dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
xaxaxaxa.... ωραίο το παραπάνω σχόλιο... Να γίνει μια μάζωξη. είμαι και εγώ μέσαΌσον αφορά την κάρτα:τη συστήνω σε φοιτητές που πάνε συνεχώς στη σχολή και δεν είναι πολύτεκνοι.Όσον αφορά τη μάζωξη μετά την εξεταστική count me in.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μην αγχώνεσαι, εγώ θα πάω στις 11-12 /9 Τελευταία, αφήστε και για μένα τίποτις.
Για ενημερώστε μας για καταλήψεις, ελπίζω να μην επηρεάσουν την εγγραφή.
Πριν απο δυο μερες...Τυλεφωνικη επικοινωνια μεταξυ g1wrg0s-κοπελα απο γραμματεια csd
g1wrg0s --Καλημερα σας, η γραματεια του csd;
Γραμματεια -- Καλημερα, ναι την γραματεια πηρατε
g1wrg0s --Θα ηθελα να σας ρωτησω για το ποτε γινονται οι εγγραφες...
Γραμματεια --Δεν εχει βγει ακομα καποια ανακοινωση απο το υπουργειο.
g1wrg0s --μαλιστα
Γραμματεια --Ειστε υποψηφιος;
g1wrg0s --Ναι, ναι πρωτοετης
Γραμματεια --Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι τα μαθηματα ξεκινανε 29/9
g1wrg0s --Α, ενταξει. Να ρωτησω και κατι αλλο, αν γινει καταληψη στο τμημα τοτε οι εγγραφες και τα μαθηματα θα πανε πιο μετα;
Γραμματεια --Βεβαιως, αν γινει καταληψη τοτε αλλαζουν ολα, και η εξεταστικη και ολα τα αλλα θα πανε πιο μετα
g1wrg0s --Μαλιστα, ευχαριστω πολυ !
Γραμματεια --Γεια σας.
Αντε να κανονισουμε συναντηση. . .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Σύμφωνα με το από 29/8/2011 σχετικό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12 θα πραγματοποιηθούν από 12 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2011.
Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 26/9/2011.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές μπορείτε να βρείτε στο menu αριστερά, επιλογή: "Νεοεισαχθέντες".
https://www.csd.uoc.gr/~ugram/
Αντε να δούμε τί θα γίνει με τις καταλήψεις :S Αν κλείσουν δε μπορώ να διαγραφώ από την προηγούμενη σχολή ούτε να εγγραφώ στο csd. Τεεεεεεελεια.
JennyV
Δραστήριο μέλος
ΥΓ κάπου είδα για την σιτιση για οριο 65 και να πω οτι κατεβηκε στα 45, αν δεν κανω λαθος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
δίκιο έχεις...γεια σας!! είμαι και εγώ Φοιτητρια του Eπιστήμης υπολογιστων ^^ και απο Ηράκλειο και το λατρεύω!
ΥΓ κάπου είδα για την σιτιση για οριο 65 και να πω οτι κατεβηκε στα 45, αν δεν κανω λαθος
MikeOpartakias
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν πειρα στην γραματεια λεει πως δεν θα ειναι ηλεκτρονικα γιατι δν πληρουν συστημα (οτι νανε ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ) .
Lol, ωραία θα πάρω και γω στο γραφείο Μέριμνας γιατί το mail που μου στείλαν...εχμ..δεν έλεγε τίποτα ουσιαστικό για την εστία.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Η εστία έχει wifi και άμα είναι ξενοδοχείο τότε είσαι μια χαρά. κάνεις αίτηση στην μέριμνα.Ρε παιδια εγω ειμαι εντελος ψαρομενος με ολα αυτα! Εχω περασει λογιστικη ηρακλειο . Θελω να παω σε εστια γιατι εχω ακουση καλα λογια και οχι πως ειναι εντελως GTP! εχω αποριες γενικες . Μας λενε οτι οι ετισις για την εστια θα ειναι μονο ηλεκτρονικα ! μα πως θα την κανω ηλεκτρονικα χορις να εχω παει να γραφτω στην σχολη μου ? πως θα κατσω στα μαθηματα χορις να εχω σπιτι ? συμφονα με αυτα η πρωθεσμια εχει 25 μερες PLUS οταν πειρα στην γραματεια λεει πως δεν θα ειναι ηλεκτρονικα γιατι δν πληρουν συστημα (οτι νανε ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ) . αρα στις 5 αν τα μαθηματα αρχιζουν ποιο νορις και οι εγραφες το ιδιο ? η εστια εχει wifi ? ας μου απαντηση καποιος ειμαι σε πληρη συνγχηση ολες αυτες τις μερες ! I NEED HELP!
