*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
τωρα για το πανεπιστημιο απο οτι 3ερω το οικονομικο δεν ειναι και το καλυτερο αλλα τα παιδαγωγικο-ψυχολογια-κοινωνιολογια- φιλολογια ειναι απο τα καλυτερα τησ Ελλαδας... αααυτααα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
επισης,αυτο που λετε οτι υπαρχουν πολλες κοπελες στο Ρεθυμνο το χω ακουσει απο πολλους..ακομα και στο τμημα Πολιτικων επιστημων εκει τα κοριτσια ειναι περισσοτερα αραγε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kc331
Νεοφερμένος
ευχαριστω!μαλλον για ρεθυμνο σκεφτομαι.ειμαι αναμεσα σε ψυχολογια και φιλολογια/παιδαγωγικο.λοιιιποον καταρχας καλη φοιτιτικη ζωη τωρα να σου πω οτι στο ρεθυμνο μιαααααα χαραααα θα περασεισ!!! οχι πολυ μεγαλη πολη , 8α εχεις τα παντα κοντα σου οι ανθρωποι ειναι πολυ καλοι και φιλο3ενοι... ειναι και το ηρακλειο κοντα που εχει πιο μεγαλα μαγαζια καλυτερη νυχτερινη ζωη
τωρα για το πανεπιστημιο απο οτι 3ερω το οικονομικο δεν ειναι και το καλυτερο αλλα τα παιδαγωγικο-ψυχολογια-κοινωνιολογια- φιλολογια ειναι απο τα καλυτερα τησ Ελλαδας... αααυτααα...
Olekos
Νεοφερμένος
fragolarossa
Νεοφερμένος
Καλησπέρα σε όλους!κ εγώ ρέθυμνο μάλλον περνάω,είτε ιστορικό αρχαιολογικό είτε πολιτικών επιστημών..απ ότι άκουσα καλά θα είναι! Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχουν δουλειές για να τη βγάλουμε κιόλας?
Γειά χαρά!!Λοιπον επειδή και γω φετος περνάω ρεθυμνο φιλολογία και το χω ψάξει το θέμα γιατί και εγω ενδιαφερομαι ευτυχώς υπάρχουν πολλές θεσεις για δουλειά ειδικά τωρα το καλοκαίρι!
jimakosk
Νεοφερμένος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλη τυχη!
selc
Δραστήριο μέλος
ίσως ήμουν τυχερή αλλά και ήσυχα είναι(είμαι και αρκετά ψηλά σαν όροφος) και μεγάλο σχετικά 43 τ.μ
Εγώ το επέλεξα κεντρικά καθώς θα μου είναι εύκολο το βράδυ να βγαίνω και να μην έχω ανάγκη τις συγκοινωνίες και το πρωί για το πανεπιστήμιο να παίρνω απλά το λεωφορείο (το 10) και να πηγαίνω στη σχολή.
Μια φίλη μου ζει στον Γάλλο και λέει ότι δυσκολεύεται πολύ το βράδυ καθώς οι συγκοινωνίες νεκρώνουν.
Αν όμως υπάρχει αμάξι όλα κομπλέ...Δεν ξέρω βέβαια πολλά,αυτά τα ξέρουν όσοι ζουν Ρέθυμνο
stelios.crete
Νεοφερμένος
ThanosGr
Νεοφερμένος
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
jimakosk
Νεοφερμένος
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος
φουκουσιωτισσα λοιπον...πωσ σου φαινεται η σχολη?
Πολύ καλή έως τώρα! Και πολύ ενδιαφέρουσα.. Όπως την περίμενα . . Τώρα με την εξεταστική θα δείξει αν είναι σχετικά εύκολη ή δύσκολη
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Εντελει,μετα απο καποιο διαστημα παραμονης στο Ρεθυμνο,πώς σας φαινεται;
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
θα κανω πως δεν το διαβασα αυτο() και ξαναρωταω,περιμενοντας μια πιο ''ορθη''() απαντηση:Πώς σας φαινεται το Ρεθυμνο σε σας τους πρωτοετεις;;;;;;;;;ησυχα ισως βαρετα
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- panaman
- TheUnknown
- Billokos1
- Ksenia. Ksenia77
- Nick09
- Nor40
- Freddys
- Nefeli_
- manolismanioudakis@h
- imyrcarn
- Manolo165
- Giii
- vetas
- Nala
- VasoGrimes
- KingOfPop
- stefan
- constansn
- snowy
- katerinavld
- tsiobieman
- pacheiko
- KingPoul
- Dimitris9
- korlef
- igeorgeoikonomo
- kostas1233
- Citylights
- DENVER
- eri548
- Τζενη Σ
- hecktors
- marian
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.