nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε ναι ρε σιγουρα...θα δειξειΑφού σε εντυπωσίασε η πόλη σημαίνει πως μάλλον θα έχεις εκεί καλή διαμονή.
Όμως υπερβάλλουμε καμμιά φορά αλλά σε αυτη την περίπτωση δεν είναι κάτι το κακό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafaelouaz
Νεοφερμένος
λοιπον ...εγω κατ αρχας ειμαι απο κυπρο ...και θα ηθελα την βοηθεια σας οσο αφορα .....την '' φοιτητικη ζωη στην πατρα ''.....θα ηθελα να μου δωσετε ορισμενες πληροφοριες. .......
-η συγκοινωνια τι λεει ; ;με εχουνε φοβισει λιγακι οσο αφορα το θεματακι αυτο..
-το κοστος ; ;
-και τελος οσο αφορα αυτο με το οποιο θ ασχοληθω ...πολιτικος μηχανικος..πιστευω ...πως ειναι ενα παρα πολυ καλο πανεπιστημιο αυτο της πατρας και πως θα ειμαι αρκετα τυχερη εαν τα καταφερω να εξασφαλισω θεση εκει.!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μερικές χρονιές υπήρξαν και λεωφορεία-πούλμαν για φοιτητές μόνο στα οποία έμπαινες με ειδική κάρτα την οποία έβγαζες, και βόλευαν αρκετά περισσότερο, τόσο από οικονομικής πλευράς όσο και από πλευράς δρομολογίων, δεδομένου ότι ξεκινούσαν και από την πλατεία Τριών Ναυάρχων. Τα εισητήρια είναι σε γενικές γραμμές ακριβά, νομίζω πως πλέον το φοιτητικό για πανεπιστήμιο κάνει 1 ευρώ και το αντίστοιχο για μέσα στην πόλη 70 λεπτά or smth. Όταν ήρθα εγώ στην Πάτρα πριν από 6 χρόνια, το φοιτητικό για πανεπιστήμιο έκανε 60, οπότε όπως καταλαβαίνετε μόνο χειρότερη μπορεί να γίνει η κατάσταση.
Αυτά.
pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχουν ομως 2 προβληματακια. Δεν περνανε τόσο συχνα όσο τα αστικα(το αντιστοιχο του 6 ανα 15, και το αντιστοιχο του 9 ανα 30 λεπτα) και εχουν πολυ περιορισμενες στασεις.(δεν μπορεις να κατεβεις οπου σου καπνισει, μερικες φορες θελει και λιγο περπατηματακι)
Ευχομαι να τα βαλουν και φετος ξανα και να μην κολλησουν στην ηλιθια γραφειοκρατια που τους σταματαει καθε χρόνο.
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εβαλαν ξανα φετος λεωφορειο μονο για φοιτητες. Οντως συμφερει αρκετα απο οικονομικη αποψη, ισως περισσότερης ευγενιας απο οδηγους
...για αυτο θα κρατουσα τις αμφιβολιες μου!χαρακτηριστικα αναφερω...το μπλε λεωφ του 9...μη κανεις κανενα αστειο και τον ρωτησεις ποια ειναι η επομενη σταση ή που βρισκεται η ταδε σταση...την εβαψες!
rafaelouaz
Νεοφερμένος
Irodis
Δραστήριο μέλος
Εγω ειμαι λογιστικη στην Πατρα!!!!
Irodis
Δραστήριο μέλος
ntalia26799
Νεοφερμένος
ntalia26799
Νεοφερμένος
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
manic
Νεοφερμένος
Deidara
Νεοφερμένος
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγχαρητήρια και καλώς να μας έρθετε
bobby1
Νεοφερμένος
manic
Νεοφερμένος
Νέο αίμα!!! Μουαχαχαχα:mad2::mad2:
Συγχαρητήρια και καλώς να μας έρθετε
μιας και εισαι ειδη εκει εχεις τιποτα οδηγιες προς ναυτιλλομένους...
(πχ. περιοχη κατοικιας, διατροφη, εγγραφες κτλ.)
δωσε τα φωτα σου μεγαλε...!!!
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
μιας και εισαι ειδη εκει εχεις τιποτα οδηγιες προς ναυτιλλομένους...
(πχ. περιοχη κατοικιας, διατροφη, εγγραφες κτλ.)
δωσε τα φωτα σου μεγαλε...!!!
Για περιοχη κατοικιας δες δυο σελιδες πριν, το εχω ξεσκισει το θεμα
Για διατροφη, θα τα δεις εκει. Δεν προκειται να πεινασεις παντως.
Για εγγραφες, αναλογως την σχολη (βρες το σαιτ της)....
manic
Νεοφερμένος
Για περιοχη κατοικιας δες δυο σελιδες πριν, το εχω ξεσκισει το θεμα
Για διατροφη, θα τα δεις εκει. Δεν προκειται να πεινασεις παντως.
Για εγγραφες, αναλογως την σχολη (βρες το σαιτ της)....
ευχαριστω
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dionisis.l
- MrDragonboy
- ceid
- TheNorth
- medstudy
- dmav
- depylop
- aggelosst9
- panaman
- Drglitterstar
- spring day
- the.m024
- oups
- Citylights
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- sophiaa
- jimis2001
- korlef
- nucomer
- alpha.kappa
- tsiobieman
- constansn
- Joji
- emilyfan85
- Scandal
- Magigi
- Fofifofi78
- Ελεν
- Anonymous0
- VohtheiaA
- srg96
- pinelopikaxrila20@gm
- Mariap.
- MariaK11
- ANASTASIAZ21
- stefan
- Chrisa
- Mary Jane
- Jimmis18
- Than003
- GTS
- AndromedaS
- eukleidhs1821
- damn
- Γιωργος15773
- norbit
- Serotonin
- xriiistiiinaaa
- Αλκης Κ.
- SoyLydia20
- Olgaki21
- kostas1233
- xristina11
- spyroskaftanis
- rekcoR
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.