Fayxxx
Νεοφερμένος

Αντε να δουμε πότε θα εγγραφούμεΑα,δεν το ήξερα,θα πάω και εκείAλλά είμαι ήδη στην ομάδα του τμήματός μου,που έχει συνέχεια ενημερώσεις,οπότε είμαι κομπλέ
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Detp
Νεοφερμένος

Fayxxx
Νεοφερμένος

Στο ΟικονομικόFayxxx σε ποιο τμήμα είσαι εσύ;

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μεχρι 21 Οκτωβριου εχουν παρει παραταση οι εγγραφες για το παν Κρητης
Ανακοίνωση Πρυτανείας για τις εγγραφές πρωτοετών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14
1) ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013.
Σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ηράκλειο, «οι Εγγραφές των πρωτοετών Φοιτητών και η εξυπηρέτηση των τελειοφοίτων ως προς τα στοιχεία και έγγραφα που χρειάζονται για τη συνέχεια των σπουδών τους», διεκπεραιώνονται κανονικά.
2) Η ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 319ης ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013.
Σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο:
«Ο Σύλλογος συμμετέχει στη νέα 5νθημερη απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού 3βάθμιας εκπαίδευσης από 30/9-4/10/2013.
Σχετικά με τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών, οι εργαζόμενοι θα συμβάλλουν στη πραγματοποίησή τους μέχρι την, κατά παράταση, νέα προθεσμία της 21ης Οκτωβρίου. Οι ημερομηνίες των εγγραφών θα καθοριστούν σε συνάρτηση με τις απεργίες των εργαζομένων και τις σχετικές αποφάσεις της Συγκλήτου».

SteveT
Νεοφερμένος

geo_7_
Νεοφερμένος

Detp
Νεοφερμένος

Πολυ ωραιο το Ρεθυμνο οντως λιγο μικρο αλλα πολυ καλο....!!!!!!
Ο χειμώνας πιστεύω θα είναι κάπως βαρύς αλλα θα εχει 5 μήνες δυνατούς από Απρίλιο έως Σεπτέμβρη...
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ε,φέτος είναι διαφορετικά.Μεχρι και Νοεμβρη ειχαμε περυσι ηλιοφανεια-οχι συνεχεια ομως.
Γενικά,δεν είναι τόσο το κρύο από μόνο του που κάνει πχ το σημερινό καιρό ανυπόφορο όσο είναι η υγρασία.
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλά μου τα έλεγε η Ριρίκα για τις ανωμαλίες του καιρού εδώ στο Ρέθυμνο

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Όοοοχι.Χάλια καιρός
Καλά μου τα έλεγε η Ριρίκα για τις ανωμαλίες του καιρού εδώ στο Ρέθυμνο![]()
Σου μιλάω γιατί ξέρω τα γερά κρύα τα κάνει την εβδομάδα που ανοίγουν τα σχολεία από τα Χριστούγεννα.
ΠΕΦΤΕΙ ΨΩΦΟΚΡΥΟ.

Ριρί,συμφωνείς;

blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος

Detp
Νεοφερμένος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Καλά να πάθεις.Η Ριρίκα ζει άλλα κρύα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να σκέφτεται του Ρεθύμνου αλλά συμφωνεί.![]()
Με άφησες και'μενα και την αδερφή σου μέσα στα κρύα δύο κοριτσάκια μόνα μας.

Οι τουρίστες με το σορτσάκι σήμερα να δεις.Πλάκα έχουν οι τουρίστες που κυκλοφορούν με ζιβάγκο!! χαχαχαχαχα

Detp
Νεοφερμένος

Οι τουρίστες με το σορτσάκι σήμερα να δεις.![]()
+Σανδάλια με κάλτσες! Classic!
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ δεν άντεξα. Πήγαινα γυμναστήριο και ήταν μπροστά μου μία Γερμανίδα και την ρώτησα αν κρυώνει και μου απάντησε γιατί φοράω τόσα ρούχα.+Σανδάλια με κάλτσες! Classic!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- panaman
- TheUnknown
- Billokos1
- Ksenia. Ksenia77
- Nick09
- Nor40
- Freddys
- Nefeli_
- manolismanioudakis@h
- imyrcarn
- Manolo165
- Giii
- vetas
- Nala
- VasoGrimes
- KingOfPop
- stefan
- constansn
- snowy
- katerinavld
- tsiobieman
- pacheiko
- KingPoul
- Dimitris9
- korlef
- igeorgeoikonomo
- kostas1233
- Citylights
- DENVER
- eri548
- Τζενη Σ
- hecktors
- marian
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.