HEADBANGER
Νεοφερμένος
Θελω να μεινω στις εστιες αλλα προς το παρον μενουν σε ξενοδοχια τα παιδια, καθως παιζει ενα προβλημα με τις αδειες των νεων κτηριων... και φοβαμαι μην ειναι ψιλομπαχαλο.... Τωρα για να νοικιασω...δεν ξερω.....καπου πρεπει να μεινω κι εγω ! Μολις βγουν οι βασεις με το καλο και δω οτι περναω εκει φευγω πακετο για Σαμο για να δω τι παιζει με σπιτια και εστιες....Εγώ την Σάμο(και συγκεκριμένα το τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών - Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών) την έβαλα τρίτη επιλογή κάτω από Στατιστική ΟΠΑ και ΣΕΜΦΕ αλλα λογικά περνάω στην πρώτη επιλογή μου.Πάντως δεν θα με πείραζε καθόλου να περάσω και Σάμο γιατί έχω ακούσει παρα πολύ καλά λόγια για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και πρέπει να είναι πολύ οργανωμένο γενικότερα.
Headbanger αν περάσεις Σάμο θα μείνεις στις εστίες ή θα νοικιάσεις σπίτι?
Υ.Γ Στο τμημα της 3ης επιλογης σου ειναι ο κουμπαρος μου και πιστεψε με ειναι κατι παραπανω απο τελειο !!! Οργανωση, συνεπεια στο προγραμμα, καθηγητες αστερια αλλα ειναι αρκετα δυσκολη... Συγκεκριμενα του λεει ενας καθηγητης του, "αν λιωσεις στο διαβασμα τωρα και εισαι καλος και παρεις πτυχιο, τοτε θα εισαι αναρπαστος... πλεον δεν θα σε διαλεγουν για δουλεια αλλα εσυ θα διαλεγεις τις δουλειες...." τι αλλο να πω ?
-----------------------------------------
Φιλε ΜΟΝΤΑ σου ευχομαι καλη επιτυχια στις εξετασεις, και ελιπιζω να τα πουμε κι απο κοντα στην...............................Σαμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!Στο δικο σου
Θα σου κραταω απο φετος σημειωσεις για να τις εχεις ετοιμες του χρονου....
Αν βεβαια περασω εκει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1mariakos1
Νεοφερμένος
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanos-master
Νεοφερμένος
Υ.Γ ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια..!!!
HEADBANGER
Νεοφερμένος
Γεια σε ολους..!!! παιδιά και εγω μαλλον ΣΑΜΟ θα παω αλλα μιας και πλησιαζει η ωρα για τα αποτελεσματα εχω αγχος για το αν η φοιτιτικη ζωη θα ειναι καλη απο την αποψη μηπως ειναι ερημικα που λενε και φιλοι μου ειδικα το χειμωνα..!!! καθε βοηθεια ειναι δεκτη που θα μου δωσει μια εικονα για το πως ειναι εκει τα πραγματα..!!!
Υ.Γ ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια..!!!
Βασικα καλησπερα σου ! Κοιτα. εξαρταται με το τι θελεις εσυ σαν ατομο οσον αφορα την φοιτιτικη ζωη. Η Σαμος, και ειδικοτερα το Καρλοβασι, ειναι ενας τοπος που δεν εχει καμια σχεση με μεγαλο-φοιτητουπολεις οπως Θεσ/νικη κι ετσι...
Τα πραγματα ειναι πιο ησυχα τοσο τον χειμωνα οσο και το καλοκαιρι... βεβαια αν σου αρεσει τοσο πολυ το ΜΠΕΣ τοτε δεν βρισκω λογο να μην ερθεις Σαμο !!!
Αντε να δουμε θα την πιασουμε.....για να 'μαστε και αυριανοι συμφοιτητες
cheers !!!
Y.Γ Οταν με το καλο βγουν οι βασεις και τελικα περασουμε( αν περασουμε...) στο ΜΠΕΣ. Να το κανονησουμε για καμια μπυριτσα κι εστι...εμεις τα "πρωτακια"..... πλακα θα εχει...
thanos-master
Νεοφερμένος
Βασικα καλησπερα σου ! Κοιτα. εξαρταται με το τι θελεις εσυ σαν ατομο οσον αφορα την φοιτιτικη ζωη. Η Σαμος, και ειδικοτερα το Καρλοβασι, ειναι ενας τοπος που δεν εχει καμια σχεση με μεγαλο-φοιτητουπολεις οπως Θεσ/νικη κι ετσι...
