PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
camperis_94
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπα, μην ανησυχείς. Όταν έκανα την εγγραφή μου, ήταν κι άλλος ένας εκεί. Έμαθα και το στάτους του.
Τζοβαννα
Νεοφερμένος
ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ SITE ΤΗ ΣΧΟΛΗΣ??ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ!!!
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από το βράδυ της Παρασκευής δε μου μπαίνει στο site και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου!
Τζοβαννα
Νεοφερμένος
Τζοβάννα κάνε τα χαρτιά της σίτισης οπωσδήποτε! Μετά δες αν θα σου αρέσει το φαγητό ή όχι. ^__^
Από το βράδυ της Παρασκευής δε μου μπαίνει στο site και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου!
Τα εχω κανει..απλα απο οτι φαινεται θα εξασκησω τις μαγειρικες μου ικανοτητες!
Λιάννα
Νεοφερμένος
McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος
1 άτομο μόνο είναι κομματόσκυλο στην σχολή σας; (δηλαδή ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΕΑΑΚ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ) δεν υπάρχουν;Ηρεμήστε καλεεε πήρατε φόρα :p Θέμα πρώτο ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ δεν υπάρχουν στη σχολή το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται απο έξι ατομα τα οποια ειναι ανεξαρτητα ενα εκ των οποιων ειμαι και εγω και ενα ατομο απο την πκσ.Σκοπός μας δεν είναι οι παρατάξεις και οτι αλλο εχετε ακουσει σε μεγαλες σχολες.Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προάγουμε την σωστη λειτουργία του τμήματος και γενικότερα της νοσηλευτικής επιστήμης γιατί θα ακούσετε πολυ λασπολογία,δυστυχως θεωρουν ακομα οτι οι νοσηλευτες ειναι νοσοκόμοι.
Πάντως θα συμφωνήσω στις επαρχιακές σχολές γίνεται καλή δουλεια από τις παρατάξεις
Λιάννα
Νεοφερμένος
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, όλοι οι γνωστοί της οικογένειάς μου πιστεύουν πως πέρασα σε ΤΕΙ και πως θα γίνω νοσοκόμα.
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χααα ...πλακα κανεις ετσι??? Δεν γινεται αυτο...στις 26 δεν θα εχουν ολοκληρωθει καλα καλα οι εγγραφες...Επικοινώνησα με τη γραμματεία και υπάρχει ενδεχόμενο να αρχίσουν ακόμα και στις 26 Σεπτέμβρη οπότε μην εκπλαγειτε Γενικότερα η σχολή μας ξεκινάει νωρίτερα απο τις υπόλοιπες για μένα πιό πιθανή ημερομηνία είναι 1 οκτώβρη
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Ο φίλος μου που πέρασε στο φυσικό Πάτρας ξεκινάει στις 28 οπότε ποτέ δεν ξέρεις! )Χααα ...πλακα κανεις ετσι??? Δεν γινεται αυτο...στις 26 δεν θα εχουν ολοκληρωθει καλα καλα οι εγγραφες...
Ανακοίνωση πάντως δεν έχει βγει στο site.
Τζοβάννα έβαλες τους κωδικούς σου; Εμένα τελικά μου μπήκαν! Πήρα τηλ σήμερα τη γραμματεία και τα 'βγαλα πέρα.
Ούτε εμείς ξέρουμε πότε θα αρχίσουμε!
Τζοβαννα
Νεοφερμένος
Τζοβάννα έβαλες τους κωδικούς σου; Εμένα τελικά μου μπήκαν! Πήρα τηλ σήμερα τη γραμματεία και τα 'βγαλα πέρα.
ναι ναι..ευτυχως το site ξεκολλησε οποτε ολα κομπλε
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά, πόσες ώρες είναι με το ΚΤΕΛ Αθήνα-Σπάρτη; Λέω να πάω με την αδερφή μου για την εγγραφή της και θέλω να υπολογίσω αν προλαβαίνουμε για αυθημερόν!
ειναι 3 ωρες και 1 τεταρτο!!
αναστασια κα.
Νεοφερμένος
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
camperis_94
Νεοφερμένος
Λαθος ..Την αλλη Δευτερα
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως μου έτυχε μία τρελή σύμπτωση. Φίλος της ξαδέλφης της κολλητής μου (ακούστε εκεί τύχη) πέρασε στη σχολή μας, νοίκιασε στο κτίριο που νοίκιασα κι εγώ και βρίσκεται και στον όροφό μου. Τυχαίο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- g59
- Ryuzaki
- panaman
- Giota_pel
- Greg1900
- stefan
- Arvacon
- Mukumbura
- fmarulezkd
- PanosCh002
- χημεια4λαιφ
- Unseen skygge
- Cassano
- T C
- charmander
- jimis2001
- lnesb
- Φινεύς
- eri548
- tsiobieman
- Thanos_D
- uni77
- Steffie88
- Θανασης Α.
- Έμμα
- Κλημεντίνη
- Ggpg
- TommyMak
- Viedo
- Belle26
- Rene2004
- Dimitris2001
- ΘανάσοςG4
- valantis21
- J.Cameron
- hirasawayui
- Vold
- ioannaion
- giannhs2001
- meletis96
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.