christina123
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλες οι σχολές βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη λίγο έξω από την πόλη.μιας και περασα γιαννενα ηθελα να ρωτησω...το παιδαγωγικο στα γιαννενα βρισκεται εντος πολης;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123
Δραστήριο μέλος
ποσα χιλιομετρα δηλαδη;;Όλες οι σχολές βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη λίγο έξω από την πόλη.
και κατι αλλο.ποιες περιοχες ειναι καταλληλες για φοιτητες;;;
π.χ. εχω βρει ενα σπιτι στην ανθουπολη ιωαννινων ειναι καλη περιοχη;;;
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Από το κέντρο το πανεπιστήμιο απέχει περίπου 4 χιλιόμετρα. Το καλό με την Ανθούπολη (πρώην εργατικές κατοικίες) είναι ότι θα είσαι πιο κοντά στο πανεπιστήμιο. Το κακό είναι ότι δεν θα είσαι στο κέντρο.ποσα χιλιομετρα δηλαδη;;
και κατι αλλο.ποιες περιοχες ειναι καταλληλες για φοιτητες;;;
π.χ. εχω βρει ενα σπιτι στην ανθουπολη ιωαννινων ειναι καλη περιοχη;;;
christina123
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω για τις πληροφοριεςΑπό το κέντρο το πανεπιστήμιο απέχει περίπου 3,5-4 χιλιόμετρα. Το καλό με την Ανθούπολη (πρώην εργατικές κατοικίες) είναι ότι θα είσαι πιο κοντά στο πανεπιστήμιο. Το κακό είναι ότι δεν θα είσαι στο κέντρο.
εχω βρει και κατι αλλα σπιτια στις εξης περιοχες: Γιαννιώτικο Σαλόνι Ιωαννίνων και Κάτω Νεοχωρόπουλο των Ιωαννίνων.
τι προτεινεις;
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο κάτω Νεοχωρόπουλος λέγεται και Σεισμόπληκτα και η Ανθούπολη είναι μέρος των Σεισμοπλήκτων. Το Γιαννιώτικο Σαλόνι είναι αρκετά κοντά στα Σεισμόπληκτα αλλά λίγο πιο μακριά και από το κέντρο και από το πανεπιστήμιο. Είναι όμως πιο ωραία περιοχή. Η επιλογή είναι δική σου. Δες και τα προηγούμενα μηνύματα.ευχαριστω για τις πληροφοριες
εχω βρει και κατι αλλα σπιτια στις εξης περιοχες: Γιαννιώτικο Σαλόνι Ιωαννίνων και Κάτω Νεοχωρόπουλο των Ιωαννίνων.
τι προτεινεις;
christina123
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω.να σε ρωτησω και κατι αλλο.οταν λες σεισμοπληκτα τι εννοεις;;;Ο κάτω Νεοχωρόπουλος λέγεται και Σεισμόπληκτα και η Ανθούπολη είναι μέρος των Σεισμοπλήκτων. Το Γιαννιώτικο Σαλόνι είναι αρκετά κοντά στα Σεισμόπληκτα αλλά λίγο πιο μακριά και από το κέντρο και από το πανεπιστήμιο. Είναι όμως πιο ωραία περιοχή. Η επιλογή είναι δική σου. Δες και τα προηγούμενα μηνύματα.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι περιοχή των Ιωαννίνων, γνωστή και ως κάτω Νεοχωρόπουλος. Η Ανθούπολη που ρώτησες παραπάνω είναι στα Σεισμόπληκτα.ευχαριστω.να σε ρωτησω και κατι αλλο.οταν λες σεισμοπληκτα τι εννοεις;;;
christina123
Δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χμ, μόλις πατήσεις το πόδι σου στην περιοχή, κτίρια θα αρχίσουν να καταρρέουνμαλλον δεν το εγραψα καλα.ηθελα να ρωτησω γιατι λεγεται ετσι η περιοχη;;;ειναι επιφοβη στους σεισμους;;
christina123
Δραστήριο μέλος
χαχαχαχαΧμ, μόλις πατήσεις το πόδι σου στην περιοχή, κτίρια θα αρχίσουν να καταρρέουν
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχα, όχι. Απλώς είχαν δοθεί παλαιότερα εκεί οικόπεδα σε σεισμοπαθείς.μαλλον δεν το εγραψα καλα.ηθελα να ρωτησω γιατι λεγεται ετσι η περιοχη;;;ειναι επιφοβη στους σεισμους;;
christina123
Δραστήριο μέλος
ααα νταξει.χαχα, όχι. Απλώς είχαν δοθεί παλαιότερα εκεί οικόπεδα σε σεισμοπαθείς.
επειδη ομως εχω παλαβωσει απο τις πολλες περιοχες και δεν εχω κανεναν αλλο να ρωτησω...
εσυ ποια περιοχη λες οτι βολευει καλυτερα;;;δλδ να εισαι κοντα στο κεντρο και ουτε και μακρια απο το πανεπιστημιο...ή πολλα θελω εε;;;
Θάλεια
Διάσημο μέλος
ααα νταξει.
επειδη ομως εχω παλαβωσει απο τις πολλες περιοχες και δεν εχω κανεναν αλλο να ρωτησω...
εσυ ποια περιοχη λες οτι βολευει καλυτερα;;;δλδ να εισαι κοντα στο κεντρο και ουτε και μακρια απο το πανεπιστημιο...ή πολλα θελω εε;;;
Να είσαι στο κέντρο βολεύει. Εκεί μένω (κάπως) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σε αντίθεση με αυτούς που μένουν Αμπελόκηπους, Ανατολή, Σεισμόπληκτα.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν διατίθεσαι να χρησιμοποιείς το αστικό ή θα έχεις αυτοκίνητο/ποδήλατο μείνε κέντρο. Διαφορετικά βολεύουν τα Σεισμόπληκτα για να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με τα πόδια (απέχουν 2 χλμ από το πανεπιστήμιο και 1 από το κέντρο προσεγγιστικά).ααα νταξει.
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Τα πλατανακια ιωαννινων ειναι κοντα στο κεντρο;;βολευει να βρω εκει σπιτι;
Αχ είναι κοντά μου, 2 λεπτά από μένα.
Εμ είναι 7-8λεπτά με τα πόδια από την πλατεία.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
ααα νταξει.
Το αστικό δεν το γλυτώνεις. Οπότε κέντρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.