navarhos
Νεοφερμένος
Το + ειναι οτι οι Σερρες ειναι ησυχη πολη.Δεν εχει αυτη τη βαβουρα των μεγαλουπολεων.
Το - ειναι οτι δεν εχει θαλασσα, και εμενα μου φαινεται καπως γιατι εχω μεγαλωσει διπλα στη θαλασσα .....αλλα δε βαριεσαι ...
@sakaros Φιλε σε ποια σχολη εισαι ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairoula trela
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sakaros
Νεοφερμένος
Οτι θες στειλε πμ
Επισης παιδια το ΤΕΙ προσφερει μια πληθωρα δραστηριοτητων ΔΩΡΕΑΝ στους φοιτητες.Ριξτε μια ματια εδω https://gym.teiser.gr ...
Το + ειναι οτι οι Σερρες ειναι ησυχη πολη.Δεν εχει αυτη τη βαβουρα των μεγαλουπολεων.
Το - ειναι οτι δεν εχει θαλασσα, και εμενα μου φαινεται καπως γιατι εχω μεγαλωσει διπλα στη θαλασσα .....αλλα δε βαριεσαι ...
@sakaros Φιλε σε ποια σχολη εισαι ?
Μηχανολογος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairoula trela
Νεοφερμένος
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
ΑΝ κ ειναι λιγο στοχοποιημενα οσο αναφορα κομματικες παραταξεις κτλ.(υποτιθεται οτι το CAMEO einai dapitiko steki k to omm πασπιτες) αλλα εγω δν τα κοιταω αυτα..
Αλλάξανε λημέρια βλέπω!Το 2008 που πρωτοπήγα ίσχυε το ανάποδο!
Που βολευει καλυτερα για να νοικιασει καποιος σερρες? κεντρο η κοντα στα τει? και γενικα τα τει ειναι μακρια απο το κεντρο?
Καλύτερα κέντρο,οι ξύπνιοι που έχουν γκαρσονιέρες και διαμερίσματα κοντά στο Τ.Ε.Ι. τα χτυπάνε επίτηδες!
Εγώ βρήκα τώρα σε μια κάθετη κοντά στη Μεραρχίας,60 τ.μ. γκαρσονιέρα 5ετίας,επιπλωμένη με inverterάκι,2 κατοστάρικα...
Μηχανολογος
Έλα ρε συνάδελφε!
Από το έτος σου μόνο κάτι κοπέλες ξέρω,στείλε κάνα p.m.!
mairoula trela
Νεοφερμένος
maria_tsimi
Νεοφερμένος
Καλύτερα κέντρο,οι ξύπνιοι που έχουν γκαρσονιέρες και διαμερίσματα κοντά στο Τ.Ε.Ι. τα χτυπάνε επίτηδες!
Εγώ βρήκα τώρα σε μια κάθετη κοντά στη Μεραρχίας,60 τ.μ. γκαρσονιέρα 5ετίας,επιπλωμένη με inverterάκι,2 κατοστάρικα...
δλδ μεραρχιας ειναι κεντρο?? βασικα απο οτι καταλαβα οι σερρες ειναι μικρη πολη ειτε εισαι κοντα στο κεντρο ειτε κοντα στο τει ειτε αναμεσα..εχει τα καλα του και τα κακα του...
NasosJet
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.