Τα πραγματα ειναι πιο ησυχα τοσο τον χειμωνα οσο και το καλοκαιρι... βεβαια αν σου αρεσει τοσο πολυ το ΜΠΕΣ τοτε δεν βρισκω λογο να μην ερθεις Σαμο !!!
Αντε να δουμε θα την πιασουμε.....για να 'μαστε και αυριανοι συμφοιτητες
cheers !!!
Y.Γ Οταν με το καλο βγουν οι βασεις και τελικα περασουμε( αν περασουμε...) στο ΜΠΕΣ. Να το κανονησουμε για καμια μπυριτσα κι εστι...εμεις τα "πρωτακια"..... πλακα θα εχει...
ναι μου αρεσει πολυ αυτη η σχολη και νομιζω οτι θα ειναι μια χαρα η ζωη εκει..!!!, απλα ακουγεται καπως η Σαμος και για αυτο ρωταω..!!
Υ.Γ ελπιζω και εγω να ειμαστε συμφοιτητες..!!
και να παμε και για μπυρες.!!!
th3o
Νεοφερμένος
1mariakos1
Νεοφερμένος
πο..ασχημα νεαΠαιδες εχω εναν φίλο που σπουδάζει σαμο,το τει ειναι σε χωριο και για να πας στην πόλη πληρωνεις πολλα για ταξη,επισης μου ειπε πώς στατιστικη έρευνα που έκανε το πανεπιστημιο ειπε πως μια γυναίκα αντοιστηχει σε 15 ανδρες,πάντως ο φίλος μου ειναι απογοητευμενος...
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για ποιο ΤΕΙ μιλας?
HEADBANGER
Νεοφερμένος
thanos-master
Νεοφερμένος
Σιγα τα ασχημα νεα εξαρταται πως βλεπεις τα πραγματα απο πια πλευρα..!!!πο..ασχημα νεα
Βασικα ποια σχολη τει και σε χωριο..???
HEADBANGER
Νεοφερμένος
Στην τελικη αν δεν σου αρεσει λογο Σαμου απλα μην την βαζεις ουτε καν στο μηχανογραφικο !!!!
Ολα ειναι καλα αν εισαι εσυ καλα...
-----------------------------------------
Σιγα τα ασχημα νεα εξαρταται πως βλεπεις τα πραγματα απο πια πλευρα..!!!
Βασικα ποια σχολη τει και σε χωριο..???
Οντως ποιο τει ειναι αυτο ?
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδες εχω εναν φίλο που σπουδάζει σαμο,το τει ειναι σε χωριο και για να πας στην πόλη πληρωνεις πολλα για ταξη,επισης μου ειπε πώς στατιστικη έρευνα που έκανε το πανεπιστημιο ειπε πως μια γυναίκα αντοιστηχει σε 15 ανδρες,πάντως ο φίλος μου ειναι απογοητευμενος...
Ε, ηρεμήστε... Μην το κάνουμε και Sugartown...
Τα παραλέτε... Κι εγω δεν έχω ακούσει για ΤΕΙ σε χωριό της Σάμου...
Όποιος πάει Σάμο, δε θα απογοητευτεί, θα καλοπεράσει...
aero
Εκκολαπτόμενο μέλος
όσον αφορα την αναλογια ανδρικου/γυναικειου φύλου που αναφέρθηκε πιο πάνω, αυτό ίσως να ισχύει στο ΜΠΕΣ. Στο μαθηματικό είναι περίπου 50-50 και στο ΣΑΧΜ είναι περισσότερες οι κοπέλες... τουλάχιστον αυτά από όσα έχω δει στο έτος μου (πρωτοετείς που τώρα θα γίνουν δευτεροετείς)
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanos-master
Νεοφερμένος
Μακαρι..!!!Ρε παιδιά δεν υπάρχει τει στην Σάμο.Επίσης δεν είναι χωριό το Καρλοβασι μεγάλη κωμόπολη είναι.Και μια χαρά αναλογίες έχει γυναικών.Καλά να περνάτε!
Θα το δουμε απο κοντα..!!!
1mariakos1
Νεοφερμένος
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanos-master
Νεοφερμένος
Σαμο σου ερχομαστε εγω κ ο Θανασακης!!!!
Αυτο για καλο το λες..???
Μαριακος και εγω στη Σαμο....!!!!!:no1::no1::no1:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.