eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Αληθευει οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να αποκτησεις νεους φιλους σε πολεις οπως για παραδειγμα η Πατρα απο στην Αθηνα ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Το δεύτερο είναι αλήθεια,στην Αθήνα χάνονται.Γνωριζει κανεις κατι(παραπανω...) για τις φοιτητικες εστιες στην πατρα ;
Αληθευει οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να αποκτησεις νεους φιλους σε πολεις οπως για παραδειγμα η Πατρα απο στην Αθηνα ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bobby1
Νεοφερμένος
Για το 1ο δεν ξέρω να σου απαντήσω!!!!!!
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και δεν μπορω να σε κατατοπίσω σε αυτό το ζητημα ικανοποιητικα, εχω ακούσει διαφορα για την εστια. Οντως δεν εχει πολυ καλη φημη. Βασικα υπαρχουν κατηγορίες δωματίων και κτιριων. Μια φιλη μου που είχε μεινε και στο χειροτερο και σε ενα σχετικά καλο για λιγο, ειχε παθει φρίκη με εκεινο το χαλια. Ηταν απιστευτα ανθυγιεινο. Γενικα ειναι αναλογα με το αν θα μεινεις σε νεο ή παλιο κτίριο, αρα μπορει να ειναι και αηδιαστικα, μπορει να ειναι και ικανοποιητικα. Η φοιτητικη λεσχη παντως δεν ειναι και απο τις καλυτερες για φαγητο. Παμε καμια φορα, ομως η τραπεζαρια ειναι παλια και βρωμικη. Το φαγητο παντως τρωγεται συνηθως.
Ποπο!!! Πάμε χαμένοι δηλαδή!!! F*ck!!!!!
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39537
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Αααα και κατι ακομα Πατρα, Ηρακλειο ή Κομοτηνη τι λετε;;
Ευχαριστω
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος
250 ενοικιο (γκαρσονιερα, κατι μεγαλυτερο δυσκολα)
50 ευρω τηλ+ιντερνετ
30 ευρω κοινοχρηστα (αν εισαι τυχερος και πεσεις σε κατι πολυ φτηνο)
25 ευρω ρευμα
10 ευρω δευαπ
30 μετακινησεις (το ελαχιστο, ειδικα το βραδυ αν δεν μενεις κεντρο το ταξακι ειναι must)
400 ευρω ειναι για τις πολυ βασικες αναγκες. Μετα ειναι προσωπικο το ζητημα τι θα ξοδευσεις. Μπορεις στο super market να παρεις ενα σωρο πραγματα, να σαπισουν και να τα πεταξεις, ενω θα εχεις δωσει ενα σωρο λεφτα(το εκανα στο πρωτο ετος και προσπαθω να το προγραμματιζω καλυτερα τωρα). Μπορεις να βγαινεις καθε μερα, μπορεις να βγαινεις και 1-2 φορες την εβδομαδα. Μπορεις να παρεις μπλουζα με 10 ευρω, μπορεις και με 70. Γενικα ειναι πολυ προσωπικο...
West_Emperor
Νεοφερμένος
Αληθεια για τα ΤΕΙ στην πατρα ποια ειναι η γνωμη σας??
smallv17
Νεοφερμένος
Οσων αφορα το οικονομικο ζητημα με βαση αυτα που ακουσα ευχομαι κι εγω τα εξοδα να μην ξεπερνουν τα 600-700 ευρω το μηνα, γιατι για καθε πολη ακουω διαφορετικα πραγματα για τις φοιτητικες εστιες που θα ηταν μια καλη λυση.
Αλλος μου χει πει οτι στις εστιες περασε ζωη και κοτα, για αλλες πολεισ μου χουν πει οτι ειναι αθλιες , αλλου οτι εκει εχουν τις εδρες τους τα διαφορα κομματα κλπ.
Να ρωτησω κατι? οι περισσοτεροι φοιτητες μενουν κοντα στο πανεπηστημιο η μεσα στην πολη?
pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος
iriny
Νεοφερμένος
κ εχω καποιες απορριες γ οποιον ξερει ν μ πει
δικαιουμαστε φοιτητικο πασο ,ετσι δν ειναι?
κ υπαρχουν μθμτ ξενων γλωσσων μσ στ παν.?
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτό δεν το έχω ξανακούσει! ισχύει?γεια κ εμενα στν Πατρα μ βλεπω!
κ εχω καποιες απορριες γ οποιον ξερει ν μ πει
δικαιουμαστε φοιτητικο πασο ,ετσι δν ειναι?
κ υπαρχουν μθμτ ξενων γλωσσων μσ στ παν.?
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
iriny
Νεοφερμένος
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
για ποια σχολη στοχευετε?
pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο για τις γλωσσες κάτι είχε παρει το αυτί μου, αλλα δεν ξερω αν περιλαμβανει και καθηγητη η υποθεση...:S
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rossettitalia
Νεοφερμένος
2)Το τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων?
3)Σύμφερει ενοίκιο στο κέντρο η κοντά στο ΤΕΙ?
4)Όσον Αφορά τα έξοδα?
5)Φοιτητικό επίδομα?
6)Γενικά είναι καλή επιλογή και σαν πόλη και σαν ΤΕΙ η να κοιτάζω για αλλού π.χ. Λάρισα κτλ?
7)Πόση ώρα είναι απο την Αθήνα?
8)Μετεγγραφές για οικονομικούς λόγους πραγματοποιούνται εύκολα π.χ. με το αντίστοιχο τμήμα του ΤΕΙ Αθήνας?
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dionisis.l
- MrDragonboy
- ceid
- TheNorth
- medstudy
- dmav
- depylop
- aggelosst9
- panaman
- Drglitterstar
- spring day
- the.m024
- oups
- Citylights
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- sophiaa
- jimis2001
- korlef
- nucomer
- alpha.kappa
- tsiobieman
- constansn
- Joji
- emilyfan85
- Scandal
- Magigi
- Fofifofi78
- Ελεν
- Anonymous0
- VohtheiaA
- srg96
- pinelopikaxrila20@gm
- Mariap.
- MariaK11
- ANASTASIAZ21
- stefan
- Chrisa
- Mary Jane
- Jimmis18
- Than003
- GTS
- AndromedaS
- eukleidhs1821
- damn
- Γιωργος15773
- norbit
- Serotonin
- xriiistiiinaaa
- Αλκης Κ.
- SoyLydia20
- Olgaki21
- kostas1233
- xristina11
- spyroskaftanis
- rekcoR
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.