Kωσταντινος008
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tasos09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδη εγω που βρηκα σπιτι στην Αγιου Κοσμα 300 ευρω,καινουργιο,1ος οροφος και σχετικα ευρυχωρο ειναι καλα ή να ετοιμαζομαι για αλλαγη απο του χρονου???
Καλά είσαι, κράτα το.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω που βρηκα στο παρκο του γηροκομειου ειμαι καλα?
Θα ερχομαι να παιρνουμε ματια γκομενακια
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ερχομαι να παιρνουμε ματια γκομενακια
χαχαχα ετσι το λενε δεν εχει γιαγιακες απεναντι
_Silence_
Διάσημο μέλος
Σπιτι θα παω να κλεισω λιγο αφοτου βγουν οι βασεις.Κατι αλλο.Ποσο καιρο πριν αρχισουν τα μαθηματα να μετακομισω μονιμα στην πολη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SnowLover
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Next........
Νεοφερμένος
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 892943
Επισκέπτης
Η Δωδώνης επίσης είναι μια καλή επιλογή. Είναι κι αυτήν κέντρο. Απλά να ξέρετε ότι τα ενοίκια τσιμπάνε στα Γιάννενα. Κι όσο πιο κέντρο, τόσο περισσότερο θα ανεβαίνει η τιμή. Επίσης, είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να προσφέρουν σκατά σπίτια και να ζητάνε πολλά. Τα περισσότερα σπίτια που θα δείτε έτσι είναι. Θέλει ψάξιμο, υπομονή, τύχη.
Άλλη επιλογή είναι προς το τζαμί.Θεωρείται γενικά κακόφημη οδός αλλά μένουν πάρα πολλοί φοιτητές κι εκεί. Εγώ θα τη συνιστούσα. Όσο προχωράς, μάλιστα τα ενοίκια μπορεί να πέφτουν. Το να μένεις ακριβώς στο τζαμί προσωπικά το θεωρώ καλό. Έχεις πρόσβαση και στο 16 και στο 17 αστικό (τα κύρια αστικά που πάνε πανεπιστήμιο) οπότε αυτό βολεύει άααααααααααπειρα. Επίσης, ουσιαστικά είσαι κέντρο, σε 2-3 λεπτά φτάνεις δωδώνης!
Δεν έχω πάει ποτέ Ανατολή μέχρι κέντρο με τα πόδια άρα δεν ξέρω πόσο μακριά θεωρείται. Πάντως θεωρώ ότι άμα νοικιάσετε στην αρχή της Ανατολής, περπατιέται μέχρι το κέντρο. Το θέμα είναι άμα φοβάστε το βράδυ. Γενικά 20-25 λεπτά περπάτημα δεν είναι κάτι οπότε άμα ξανακοιτούσα στα Γιάννενα για σπίτι, αν έβρισκα στην αρχή της Ανατολής σπίτι καλό και φτηνό, θα το προτιμούσα.
Αρνητικό με την Ανατολή είναι ότι περνάει το 17 αστικό κι έχει γεμίσει ήδη οπότε παίζει να σε προσπεράσει και να μη σε πάρει και να σε πάρει το επόμενο. το επόμενο είναι τυπικά σε 20 λεπτά αλλά καμμιά φορά μπορεί να βάλλουν έξτρα (μπραβο γιάννενα!!! -_- ). Αν και γενικά, τυχαίνει να γίνεται φίσκα το 17 και σε 3-4 στάσεις πριν την Ανατολή οπότε δεν θεωρείται και το καλύτερο επιχείρημα.
Τέλος πάντων, αν είναι να μένεις ακόμα και την αρχή της ανατολής αλλά να παίρνεις ταξί για να επιστρέψεις το βράδυ, καλύτερα ψάχνεις αλλού.
Γενικά να ξέρετε, τα Γιάννενα περπατιούνται. Δεν ξέρω πολλούς που να παίρνουν αστικό για να πάνε κέντρο.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000
Διάσημο μέλος
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chem2000
Διάσημο μέλος
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chem2000
Διάσημο μέλος
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.