stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος
υπαρχει ασυρματο δικτυο δωρεεαν στη πατρα?αν ναι πως μπορω να το αποκτησω?
νομιζω οτι εννοεις αυτο! https://www.pwmn.net
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 845212
Επισκέπτης
Να σας πω, υπάρχουν bar που να παίζουν metal στην Πάτρα
stone bar
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToN
Νεοφερμένος
Irodis
Δραστήριο μέλος
ToN
Νεοφερμένος
Πρέπει να είναι ένα 20λεπτο με το ποδήλατο άμα το γκαζώνεις και λίγο!
και ο δρομος ειναι χαλια?(εχει δηλαδη συνεχεια ανηφορες,φαναρια κτλ)ή παει αερα με το ποδηλατο?
georgia.94
Δραστήριο μέλος
morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος
και ο δρομος ειναι χαλια?(εχει δηλαδη συνεχεια ανηφορες,φαναρια κτλ)ή παει αερα με το ποδηλατο?
Αν το παρεις απο Κορινθου - Πανεπιστημιου - Νεα Εθνικη (μια ευθεια ειναι) νομιζω ο δρομος ειναι πολυ καλος. Κορινθου που εχω κανει με ποδηλατο ειναι λιγο ανηφορα αλλα δε κουραζει πολυ (τοχω κανει χωρις ταχυτητες, οποτε υποθετω πως αν εχεις με ταχυτητες θα ειναι πιο ξεκουραστο). Πιστευω παντως πως ειναι ο πιο γρηγορος δρομος.
ToN
Νεοφερμένος
Niki K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
γενικα ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας απο το κολυβητηριο α.πεπανος,βολευουν οι ωρες που ειναι ανοιχτο για ελευθερο προγραμμα?
Ααααχ βάσανο η Πάτρα για τους κολυμβητές.
Κι εγώ αυτά τα δύο ξέρω + του Πανεπιστημίου στο οποίο προτείνω να μην πας γιατί θα φυτρώσει αυτί στην πλάτη.
Πήγα στο Πεπανός. Ενδιαφέρον. Ώρες που δεν βολεύουν για το κοινό. 4-6 ας πούμε. Πάγος η πισίνα εκτός κι αν έχουν λεφτά να την θερμάνουν. Είναι για σκληρούς άνδρες-γυναίκες. Κοντά στο Παμπελοποννησιακό. Πάει το λεωφορείο Νο.7
Σημαντική λεπτομέρεια-είναι κλειστό οπότε βολέυει στις βροχές.
Ρώτησα για το ΝΟΠ. Είναι ανοιχτό. Εκεί στάματησα και δεν ασχολήθηκα. Νομίζω έχει περισσότερες ώρες για το κοινό.
Πάει το λεωφορείο Νο.3 ή 5 ή 2. Δεν θυμάμαι. Είναι κοντά στα Στερ σινεμας. Εκεέι στο εμπορικό που δεν θυμάμαι τό όνομα τώρα.
Γνωστό γυμναστήριο-ΠΑΤΡΑ ΦΙΤΝΕΣΣ. Είναι στο δρόμο Αθηνων-Κορίνθου, πιο πέρα από την αρχή της Πανεπιστημίου.
Εκεί πάει πολύς κόσμος. 40 ευρώ το μήνα για φοιτητές. Καλό είναι . Αλλά γίνεται χαμός, καταλαβαίνεις.
Ξέρω για την ύπαρξη άλλων δύο αλλά δεν ξέρω πού είναι. Απλά ξέρω ότι υπάρχουν και με τρελά ωράρια. Ένα είναι ανοιχτό και Κυριακή. Ίσως κάπου στην Έλληνος Στρατιώτου. Αναλόγως και που μένεις.
Είναι και μια μούφα στην Πατρέως. Για τελευταία λύση αν μένεις κέντρο. Δεν τα πολυαξίζει τα 40 ευρώ του πιστεύω.
γενικά
rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος
miro2
Δραστήριο μέλος
παιδια επειγον!μπορει καποιος να μου πει στην πατρα καποιο ξενοδοχειο οχι ακριβο αλλα με καλη φημη το οποιο να βρισκεται και σχετικα κοντα σε σταση απο την οποια περναει το λεωφορειο για πανεπιστημιο;
Το Άδωνις, το οποίο είναι απέναντι από τα ΚΤΕΛ...
