Gnx
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραία είναι και απο πλευρας διασκέδασης. Αν σου αρέσουν τα ρακάδικα εχει πολλά και ωραία (δεν πολυ ειναι του γουστου μου) αλλα προτεινω Αρρένων-Θηλέων και Τεμπέλης. Για clubs εχει αρκετα ανάλογα με τη μουσικη που ακούς και απο καφετέριες ενα σωρο βεβαια μια ειναι η Καφετέρια για χειμώνα το Μπισκότο! Όσο για το καλοκαιρι και την εποχη που θα κατεβεις για εγγραφες προτεινω ταράτσα, βεράντα και mare.
Καλα τα λες αλλα αυτο το ταρατσα που ειναι και εγω δεν εχω παει ακομα? Επισης κροπ για πανκεικς και μπεργκερ
Gnx
Νεοφερμένος
Η ταράτσα είναι στο ξενοδοχείο Αστόρια στον τελευταιο όροφο (στην ταράτσα δηλαδή ), είναι ανοικτα μόνο το καλοκαίρι όμως. Ναι και το κροπ, μαλλον το ξέχασα γτ τις περισσότερες φορες που πηγαιναμε ήταν γεμάτο και δε βρισκαμε τραπέζι!Καλα τα λες αλλα αυτο το ταρατσα που ειναι και εγω δεν εχω παει ακομα? Επισης κροπ για πανκεικς και μπεργκερ
Sofia95
Νεοφερμένος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ταράτσα είναι στο ξενοδοχείο Αστόρια στον τελευταιο όροφο (στην ταράτσα δηλαδή ), είναι ανοικτα μόνο το καλοκαίρι όμως. Ναι και το κροπ, μαλλον το ξέχασα γτ τις περισσότερες φορες που πηγαιναμε ήταν γεμάτο και δε βρισκαμε τραπέζι!
αα ωραιο ειναι οντως!Πηγαιναμε για χαλαρο μπανακι στην πισινα μετα την εξεταστικη οπωσδηποτε να πας καποια στιγμη κροπ
Επισης παιζει αυτος ο διαγωνισμος για minoan https://www.facebook.com/MinoanLines.gr?sk=app_180831178637950
Loreley
Περιβόητο μέλος
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει το Ηράκλειο ΙΚΕΑ;
Έχει. Είναι λίγο πριν το αεροδρόμιο
Loreley
Περιβόητο μέλος
ΕυχαριστώΈχει. Είναι λίγο πριν το αεροδρόμιο
Potentia
Νεοφερμένος
Έχει. Είναι λίγο πριν το αεροδρόμιο
Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά στο Ηράκλειο νομίζω έχει μόνο κατάστημα παραλαβών και παραγγελιών, δηλαδή δεν είναι μεγάλο, με εκθέματα κλπ...
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά στο Ηράκλειο νομίζω έχει μόνο κατάστημα παραλαβών και παραγγελιών, δηλαδή δεν είναι μεγάλο, με εκθέματα κλπ...
ισχυει αυτο εχει καποια βασικη ποικιλια οπου την παραγελνεις απο εκει με καποια extra χρεωση.
Loreley
Περιβόητο μέλος
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορείς να παραγγείλεις από τον κατάλογο Loreley και απ όσο γνωρίζω η ελάχιστη παραγγελία είναι 70 ευρώ.
Αν θες βέβαια κάτι παρόμοιο με το ΙΚΕΑ, μπορείς να κοιτάξεις και στο Makro ή στο Praktiker.
Loreley
Περιβόητο μέλος
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή δεν μπορώ να πάω να ψωνίσω από εκεί;
και βεβεια μπορεις να ψωνισεις και να πας να τα δεις απο κοντα.Θα παραγειλεις οτι θελεις και μετα απο 2 μερες λογικα θα τα εχεις και στο praktiker να πηγαινες την επομενη μερα και αν θα στα εφερναν,επειδη εγω εχω ψωνισει απο εκει θελω να πω οτι ειναι πολυ κακης ποιοτητας επιπλα σε σχεση με αντιστοιχα της ικεα.Επισης πριν πας ηρακλειο μπορεις να πας σε ενα ικεα της αθηνας (αν πας με καραβι πηγαινε στον κηφισο στο ικεα,αεροπορικος πηγαινε ικεα αεροδορομιου) να δεις τι σου αρεσει ετσι ωστε να εχεις τους κωδικους απο αυτα που θες και να τα παρεις απο ηρακλειο
Loreley
Περιβόητο μέλος
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πληρώσω μεταφορικά;
ναι,και στην αθηνα να ησουν θα πληρωνες να στα φερουν.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης, το αστικό & υπεραστικο δέχεται το ποδήλατο εντός λεωφορείων ; Στα πλοία νομίζω θεωρείται ως αποσκευή, οπότε....
Loreley
Περιβόητο μέλος
Δεν εννοώ μεταφορικά για να μου φέρουν τα πράγματα στο σπίτι, εννοώ, θα έχω κάποια χρέωση εφόσον θα παραγγείλω τα πράγματα και αυτά θα πρέπει να έρθουν στο ΙΚΕΑ του Ηρακλείου από Αθήνα;ναι,και στην αθηνα να ησουν θα πληρωνες να στα φερουν.
Στο σπίτι τα κουβαλάω και εγώ, μικροπράγματα θα πάρω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.