1ον. τα κριτήρια δυσκόλεψαν. 2ον. σίγουρα θα περιμένεις πολύ περισσότερο απ ότι λένε. ειδικά πέρυσι έμενα ένα μήνα σε σπίτι οπότε υπολόγιζε τέλη Οκτωβρίου. Πέρυσι όμως ήταν μαλακία της Πρυτανείας που την έπαιζε. ελπίζω να είναι πιο γρήγορα φέτος και να σε δεχτούνΚαι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Οι αιτήσεις για την εστία αρχίζουν στις 10/09 στο site toy Ιδρυματος Νεότητας και είναι +25 μέρες. Άρα αποτελέσματα μετα τις 5/10. Αλλά τα μαθήματα αρχίζουν στις 26/09 :s Άρα δε ξέρω τι να κάνω. :S
χαχαχαχαLol, ωραία θα πάρω και γω στο γραφείο Μέριμνας γιατί το mail που μου στείλαν...εχμ..δεν έλεγε τίποτα ουσιαστικό για την εστία.
giota1993
Νεοφερμένος
Και γω πηρα τηλ.για να ρωτησω τι χρειαζεται για την εγγραφη αλλα τζιφοσ η υποθεση.....Σκεφτοντουσαν λεει αν θα ζητησουν ιατρικη εξεταση ή οχι!!!Ε,τι να τους πεις!!!Παιξτω κορωνα-γραμματα ρε φιλε!!!!Πριν απο δυο μερες...Τυλεφωνικη επικοινωνια μεταξυ g1wrg0s-κοπελα απο γραμματεια csd
g1wrg0s --Καλημερα σας, η γραματεια του csd;
Γραμματεια -- Καλημερα, ναι την γραματεια πηρατε
g1wrg0s --Θα ηθελα να σας ρωτησω για το ποτε γινονται οι εγγραφες...
Γραμματεια --Δεν εχει βγει ακομα καποια ανακοινωση απο το υπουργειο.
g1wrg0s --μαλιστα
Γραμματεια --Ειστε υποψηφιος;
g1wrg0s --Ναι, ναι πρωτοετης
Γραμματεια --Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι τα μαθηματα ξεκινανε 29/9
g1wrg0s --Α, ενταξει. Να ρωτησω και κατι αλλο, αν γινει καταληψη στο τμημα τοτε οι εγγραφες και τα μαθηματα θα πανε πιο μετα;
Γραμματεια --Βεβαιως, αν γινει καταληψη τοτε αλλαζουν ολα, και η εξεταστικη και ολα τα αλλα θα πανε πιο μετα
g1wrg0s --Μαλιστα, ευχαριστω πολυ !
Γραμματεια --Γεια σας.
Αντε να κανονισουμε συναντηση. . .
Παντως για την ''μαζωξη" ειμαι μεσα!!!
MikeOpartakias
Νεοφερμένος
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Οι αιτήσεις για την εστία αρχίζουν στις 10/09 στο site toy Ιδρυματος Νεότητας και είναι +25 μέρες. Άρα αποτελέσματα μετα τις 5/10. Αλλά τα μαθήματα αρχίζουν στις 26/09 :s Άρα δε ξέρω τι να κάνω. :S
Lol, ωραία θα πάρω και γω στο γραφείο Μέριμνας γιατί το mail που μου στείλαν...εχμ..δεν έλεγε τίποτα ουσιαστικό για την εστία.
