tze
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι μορια εβγαλες φιλε μου?αν ανεβουν οι βασεις δεν πιανω εφαρμοσμενα μαθηματικα στη κρητη...μετα επομενη επιλογη ειναι αναλογιστικων χρηματοοικονομικων μαθηματικων στη σαμο....τι λετε...? η σχολη γνωριζω πως ειναι ενδιαφερουσα αλλα το μερος? περιμενω συμβουλες και αποψεις...
tze
Νεοφερμένος
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
tze
Νεοφερμένος
τιποτα αλλο γνωριζει κανεις? βοηθηστε λιγο ρε παιδια πλησιαζει και ο καιρος για τα μαχανογραφικα.....
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν επιμενεις για κατι αλλο...τι λες για λογιστικη?πιανεις ανετα στο 5ο πεδιο!και εχει και καλη αποκατασταση.α!και διοικηση επιχειρησεων
HEADBANGER
Νεοφερμένος
Η ζωη εκει εχω ακουσει οτι ειναι πολυ διαφορετικη σε σχεση μα τις μεγαλουπολεις, αλλα πολυ γοητευτικη....
τι λετε κι εσεις ????
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ ήσυχα, χαλαρά, η ζωή ενός κλασσικού νησιού. Το Καρλόβασι είναι κωμόπολη βασικά αλλά έχει όλα τα καλά... Ότι θες, μαγαζιά, μπαρ, καφετέριες αλλά μια ήσυχη κατάσταση... Το Βαθύ, έχει αυτό το χαρακτηριστικό νομίζω, που βγαίνεις στο λιμάνι και όλα τα σπίτια υψώνονται προς τα πάνω, όπως στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου... Επειδή είναι και πρωτεύουσα, λογικό είναι να έχει πιο πολλά, αλλά επειδή δεν έχω ζήσει εκεί, δεν ξέρω αρκετά πράγματα. Το Πυθαγόρειο, είναι καθαρά τουριστικό... Καθαρά.
Τώρα για το Καρλόβασι, επειδή εχω μείνει εκεί, είναι πολύ συμπαθητικό μέρος, μερικοί δρόμοι του θυμίζουν τους δρόμους χωριών κλπ αλλά στο κέντρο υπάρχει η διαρρύθμιση ενός μικρού αστικού κέντρου.
Πολλή πρασινάδα το νησί γενικά, αν και από τις τελευταίες φωτιές κάηκαν μεγάλες εκτάσεις, αλλά το νησί γενικά αξίζει...
lifeisgood
Νεοφερμένος
HEADBANGER
Νεοφερμένος
Πανω κατω οπως μου αρεσει δηλαδη. Καλο αυτο...
Παντως απο οτι βλεπω φετος θα εχει πολυ λιγο λαο στο τμημα που (πιθανοτατα) περναω...δεν βλεπω προτιμηση κι αυτο γιατι βρισκεται στην Σαμο (....στην ερημια). Κριμα...
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η σχολη βρισκεται στο Καρλοβασι ! Βασικα με βαση αυτα που με λες Kansas Rocks (παρεπιπτωντως λατρευω τους Kansas...) η κατασταση ειναι λιγο πιο "ρομαντικη" και δεν εχει τον χαρακτηρα τις τεραστιας (φοιτητου)πολης που να χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα...
Πανω κατω οπως μου αρεσει δηλαδη. Καλο αυτο...
Παντως απο οτι βλεπω φετος θα εχει πολυ λιγο λαο στο τμημα που (πιθανοτατα) περναω...δεν βλεπω προτιμηση κι αυτο γιατι βρισκεται στην Σαμο (....στην ερημια). Κριμα...
Όχι και ερημιά... Είπαμε πια...
Για να σου δώσω να καταλάβεις πάντως, απ'ότι θυμάμαι, ένα από τα κτίρια της σχολής στεγάζεται σε νεοκλασσικό...
Το Καρλόβασι είναι πολύ ωραίο και θα περάσεις καλά κατά τη γνώμη μου, έχει απ'όλα εκεί και δε θα σου λείψει τίποτα...
Έχει ξέρω 'γω παραλιακά μπαρ, καφετέριες, όλων των ειδών τα καταστήματα, τα πάντα πραγματικά... Απλώς δεν είναι πολύ μεγάλο...
Και η Σάμος έχει μέρη που αξίζει να επισκεφτείς, όπως τα χωριά της, και διάφορα αρχαιολογικά μνημεία όπως το Ηραίο, το Ευπαλίνειο όρυγμα και άλλα.
aero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενα ωραιο νησι της Ελλαδας ειναι! (οτι ειναι εκτως μεγαλουπολης δεν εχει να πει οτι θεωρειται ερημια)
Βασικα η γνωμη μου ειναι οτι η σχολη/τμημα πρεπει να επιλεγεται με βαση την επαγγελματικη αποκατασταση πρωτα απο ολα καθως και αν αυτο το αντικειμενο σε ικανοποιει.
