Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
σταματήστε να σκεφτεστε ως καριερηστες και σκεφτείτε ως ανθρωποι.
δεν ειναι η δουλεια που θα σου χαρισει μια ομορφη και ευτυχισμενη ζωη
άπειρα συμφωνώ.
Δε μιλάμε για μια σχέση απλά - που ναι, πιθανότατα δε θα οδηγήσει πουθενά, μιλάμε για μια απόφαση που πρέπει να πάρει και για μένα αυτή θα έχει να κάνει με το αν στηρίζεται ο ίδιος στην τυποποιημένη λογική ή στο ένστικτο.
Επειδή τείνω να προσαρμόζω τη ζωή μου στο δεύτερο, λέω να ακολουθήσεις αυτό.
(Και δυστυχώς ή ευτυχώς, οι άνθρωποι που μας περιβάλλουν, μας επηρεάζουν ταυτόχρονα, είτε μας αρέσει είτε όχι)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
, χωρις παρεξηγηση αλλο τουτο ξεπερνα καθε χολιγουντιανο-ιδεαλιστικο κλισε , ουτε καν η μεθη του ερωτα δεν νομιζω να θολωσει τοσο το μυαλο ωστε να φτασεις εκει.Η γνώμη μου είναι να αφήσουν τα πραγμάτα να κυλήσουν.
Αν τα αισθήματα είναι αληθινά τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά
δεν ανεφερα πουθενα πως προκειται για πανομοιοτυπη σχεση..δεν ειναι ιδια η σχεση.
ο καιρος θα ειναι αυτος που θα δειξει!
υπαρχουν παρα πολλες περιπτωσεις :
-να γνωρισει η κοπελα αλλον
-να γνωρισει ο ιδιος αλλη
πως θα νιωθει μετα που εκανε τοσες θυσιες?
μακαρι να ειναι για παντα μαζι,αλλα θα ερθει καιρος που θα χρειαστει για ενα διαστημα να μεινουν μακρια, πχ στρατος...θα παει και η κοπελα στρατο?
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
δεν ανεφερα πουθενα πως προκειται για πανομοιοτυπη σχεση..
ο καιρος θα ειναι αυτος που θα δειξει!
υπαρχουν παρα πολλες περιπτωσεις :
-να γνωρισει η κοπελα αλλον
-να γνωρισει ο ιδιος αλλη
πως θα νιωθει μετα που εκανε τοσες θυσιες?
μακαρι να ειναι για παντα μαζι,αλλα θα ερθει καιρος που θα χρειαστει για ενα διαστημα να μεινουν μακρια, πχ στρατος...θα παει και η κοπελα στρατο?
δεν καταλαβες,
δεν θα ειναι η ιδια σχεση. παλι μιλαμε για το υποθετικο, ξεχνωντας παρ'ολα αυτα το παρόν, την πραγματικοτητα. υπαρχει και αλλη μια περιπτωση. να ζησουν μαζι εναν παρα πολυ ομορφο και ευτυχισμενο χρονο και παρ'ολα αυτα να χωρισουν. υπαρχουν απειρες περιπτωσεις. πολλα "θα".
Υ.Γ. ο στρατος ειναι 9 μηνες, με παρα πολλες αδειες. η σχολη ειναι 4 χρονια, ισως 5.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε νιώθω, χωρις παρεξηγηση αλλο τουτο ξεπερνα καθε χολιγουντιανο-ιδεαλιστικο κλισε , ουτε καν η μεθη του ερωτα δεν νομιζω να θολωσει τοσο το μυαλο ωστε να φτασεις εκει.
Υπάρχουν και εξαιρέσεις όμως.
αν υπαρχει θελησει ολα τα αλλα γινονται!δεν καταλαβες,
δεν θα ειναι η ιδια σχεση. παλι μιλαμε για το υποθετικο, ξεχνωντας παρ'ολα αυτα το παρόν, την πραγματικοτητα. υπαρχει και αλλη μια περιπτωση. να ζησουν μαζι εναν παρα πολυ ομορφο και ευτυχισμενο χρονο και παρ'ολα αυτα να χωρισουν. υπαρχουν απειρες περιπτωσεις. πολλα "θα".
Υ.Γ. ο στρατος ειναι 9 μηνες, με παρα πολλες αδειες. η σχολη ειναι 4 χρονια, ισως 5.
ειναι τα σαββατοκυριακα,γιορτες,αργιες κτλ και στην τελικη δεν ειναι ολες οι ωρες υποχρεωτικες στο πανεμιστημιο...
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
αν υπαρχει θελησει ολα τα αλλα γινονται!
ειναι τα σαββατοκυριακα,γιορτες,αργιες κτλ και στην τελικη δεν ειναι ολες οι ωρες υποχρεωτικες στο πανεμιστημιο...
ξερεις ποσο κοστιζει το κτελ ετσι;
αν μιλαμε για αποσταση πατρα αθηνα βεβαια, δεν ειναι τιποτα. αν μιλαμε για Γιάννενα-Κρήτη ειναι μεγαλη.