εχω την εντιποση πως η ΕΙΝ και η εστια του ΤΕΙ ειναι 2 διαφορετικα μεροι , αυτο που λενε στην TV ως εστια και δωσανε και site ειναι το ΕΙΝ
ενω αλλα πραγματα λεει η εστια μεσα . Ειδα και αυτο και εχω ανγχοθει περισσοτερο https://www.teicrete.gr/merimna/content/αποτελεσματα2011-2012.pdf . λεει πως αρχιζει 29 και τελιωνει 29/9 !
λεω πως ειναι δυο διαφορετικα διοτι εχουν διαφορετικα τηλεφονα . συμφονα με αυτο https://www.ein.gr/index.php?rm=2&pm=42 και https://www.teicrete.gr/merimna/index.php?option=com_contact&view=category&catid=12&Itemid=57 ειναι 2 διαφορετικα .
Η εστία έχει wifi και άμα είναι ξενοδοχείο τότε είσαι μια χαρά. κάνεις αίτηση στην μέριμνα.
Με εχουν μπερδεψει αφου λενε ειναι μονο ηλεκτρονικα και το σιτε λεει https://www.teicrete.gr/merimna/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=53 και αν δεις αυτους που ειναι ιδη μεσα λεει https://www.teicrete.gr/merimna/content/αποτελεσματα2011-2012.pdf εχει 215 ατομα + 40 και ατομα . δεν καταλαβαινω τι γιναιτε!!!
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
είναι διαφορετικά σίγουρα... γιατί σε εμάς μπαίνουν από τις βούτες και την ΚνωσσόΜε εχουν μπερδεψει αφου λενε ειναι μονο ηλεκτρονικα και το σιτε λεει https://www.teicrete.gr/merimna/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=53 και αν δεις αυτους που ειναι ιδη μεσα λεει https://www.teicrete.gr/merimna/content/αποτελεσματα2011-2012.pdf εχει 215 ατομα + 40 και ατομα . δεν καταλαβαινω τι γιναιτε!!!
MikeOpartakias
Νεοφερμένος
είναι διαφορετικά σίγουρα... γιατί σε εμάς μπαίνουν από τις βούτες και την Κνωσσό
αρα αλλη εστια ΤΕΙ αλλη ΕΙΝ αχα.... Εγω σε αυτο το πλανο με τα μορια που εχει το site του ΤΕΙ βγαζω 17 μορια... λογικα πρεπει να πληρω αρκετα .... δεν ξερω τη να κανω
khalisi
Νεοφερμένος
Τελικά το έκλεισα... Τελικά: Εσείς πήγατε για σπίτι;;;
MikeOpartakias
Νεοφερμένος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
26 Σεπτεμβρίου οι ΠΥΞ ΛΑΞ εμφανίζονται για τελευταία φορά στο Ηράκλειο...Ο Chem έκλεισε εισιτήριο:
Στο Παγκρήτιο Στάδιο(Εξέδρα πάντα)
Εισιτήρια πωλούνται στα εξής μέρη:
Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης(οδός 1821,απέναντι από λιοντάρια) , Δισκοπωλείο Αεράκης (ανάμεσα σε Πλατεία Ελευθερίας και λιοντάρια.
Αρένα 11 ευρώ,εξέδρα 15 ευρώ.
Δείτε ποιοι ψήνεστε κι απαντήστε εδώ,ή σε pm.
MikeOpartakias
Νεοφερμένος
JennyV
Δραστήριο μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Εγω θα ειμαι εκει, αλλα νομιζω δεν ειναι καλη προταση γιατι οι περισσοτεροι θα πανε με την παρεα τους, οπως εγω.. αλλα για "μαζωξη" οποτε γινει μεσα και εγω
Κι εγώ με παρέα βρε. Κυρίως τα πρωτοετάκια που δεν έχουν βρει τον κύκλο τους σκέφτηκα τώρα που το λεςΣε ποια σχολή εσύ;
JennyV
Δραστήριο μέλος
σπουδαζω στο επιστημης υπολογιστων
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.