Αλλα επι του θεματος, η ζωη στη Σαμο μια χαρα ειναι, και οσοι περασαν ή θα περασουν σε καπιο τμημα της Σχολης Θετικων Επιστημων θα περασουν αξεχαστα χρονια και φοιτητικη ζωη τελεια! Το 1/3 του πληθυσμου στο Καρλοβασι ειναι φοιτητες! Αυτο σημαινει οτι ολο φοιτητες θα βλεπει το ματι σου! (Βασικα το μερος θεωρειται ενα φοιτητικο campus) Επιπλεον, τα σπιτια ολων των φιλων σας θα ειναι απο 2 λεπτων αποσταση (πχ. 5 λεπτα ο μεσος ορος) εως το πολυ μιση ωρα,θα επισκεπτεστε ο ενας τον αλλο συνεχεια και θα συναντιεστε ολη την ωρα στη πολη! Οσο για την περιγραφη της πολης και του νησιου, η Kansas Rocks την περιεγραψε πολυ καλα. Σιγουρα αλλη η ζωη στη Σαμο απο οτι σε μια μεγαλουπολη. Δεν υπαρχει καλυτερο ή χειροτερο, απλα "διαφορετικα" απο οτι π.χ. στην Αθηνα. Αυτη τη στιγμη σχεδον κανενας δεν ειναι δυσαρεστημενος απο τη ζωη εδω, αντιθετως ειναι ολοι τοσο χαρουμενοι (και γενικως αναφερω οτι πολλα απο τα παιδια που ειναι εδω, στην αρχη λενε οτι οταν το εμαθαν οτι θα περνουσαν στη Σαμο δεν χαρηκαν γιατι ειχαν ακουσει πραματα οπως οτι δεν εχει ζωη το μερος, οπως αυτα που καποια παιδια εδω εχουν ακουσει επισης. Αλλα αλλαξαν εντελως αποψη την πρωτη εβδομαδα. Χαρακτηριστικη περιπτωση αυτων που προαναφερα ειναι 3 συμπατριωτισσες σου HEADBANGER ).
Μαλιστα ενα παιδι οταν περασε (στην αρχη της χρονιας), ετοιμαζε να κανει αιτηση για μετεγγραφη για Αθηνα αλλα τωρα την απεσυρε γιατι του αρεσει πολυ το μερος
HEADBANGER
Νεοφερμένος
Η αληθεια ειναι πως κ εγω μπορω να παρω μετεγγραφη στην Κοζανη η' στο Βολο (λογο αναπηριας του πατερα )αλλα δεν ψηνομαι γιατι θελω να ξεφυγω λιγο απο τα "πατρια" εδαφη...ετσι Σαμος με χιλια !!!!!
Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος αν την πιανω. Εχω 804 μορια επιπλεον βεβαια αλλα με αυτα που ακουω για τις βασεις τα εχω παιξει !!!!!
Συμπατριωτισσες ε ??? Μμμμ.....αρε η "Βασιλισσα του Βορα " παντου ειναι....!!!!
Ααα...κι ενας ακομη συμπατριωτης!!!! ο κουμπαρος μου στο χρηματοοικονομικων μαθ...
eyaggelia
Νεοφερμένος
HEADBANGER
Νεοφερμένος
Ελπιζω να ειναι ολα τα λ7 οπως λες....
Αν θελεις μπορεις να μπεις οπου θελεις, αρκει να προσπαθησεις και να μην σκεφτης ποτε...."αστο μωρε..αυριο θα το διαβασω ". Αν εχεις αυστηρο και απαιτητικο προγραμμα και το τηρεις τοτε μην φοβασαι τιποτα...
Βεβαια χρειαζονται και τα διαλημματα ετσι.....
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξερω 2-3 παιδια απο Σαμο και μου λενε οτι ειναι μια χαρα,εχει τα παντα..
HEADBANGER
Νεοφερμένος
Καλη επιτυχια φιλε μου... Σε ποιο τμημα θελεις ???Και εγω Σαμο θελω να παω...δινω φετος!Ελπισω να περασω...
Ξερω 2-3 παιδια απο Σαμο και μου λενε οτι ειναι μια χαρα,εχει τα παντα..
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Headbanger αν περάσεις Σάμο θα μείνεις στις εστίες ή θα νοικιάσεις σπίτι?
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο δικο σουΚαλη επιτυχια φιλε μου... Σε ποιο τμημα θελεις ???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.