Depon
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ,δεν το έβλεπα το ούφο!Πήγες στις ανακοινώσεις ;;
Να το!https://www.arch.upatras.gr/#/news/notices/727/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ,δεν το έβλεπα το ούφο!
Τίποτα! Τι σόι συμφορουμίστες είμαστε αν δεν προσφέρουμε τη βοήθειά μας;;
Καλή αρχή σε όλους μας στον νέο κύκλο της ζωής μας που λέγεται... Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Depon
Νεοφερμένος
Xαχα,σε ποιο τμήμα εσύ συμφορουμίστρια?Τίποτα! Τι σόι συμφορουμίστες είμαστε αν δεν προσφέρουμε τη βοήθειά μας;;
Καλή αρχή σε όλους μας στον νέο κύκλο της ζωής μας που λέγεται... Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο!!!!
Guest 278211
Επισκέπτης
παιδιά, από το Πανεπιστήμιο για να γυρίσεις πίσω στον Καστελόκαμπο τι ώρα περνάει το λεοφωρείο του ΟΣΕ;
Ανά μια ώρα, αν θυμάμαι καλά περνάει παρά 15 με παρά 5. Για σιγουριά, ρώτησε τον οδηγό του πρωινού λεωφορείου.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
miro2
Δραστήριο μέλος
παιδιά, από το Πανεπιστήμιο για να γυρίσεις πίσω στον Καστελόκαμπο τι ώρα περνάει το λεοφωρείο του ΟΣΕ;
εξαρτάται που βρίσκεσαι (π.χ πρυτανεία, ιατρική) και πόσα λεωφορεία έχουν στείλει...
γενικά από πρυτανεία που ξέρω το πρώτο περνάει παρά 5, κάθε μία ώρα...
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Xαχα,σε ποιο τμήμα εσύ συμφορουμίστρια?
Φυσικό!
kat xat
Νεοφερμένος
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Έχω ακούσει τα χειρότερα για τις εστίες στην πάτρα. Πληρούν τουλάχιστον τους βασικούς κανόνες υγιεινής;
ξερω μονο οτι εχουν κοινοχρηστα μπανια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
πραγματικα ζηλευω οσους θα μεινουν εκει
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο εγώ δεν μπορώ να βρω τιμές για τα διαμερίσματα ?πραγματικα ζηλευω οσους θα μεινουν εκει
Πάντως ισχύει οτι είναι φανταστικός χώρος
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Μόνο εγώ δεν μπορώ να βρω τιμές για τα διαμερίσματα ?
Πάντως ισχύει οτι είναι φανταστικός χώρος
πρεπει να παρεις τηλ να ρωτησεις. δεν το γραφει καπου για αυτο απορω ποσο 'οικονομικα' θα ειναι ειδικα με τετοιες παροχές. τουλαχιστον εχει τα παντα μεσα και ειναι ενελως στο κεντρο και κοντα στο προαστιακο που σε παει στο πανεπιστηιο.
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έστειλα μειλ,έχω μεγάλη περιέργια να δω τί θα μου απαντήσουν.πρεπει να παρεις τηλ να ρωτησεις. δεν το γραφει καπου για αυτο απορω ποσο 'οικονομικα' θα ειναι ειδικα με τετοιες παροχές. τουλαχιστον εχει τα παντα μεσα και ειναι ενελως στο κεντρο και κοντα στο προαστιακο που σε παει στο πανεπιστηιο.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Έστειλα μειλ,έχω μεγάλη περιέργια να δω τί θα μου απαντήσουν.
χαχχα ωραιοσ πεσ μασ κ μασ να ξερουμε γιατι δειχνει οντωσ πολυ ωραιο αν και το κοβω για ακριβο....
mattypocket
Νεοφερμένος
Φοιτητικη ζωη και μαθηματικο δεν πανε μαζι, σ οποια πολη κι αν εισαι. Ειναι βαρια τα καλογερικα και χωρις αποτελεσμα.
συμφωνω. και εγω μαθηματικο θελω και ξερω απο παρα πολλους οτι αν δεν στρωθεις πτυχιο στα χρονια του δεν βλεπεις
nPb
Επιφανές μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Μου είπαν για τα 33 τμ που βρίσκονται στον 1ο όροφο είναι 370 ευρώ. Για τους άλλους ορόφους πιο ακριβά, δεν ρώτησα πόσο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dionisis.l
- MrDragonboy
- ceid
- TheNorth
- medstudy
- dmav
- depylop
- aggelosst9
- panaman
- Drglitterstar
- spring day
- the.m024
- oups
- Citylights
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- sophiaa
- jimis2001
- korlef
- nucomer
- alpha.kappa
- tsiobieman
- constansn
- Joji
- emilyfan85
- Scandal
- Magigi
- Fofifofi78
- Ελεν
- Anonymous0
- VohtheiaA
- srg96
- pinelopikaxrila20@gm
- Mariap.
- MariaK11
- ANASTASIAZ21
- stefan
- Chrisa
- Mary Jane
- Jimmis18
- Than003
- GTS
- AndromedaS
- eukleidhs1821
- damn
- Γιωργος15773
- norbit
- Serotonin
- xriiistiiinaaa
- Αλκης Κ.
- SoyLydia20
- Olgaki21
- kostas1233
- xristina11
- spyroskaftanis
- rekcoR
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.