νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Καθε χρονο διαφορετικα ειναιΕ,φέτος είναι διαφορετικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Χαζαμάρες.Καθε χρονο διαφορετικα ειναι![]()

Νίκο,στο γυμανστήριο του Πανεπιστημίου έχει Zumba;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Χαζαμάρες.
Νίκο,στο γυμανστήριο του Πανεπιστημίου έχει Zumba;
Οταν ξανανεβω θα το ελεγξω και θα σου πω

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Για μέχρι πέρσυ ξέρω ότι δεν είχε.Οταν ξανανεβω θα το ελεγξω και θα σου πω(αν και δε νομιζω)
Με πληροφορούσε η ξα μου. Αλλά τελείωσε.

Μεγσύ.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Detp
Νεοφερμένος

Οσοι "καινουργιοι" ειδατε το Πανεπιστημιο πώς σας φανηκε;
Καλύτερες οι εγκαταστάσεις απ'ότι περίμενα!
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κυριακή είναι κοντά!!!!!!!
Ποιο λεωφορείο παίρνουμε για Πανεπιστήμιο; Μένω κοντά στον κήπο...
ΥΓ. Είμαι ανυπόμονη, το ξέρω...

geo_7_
Νεοφερμένος

blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Για τι διαδρομή μιλάμε;Μπορώ να βγάλω αμέσως κάρτα από τα ΚΤΕΛ για μειωμένο εισιτήριο; Εννοώ αυτή τη μηνιαία και πόσα στοιχίζει;
Ρέθυμνο-Γάλλος;
Της Χαράς να της κάνεις τη χάρη εδώ Πλακιά είπε να πάει και είδες πώς έκανε.Θα σε γελάσω, δεν έχω πολυασχοληθεί. Ίσως να ξέρει ο Νίκος ή η Χαρά.

Απαπα.

Μόνο τραμ.

Α,για αυτόν/αυτήν που ρώτησε για το λεωφορείο και μένει κοντά στον Κήπο. Η στάση απέναντι από το Νύκταρη βολεύει.
Άντε,κοντά θα'μαστε.

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Για τι διαδρομή μιλάμε;
Ρέθυμνο-Γάλλος;
Της Χαράς να της κάνεις τη χάρη εδώ Πλακιά είπε να πάει και είδες πώς έκανε.
Απαπα.
Μόνο τραμ.
Α,για αυτόν/αυτήν που ρώτησε για το λεωφορείο και μένει κοντά στον Κήπο. Η στάση απέναντι από το Νύκταρη βολεύει.
Άντε,κοντά θα'μαστε.![]()
Ναι, Ρέθυμνο - Γάλλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Νομίζω πως όχι. ΝΟΜΙΖΩ.Ναι, Ρέθυμνο - Γάλλος![]()
Αν και το φοιτητικό κοστίζει 60 λεπτά αν δεν κάνω λάθος απλώς δείχνεις και το πάσο σου νομίζω.
Πέρνα μία βόλτα από τα κτελ όμως.

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Εδω ο "ντοπιος":
Πάμε:
Γράφει "Πανεπιστημιο" και εχει τον αριθμο 10(ή 9 πολυ σπανιοτερα). Το αναγνωριζεις ευκολα οπως και να χει.Ανυπομονώ να έρθω, να ανοίξει το Πανεπιστήμιο, να δω τη ζωή γενικά στο Ρέθυμνο...
Η Κυριακή είναι κοντά!!!!!!!
Ποιο λεωφορείο παίρνουμε για Πανεπιστήμιο; Μένω κοντά στον κήπο...
ΥΓ. Είμαι ανυπόμονη, το ξέρω...![]()

Εχει το 10 συνηθως ή το 9 σπανιαΑυτό που πάει στο Πανεπιστήμιο, το γράφει πάνω.Δεν έχουμε νούμερα εδώ.
![]()

Ναι,αλλα ισχυει μεχρι τελος του μηνα. Δηλαδη το καλυτερο ειναι να βγαλεις απο την πρωτη του μηνα. Κοστιζει 25 ευρω(αν θυμαμαι). Πρεπει να εχεις και μια μικρη φωτογραφια σου για να στη βαλουν πανω στην καρτα,νομιζω. Ρωτα στα Κτελ για σιγουρια. Το φοιτητικο εισητηριο κοστιζει 60 λεπτα. Υπολογισε μηνιαιως και δες τι σε συμφερει.Μπορώ να βγάλω αμέσως κάρτα από τα ΚΤΕΛ για μειωμένο εισιτήριο; Εννοώ αυτή τη μηνιαία και πόσα στοιχίζει;
Δικιο εχεις.
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για τι διαδρομή μιλάμε;
Ρέθυμνο-Γάλλος;
Της Χαράς να της κάνεις τη χάρη εδώ Πλακιά είπε να πάει και είδες πώς έκανε.
Απαπα.
Μόνο τραμ.
Άντε,κοντά θα'μαστε.![]()
Αγαπάω Νύκταρη

Εγώ πάντως παίρνω την στάση απέναντι από το ξενοδοχείο Ελίνα.
Detp
Νεοφερμένος
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mπορούμε να έχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την φωτογραφία;

Detp
Νεοφερμένος

Mπορούμε να έχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την φωτογραφία;![]()
Σήμερα, γύρω στις 5, στο ύψος των Περιβολίων

spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σήμερα, γύρω στις 5, στο ύψος των Περιβολίων![]()
Αα στα Περιβόλια!
Πολύ ωραία φωτογραφία!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- panaman
- TheUnknown
- Billokos1
- Ksenia. Ksenia77
- Nick09
- Nor40
- Freddys
- Nefeli_
- manolismanioudakis@h
- imyrcarn
- Manolo165
- Giii
- vetas
- Nala
- VasoGrimes
- KingOfPop
- stefan
- constansn
- snowy
- katerinavld
- tsiobieman
- pacheiko
- KingPoul
- Dimitris9
- korlef
- igeorgeoikonomo
- kostas1233
- Citylights
- DENVER
- eri548
- Τζενη Σ
- hecktors
- marian
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.