παρεις καρπουζια να δροσιστεις εσυ..παρε και κανενα ροδακινο, ωριμο ομως.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
τι να σουν πω ... εξυπνος παντως ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει σε αυτη την κυβερνηση..κατι αλλο ναι.Αυτο ποιος εξυπνος το σκεφτηκε τα ενοικια σε Θεσσαλονίκη Αθήνα ειναι και υψηλοτερα
Micro
Συντονιστής
19-07-24
16:27
μπανανιτσες και ακτινιδια τρωω , αντε και λιγο καρπουζιοχι να μην το παιξεις φρουτακια γιατι θα δροσιστει αλλος.
να πας να το παρεις καρπουζια να δροσιστεις εσυ..παρε και κανενα ροδακινο, ωριμο ομως.
Ξερουμε ποτε μπαινουν συνηθως ;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5,030 μηνύματα.
19-07-24
16:31
Νομίζω αρκετά αργότερα, τέλη Δεκέμβρη*, κάπου εκεί μου έλεγε η κολλητή μου που το δικαιούται, αλλά δεν παίρνω και όρκο.μπανανιτσες και ακτινιδια τρωω , αντε και λιγο καρπουζι
*Γράψε λάθος, αρχές νομίζω. Αλλά θα ρωτήσω να σας πω.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
19-07-24
16:35
βασικα οποτε εχουν λευταμπανανιτσες και ακτινιδια τρωω , αντε και λιγο καρπουζι
Περυσι πληρωσαν απο τελος οκτωβρη ,νοεμβριο μεχρι χριστουγεννα
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,490 μηνύματα.
19-07-24
18:34
Περσι νμζω ηταν γυρω στον ΝοέμβριοΞερουμε ποτε μπαινουν συνηθως ;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
19-07-24
23:19
Εγω πηγα να κανω τωρα και εφαγα πορτα απο την πλατφορμα.Περσι νμζω ηταν γυρω στον Νοέμβριο
Δεν μου δινει το αφμ του ιδιοκτητη να το επιλεξω...και με σταματαει
Απ οτι βλεπω ισως φταιει το ΑΤΑΚΤ που δεν εχει δηλωσει ...θα δουμε.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
19-07-24
23:20
Παντως εγω την εκανα κανονικα την δηλωση πριν λιγες μερεςΕγω πηγα να κανω τωρα και εφαγα πορτα απο την πλατφορμα.
Δεν μου δινει το αφμ του ιδιοκτητη να το επιλεξω...και με σταματαει
Απ οτι βλεπω ισως φταιει το ΑΤΑΚΤ που δεν εχει δηλωσει ...θα δουμε.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
19-07-24
23:22
ειχες τον ιδιο ιδιοκτητη? αν ναι ...οκ... ειναι τι ιδιο με περυσι..Παντως εγω την εκανα κανονικα την δηλωση πριν λιγες μερες
εδω η νεαρα μετακομισε . Τι φταιω η χορευτρια?
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
19-07-24
23:24
Ναι ιδιος ιδιοκτητης με περσι οποτε γενικα δεν αλλαξαν και πολλα. χορευτριαειχες τον ιδιο ιδιοκτητη? αν ναι ...οκ... ειναι τι ιδιο με περυσι..
εδω η νεαρα μετακομισε . Τι φταιω η χορευτρια?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
19-07-24
23:26
ε μα ..ξερεις τι τραβανε τα κοριτσια στο χωρο...? ασε που τα ματιαζουν απο κατωΝαι ιδιος ιδιοκτητης με περσι οποτε γενικα δεν αλλαξαν και πολλα. χορευτρια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Entropy24
- ANDR
- EFAKIT
- Sofos Gerontas
- AggelikiGr
- savvas l
- Kzaro
- synthnightingale
- Robert_6
- marina.marina
- estrela
- Unboxholics
- Hased Babis
- MrDna
- Kate1914
- constansn
- Maynard
- XRY
- sakplat
- Scandal
- Helen06
- katia.m
- Νικολινα
- Corfu kitty
- Reader
- ismember
- Βασιλης1234
- Bleach_enjoyer
- elina48
- Rina
- Vasiliki Geo
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.