Alekoukitsa
Νεοφερμένος
nikos944
Νεοφερμένος
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Παιρνάει βέβαια και το αστικό, αλλά δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση καθώς τα ίδια λεφτά θα πλήρωνες αν ξεκίναγες από κέντρο και Πανεπιστήμιο.
Γενικά τώρα, το λεωφορείο είναι ασύμφορα οικονομικά μέρο ( 1,10 * 5 (μέρες) * 2 (φορές την ημέρα) * 4 (εβδομάδες που έχει ο μήνας) = 44 ευρώ/μήνα.
Ήττα!
Θα μπορούσες αν εμένες κέντρο να βολευόσουν με το τραίνο, στο οποίο βγάζεις κάρτα 15 ευρώ/μήνα! (37,5 /3 μήνες κ.α).
Επειδή ξέρω ένα παιδί που μένει στο Ρίο, είναι όντως δύσκολο να κατεβαίνει κέντρο όταν εμείς βγαίνουμε, αφού πρέπει να πάρει ταξί ή λεωφορίο.
Αλλά μην τρελαίνεσαι! Όταν δεθείς με κάποιες παρέες θα κοιμάσαι όπου να ναι, χωρίς πρόβλημα !!
Το σπίτι στο Ρίο το νοίκιασες ή το είχες από πριν;
nikos944
Νεοφερμένος
nikos944
Νεοφερμένος
Guest 845212
Επισκέπτης
Παιδιά ξέρει κανένας να μου προτείνει κανένα καλό τεννις κλαμπ(όχι πολυ ακριβό)??Α και η Πατρα έχει καλά ροκάδικα και αν ναι προτείνετε μου κανένα...
Κοιτα Αλεκουκιτσα εγω θεωρω οτι καλυτερος ομιλος τεννις της Πατρας ειναι η Νικη Πατρων μιας και εχει φοβερες εγκαταστασεις, καλους δασκαλους, ειναι σε καλη τοποθεσια και εχει τμηματα για ολες τις απαιτησεις... Δες εδω: https://www.patratennis.gr/ . Ειναι στην Εγλυκαδα δεν ξερω που μενεις ακριβως βεβαια για να σου πω αν βολευει. Υπαρχει ομιλος και στο Ριο, στο Κουκουλι στον Σωτηρχοπουλο...
Guest 845212
Επισκέπτης
ααααα και κατι αλλο,με ποδηλατο γινεται να κανω ριο-πατρα;αν ναι απο ποιον δρομο;ειναι ομαλος;
Βασικα δεν ξερω τις αντοχες σου αλλα μου φαινεται καπως μακρια να πηγαινεις Πατρα (ενοεις κεντρο?)-Ριο με ποδηλατο. Αν πας πανω απο την Κανελοπουλου ειναι ομαλος πανω κατω αν παρεις την Κανελοπουλου και πας απο κατω (Ηρωων πολυτεχνειου) να ξερεις οτι ο δρομος ειναι στενος εχει λακουβες και γινονται συνεχως εργα που οδηγουν σε μποτιλιαρισμα...
nikos944
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dionisis.l
- MrDragonboy
- ceid
- TheNorth
- medstudy
- dmav
- depylop
- aggelosst9
- panaman
- Drglitterstar
- spring day
- the.m024
- oups
- Citylights
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- sophiaa
- jimis2001
- korlef
- nucomer
- alpha.kappa
- tsiobieman
- constansn
- Joji
- emilyfan85
- Scandal
- Magigi
- Fofifofi78
- Ελεν
- Anonymous0
- VohtheiaA
- srg96
- pinelopikaxrila20@gm
- Mariap.
- MariaK11
- ANASTASIAZ21
- stefan
- Chrisa
- Mary Jane
- Jimmis18
- Than003
- GTS
- AndromedaS
- eukleidhs1821
- damn
- Γιωργος15773
- norbit
- Serotonin
- xriiistiiinaaa
- Αλκης Κ.
- SoyLydia20
- Olgaki21
- kostas1233
- xristina11
- spyroskaftanis
- rekcoR
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.