νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι απλώς πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι Αθήνα και δεύτερον υπάρχουν τόσα άλλα γυμναστήρια οικονομικότερα.
Εγώ πάντως,στην παλιά μου γειτονιά,στην Καλλιθέα είχα βρει ένα γυμναστήριο το Olympic,και η μηνιαία συνδρομή ήταν 40 ευρώ
Έψαχνα για zumba,και βρήκα ένα αλλά ήταν στον Κουμπέ(45 ευρώ ο μήνας παρακαλώ... )
Γενικά οι τιμές στο Ρέθυμνο,όχι μόνο στα γυμναστήρια,αλλά και στα ενοίκια και στα μαγαζιά κτλ είναι αρκετά τσιμπημένες θεωρώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Και΄γω Zumba κάνω με 40 ευρώ το μήνα στον Παλμό.Εγώ πάντως,στην παλιά μου γειτονιά,στην Καλλιθέα είχα βρει ένα γυμναστήριο το Olympic,και η μηνιαία συνδρομή ήταν 40 ευρώ
Έψαχνα για zumba,και βρήκα ένα αλλά ήταν στον Κουμπέ(45 ευρώ ο μήνας παρακαλώ... )
Γενικά οι τιμές στο Ρέθυμνο,όχι μόνο στα γυμναστήρια,αλλά και στα ενοίκια και στα μαγαζιά κτλ είναι αρκετά τσιμπημένες θεωρώ...
Βασικά,η ξαδέρφη μου πήγαινε και τώρα πάω 5 φορές την εβδομάδα και δε λέω να διαβάσω.
Στείλε μου ένα πμ σε ποιο γυμναστήριο πήγες γιατί δεν ξέρω ποιο στον Κουμπέ λες.
Α,και Pilates κάνω αλλά μόνο όταν έχω το πρόβλημα με τα γόνατα.
Είναι τσιμπημένες. Εγώ πολλά πράγματα πχ φόρμες,παπούτσια και διάφορα άλλα τα αγοράζω ή από Χανιά και Ηράκλειο και πιο πολύ από Αθήνα.
SteveT
Νεοφερμένος
Ακόμα δεν έμεινα καλά καλά και σκέφτομαι ήδη να αλλάξω σπίτι (Κουμπές).
Θέλω 15 λεπτά για να φτάσω παραλιακή..
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και΄γω Zumba κάνω με 40 ευρώ το μήνα στον Παλμό.
Βασικά,η ξαδέρφη μου πήγαινε και τώρα πάω 5 φορές την εβδομάδα και δε λέω να διαβάσω.
Στείλε μου ένα πμ σε ποιο γυμναστήριο πήγες γιατί δεν ξέρω ποιο στον Κουμπέ λες.
Α,και Pilates κάνω αλλά μόνο όταν έχω το πρόβλημα με τα γόνατα.
Είναι τσιμπημένες. Εγώ πολλά πράγματα πχ φόρμες,παπούτσια και διάφορα άλλα τα αγοράζω ή από Χανιά και Ηράκλειο και πιο πολύ από Αθήνα.
Καλά ναι,για τα ρούχα κτλ και εγώ λέω να πηγαίνω Ηράκλειο ή Χανιά που έχει Βershka,Pull n' Bear κτλ
Έχεις πμ παρεμπιπτόντως
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες..
Ακόμα δεν έμεινα καλά καλά και σκέφτομαι ήδη να αλλάξω σπίτι (Κουμπές).
Θέλω 15 λεπτά για να φτάσω παραλιακή..
Ω άμοιρε...στον Κουμπέ πήγες...;;
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Έχεις απάντηση στο πμ.Καλά ναι,για τα ρούχα κτλ και εγώ λέω να πηγαίνω Ηράκλειο ή Χανιά που έχει Βershka,Pull n' Bear κτλ
Έχεις πμ παρεμπιπτόντως
Ω άμοιρε...στον Κουμπέ πήγες...;;
Και΄γω για αυτό το λόγο πάω εκεί. Σαν εκδρομούλα..
Πες τα Χρυσόστομε.Όχι Κουμπέ ρε παιδιά!!
Καταρχάς σε θέμα λεωφορείο ο Κουμπές είναι ό,τι χειρότερο. Το λεωφορείο ξεκινάει από Περιβόλια (θινκ σο) κάνει στάση Καλλιθέα,4 Μάρτυρες και Κουμπέ.
Μόλις έκανε σεισμό.
Ζω ιστορικές στιγμές.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
BTW ένα σπίτι στα Περιβόλια έπιασε φωτιά λόγω του σεισμού.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Oh,my fucking God.Ούτε τα Περιβόλια είναι καλή για φοιτητή...
BTW ένα σπίτι στα Περιβόλια έπιασε φωτιά λόγω του σεισμού.
Ντάξει,όσοι είστε φοιτητές ζείτε ιστορικές στιγμές.
SteveT
Νεοφερμένος
Τί ωραία αρχή φοιτητικής ζωής..
Detp
Νεοφερμένος
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξηγείται ο σεισμός. Ήρθα ο γκαντέμης στο νησί, λογικό κάτι να γινόταν
Εγώ είμαι τυχερή που λείπω...λέτε να βρω το σπίτι γκρεμισμένο;
Παρεμπιπτόντως,επειδή αναφέρθηκε κάτι για τα Περιβόλια...ένα παιδί που γνώρισα μένει εκεί..ντάξει,βασανίζεται απίστευτα και μετά τα Χριστούγεννα μου είπε ότι θα βρει σπίτι
Η Σαρακίνα είναι επίσης πολύ fail περιοχή για να μείνει φοιτητής...μια κοπέλα που ξέρω νοίκιασε εκεί,αλλά εκείνης της αρέσει...
Detp
Νεοφερμένος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Fayxxx
Νεοφερμένος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Fayxxx
Νεοφερμένος
A μια χαραΕγώ θα πάω την Πέμπτη! Τετάρτη ξαναέρχομαι Ρέθυμνο!!
geo_7_
Νεοφερμένος
Πήγα για την εγγραφή μου σήμεραααα Επιτέλους! Πήγε κανείς άλλος???
Μπα ... πηγε ενας φιλος μου κ μου ειπε ειχε 130 ατομα γυρω στις 12+ !!!! Αυριο
Fayxxx
Νεοφερμένος
Ναι ξέρω.. Πήγα στις 9μισι και τελείωσα στις 12Μπα ... πηγε ενας φιλος μου κ μου ειπε ειχε 130 ατομα γυρω στις 12+ !!!! Αυριο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- panaman
- TheUnknown
- Billokos1
- Ksenia. Ksenia77
- Nick09
- Nor40
- Freddys
- Nefeli_
- manolismanioudakis@h
- imyrcarn
- Manolo165
- Giii
- vetas
- Nala
- VasoGrimes
- KingOfPop
- stefan
- constansn
- snowy
- katerinavld
- tsiobieman
- pacheiko
- KingPoul
- Dimitris9
- korlef
- igeorgeoikonomo
- kostas1233
- Citylights
- DENVER
- eri548
- Τζενη Σ
- hecktors
- marian
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.