οχι, δεν αρκει η θεληση, οσο και να θελουμε
αλλη ειναι η γνωμη μου αλλη η γνωμη σου!ξερεις ποσο κοστιζει το κτελ ετσι;
οχι, δεν αρκει η θεληση, οσο και να θελουμε
δηλ πες οτι τωρα στις διακοπες γνωρισεις μια κοπελα και την ερωτευτεις!η κοπελα ομως σπουδαζει μακρια...θα αφησεις την σχολη σου και θα κανεις τα χαρτια σου με το 10% για να πας κοντα της?
α! και μου ειπες πως η σχολη ειναι 4-5 χρονια ενω ο στρατος 9 μηνες!και παλι κανεις δεν σου ειπε πως επι 4-5 χρονια θα εισαι στην πολη που σπουδαζεις,συνεχομενα ε?δεν επιτρεπεται ν φυγεις
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλιώς αντιλαμβάνεσαι εσύ τις σχέσεις και αλλιώς εμείς.
Θεωρώ ότι το παιδί πρέπει να πράξη με την λογική και όχι με το συναίσθημα.
Από απρόοπτα είναι τίγκα η ζωή.
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πού πάμε, πού βαδίζουμε ως ανθρωπότητα;;
Ε;
γιατι πρεπει ολοι να εχουμε ιδια αντιληψη των πραγματων?Και από γυναίκες περίμενα άλλη απάντηση...
Πού πάμε, πού βαδίζουμε ως ανθρωπότητα;;
Ε;
η κοπελα γιατι δεν κανει πισω?(δεν το λεω εγωιστικα)
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι πρεπει ολοι να εχουμε ιδια αντιληψη των πραγματων?
Εγώ αυτό που εννοούσα είναι ότι δεν αναφέρθηκαν τα κλισέ: ''ακολούθησε τον έρωτά σου'' και τα σχετικά εξίσου γελοία χουλιγουντιανά, όπως αναφέρει και ο beautifuloser.
Προφανώς γιατί, όπως λες και συ, δεν έχει την ίδια αντίληψη με τον Bkid σχετικά με τη σχέση τους.
(Άλλα, είπα για λόγους ευγένειας στον καημό του να μην αναφερθώ.)
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
αλλη ειναι η γνωμη μου αλλη η γνωμη σου!
δηλ πες οτι τωρα στις διακοπες γνωρισεις μια κοπελα και την ερωτευτεις!η κοπελα ομως σπουδαζει μακρια...θα αφησεις την σχολη σου και θα κανεις τα χαρτια σου με το 10% για να πας κοντα της?
α! και μου ειπες πως η σχολη ειναι 4-5 χρονια ενω ο στρατος 9 μηνες!και παλι κανεις δεν σου ειπε πως επι 4-5 χρονια θα εισαι στην πολη που σπουδαζεις,συνεχομενα ε?δεν επιτρεπεται ν φυγεις
δεν νομιζω να ισχυριστηκα το αντιθετο. παρ'ολα αυτα, ο χρονος που θα περασω εγω ή το παλικαρι στο στρατο ειναι πολυ μικροτερος απο το χρονο που θα περασω στην αλλη πολη, αφαιροντας τα διαστηματα που επιτρεπεται να φυγω.
επισης το παλικαρι μιλησε για μια σχεση ενος χρονου. ασφαλως και πρεπει να δοκιμασει την "σχεση εξ αποστασεως", αλλα, για μενα, ειναι μεγαλο λαθος να βαλει την "καριερα του" πανω απο την σχεση. ετσι και αλλιως, και η καριερα και η σχεση μπορουν να ειναι εφημερες. το θεμα ειναι οτι το δευτερο, οπως και η φιλια, ειναι αυτα που γεμιζουν τις στιγμες μας, που μας δινουν χαρα. ειναι τα πραγματα που μας κανουν ευτυχισμενους. αν δει οτι δεν νιωθει χαρουμενος με την αποσταση, θα ελεγα να κανει το 10% και να παει στην κοπελα του.
Fas δεν καταλαβαίνω το κόλλημα σου.
Αλλιώς αντιλαμβάνεσαι εσύ τις σχέσεις και αλλιώς εμείς.
Θεωρώ ότι το παιδί πρέπει να πράξη με την λογική και όχι με το συναίσθημα.
Από απρόοπτα είναι τίγκα η ζωή.
Σήμερα 19:12
γιατι πρεπει ολοι να εχουμε ιδια αντιληψη των πραγματων?
κανενας δεν ισχυριστηκε οτι πρεπει να εχουμε την ιδια αντιληψη. απ'οσο ξερω, ο σκοπος του φορουμ ειναι να ΣΥΖΗΤΑΜΕ.(οχι μονο να κανουμε τον χαβαλε μας)
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
τωρα ολοκληρωθηκε το καρε!Μην την αφήσεις να σε καβαλήσει από τώρα. Έτσι είναι οι γυναίκες. Τείνουν να σε καβαλήσουν όσον το δυνατόν νωρίτερα.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εσύ θες το λουράκι σου ε?Μην την αφήσεις να σε καβαλήσει από τώρα. Έτσι είναι οι γυναίκες. Τείνουν να σε καβαλήσουν όσον το δυνατόν νωρίτερα.
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
Και εσύ θες το λουράκι σου ε?
Άλλο εγώ. Εγώ είμαι φετιχιστής. Τ λουριά είναι απαραίτητο αξεσουάρ μου.
LITTLEROSES
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.