Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m@iry
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλη μια ερωτηση εχω....ο Βολος ειναι ακριβη πολη?
Κακά τα ψέμματα είναι ακριβή πόλη, (δεν ξέρω για τα Γιάννενα μπορεί να είναι ακόμη πιο ακριβά)...
Απλά σκέψου ότι αν ισχύει αυτό με τα ενοίκια, το να πληρώσεις το σουβλάκι 0,20 λεπτά παραπάνω (λέω τώρα εγώ), μπροστά σε 50 ευρώ χαμηλότερο ενοίκιο και την καθημερινή μετακίνηση με λεωφορεία (που στο Βόλο είναι απλά χάσιμο χρόνου γιατί όλα είναι κοντά) και το κόστος του εισιτηρίου... ίσως τελικά να θεωρηθεί "όχι ιδαίτερα ακριβή"
Jero
Νεοφερμένος
Είμαι σε δίλλημα για το ποια πόλη να δηλώσω μετά απο αρχιτεκτονική και πολιτικών μηχανικών θεσσαλονίκης...
Είμαι ανάμεσα σε Πάτρα και Βόλο. Ποια θεωρείτε καλύτερη για φοιτητική ζωή, και αν ξέρει κάποιος σχετικά με το επίπεδο της σχολής της αρχιτεκτονικής.
moxa15
Διάσημο μέλος
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο βόλος είναι πιο μεγάλη πόλη από την ξάνθη και ίσως έχεις περισσότερες επιλογές.Και οι 2 είναι πολύ όμορφες αλλά διαφορετικές.Πιστεύω ότι σε όποα και αν πας θα περάσεις πολύ όμορφα.εγώ έχω δίλημμα να βάλω(ως πολη) πρωτα βολο ή ξανθη...
mpko
Νεοφερμένος
Jero
Νεοφερμένος
Catalyst
Επιφανές μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
Είμαι Βολιώτης και δεν έχω πάει Ξάνθη, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω αντικειμενικά τις δύο πόλεις...για το επίπεδο της σχολής δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν γνωρίζω, αλλά μπορώ να σου πω ότι αν δηλώσεις το Βόλο, δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσεις για την επιλογή σου όσον αφορά στη φοιτητική ζωή!
Aγ. Ιωάννης Πηλίουξεκίνησα την προπαγάνδα ''του μηχανογραφικού''
οκ ευχαριστω θα το σκεφτω thnax(το δευτερο spoiler ολα τα λεφτα)
Nadia Laz.
Νεοφερμένος
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
για τα παιδια που σπουδαζουν βολο,σε ποια περιοχη μενεται και ποσο ευχαριστημενη ειστε απο το σπιτι σας?
moxa15
Διάσημο μέλος
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι ποια περιοχη;;;τοσο μεγαλος ειναι ο Βολος!?!
εννοω οδους
moxa15
Διάσημο μέλος
εννοω οδους
αααααααα οκ...
ninaki93
Νεοφερμένος
Κατά 90% περνάω Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπ. στο Βόλο και δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένη γιατί πάντα ονειρευόμουν να σπουδάσω στη Θεσ/κη όπου είναι και οι περισσότεροι φίλοι μου..γενικά πάντως έχω ακούσει τα καλύτερα για τον Βόλο..καλές οι καφετεριες και τα τσιπουράδικα,νυχτερινή ζωή όμως έχει καθόλου?
Catalyst
Επιφανές μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
Νυχτερινή ζωή έχει ο Βόλος, απλά μη φανταστείς τεράστια ποικιλία στις επιλογές όπως στη Θεσ/κη.
ετσι,εχει επιλόγες απλα οι περισσοτερες ειναι Αθηνα,Πατρα, Θεσσαλονίκη...
ολες οι αλλες πολεις εχουν αρκετα μερη για να περασεις καλα απλα, πιο περιορισμενη γκαμα επιλογων για διασκεδαση....
Catalyst
Επιφανές μέλος
Ναι. Πάντως κάποιος που διασκεδάζει με μέτρο και δεν είναι party animal() δεν θα βαρεθεί ποτέ στο Βόλο.ετσι,εχει επιλόγες απλα οι περισσοτερες ειναι Αθηνα,Πατρα, Θεσσαλονίκη...
ολες οι αλλες πολεις εχουν αρκετα μερη για να περασεις καλα απλα, πιο περιορισμενη γκαμα επιλογων για διασκεδαση....
Εκτός και αν ενθουσιαστεί πολύ τις πρώτες μέρες από τη ζωή στην πόλη και τα γυρίσει όλα μια κι έξω.
moxa15
Διάσημο μέλος
Ναι. Πάντως κάποιος που διασκεδάζει με μέτρο και δεν είναι party animal() δεν θα βαρεθεί ποτέ στο Βόλο.
Εκτός και αν ενθουσιαστεί πολύ τις πρώτες μέρες από τη ζωή στην πόλη και τα γυρίσει όλα μια κι έξω.
ναι οκ εννοειται οτι εχει πολλα μερη να πας απλα οκ κακα τα ψεματα με την Αθηνα δεν συγκρινεται.Ειναι απο τα μερη που ξερω εγω θα πει η παρεα παμε για ψαρη οκ 1,2 μαγζια και τελος....δεν ειναι κακο νομιζω αυτο τουλαχιστον για εμενα που ειμαι απο τα ατομα που παω στα ιδια μαγαζια κυριως αν μου αρεσουν πολυ...
(bold)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Qwerty 0
- vasiliki.
- Greg25
- eltqt
- Mechan
- Barbara
- manosz
- DiAp
- UserGr2023
- NikoBellic
- mitskification
- ioannasth
- thenutritionist
- Mary_03
- maria20
- Τρελας123
- Kitana
- Πύρος
- EcoBill
- FRT
- Mitsos21
- barkos
- Paragontas7000
- Georgekk
- jimis2001
- ggl
- igeorgeoikonomo
- Necropolis
- Κλημεντίνη
- stefan
- kostas1233
- Ada ada
- Unboxholics
- vetas
- calliope
- korlef
- thecrazycretan
- Eri0611
- Drglitterstar
- Maria1743
- mechaniceng
- MARY Β.
- elena16
- Γιοκα
- alexath
- rafaela11
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.