Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,837 μηνύματα.
09-08-23
16:54
Λογικό, κάπου πρέπει να πλένετε τα «άπλυτά» σας, είναι και πολλά…Έχουμε και στην Πάτρα.
Υ.Γ Τώρα για να απαντήσω και σοβαρά, εγώ δεν πολύ νιώθω άνετα να πλύνω τα ρούχα μου στο ίδιο πλυντήριο που πλένουν και άλλοι.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
09-08-23
17:03
Λογικό, κάπου πρέπει να πλένετε τα «άπλυτά» σας, είναι και πολλά…
Το ακούω… Αλλά σε ανάγκη το κάνεις.Υ.Γ Τώρα για να απαντήσω και σοβαρά, εγώ δεν πολύ νιώθω άνετα να πλύνω τα ρούχα μου στο ίδιο πλυντήριο που πλένουν και άλλοι.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
09-08-23
20:57
Το Μπριζολάκι είναι καλά! Μιλάμε. Όντως έκλεισε τον λογαριασμό της και μου είπε ότι δεν ξέρει αν θα επιστρέψει. Αυτά!Δεν ξέρω απ΄ οτι βλεπω εχει απενεργοποιησει τον λογαριασμο της @Joji διαφώτισε μας
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει απο Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 934 μηνύματα.
09-08-23
21:33
Πλακα κανεις τωρα! Γιατι, που, πως, πότε???Το Μπριζολάκι είναι καλά! Μιλάμε. Όντως έκλεισε τον λογαριασμό της και μου είπε ότι δεν ξέρει αν θα επιστρέψει. Αυτά!
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5,805 μηνύματα.
09-08-23
22:09
Πάει το χάσαμε και το κορίτσι!Το Μπριζολάκι είναι καλά! Μιλάμε. Όντως έκλεισε τον λογαριασμό της και μου είπε ότι δεν ξέρει αν θα επιστρέψει. Αυτά!
Πως και έτσι; Τσακώθηκε με κάποιον;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ενοικιάσεις κατοικιών Πάτρα | xe.gr
1,648 κατοικίες προς ενοικίαση στην περιοχή Πάτρα, μόνο στη Χρυσή Ευκαιρία, το #1 στην αναζήτηση ακινήτων. Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της αγοράς, χωρίς διπλές αγγελίες, προβολή σε χάρτη.
www.xe.gr
Για κοίτα εδώ, έχει πολλά στις περιοχές που αναφέρατε πάνω.
Βασιλης1234
Νεοφερμένος
Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα.
09-08-23
22:36
Πηγαίνετε Ρίο και πάρτε ένα παπί και είστε κομπλέ σε 10 λεπτά είστε κέντρο εγώ αυτό έχω κανει
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,288 μηνύματα.
09-08-23
22:50
Αυτό είναι όντως το καλύτερο.. Το σκέφτηκα για αργότερα όμως , να μάθω πρώτα την ΠάτραΠηγαίνετε Ρίο και πάρτε ένα παπί και είστε κομπλέ σε 10 λεπτά είστε κέντρο εγώ αυτό έχω κανει
Βασιλης1234
Νεοφερμένος
Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα.
09-08-23
23:11
Εμενα παντως με βολευει φουλ γιατι το τμημα που σπουδαζω ειναι στο ριο ετσι και αλλιως. Και οταν ειναι για εξοδο καβαλαω μηχανακι και εφυγα.Αυτό είναι όντως το καλύτερο.. Το σκέφτηκα για αργότερα όμως , να μάθω πρώτα την Πάτρα
Joji
Επιφανές μέλος
09-08-23
23:15
Πλακα κανεις τωρα! Γιατι, που, πως, πότε???
Προσωπικοί λόγοι, δεν γνωρίζω. Και εγώ στεναχωρήθηκα αλλά προτιμώ να βρίσκεται αλλού και να είναι καλά, παρά εδώ και να μην είναι. Η συνεισφορά της στο φόρουμ μέχρι τώρα είναι αισθητή, όπως και να ‘χει.Πάει το χάσαμε και το κορίτσι!
Πως και έτσι; Τσακώθηκε με κάποιον;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Qwerty 0
- Entropy24
- Scandal
- Reader
- chjan
- patatosalata22
- Dionisis.l
- demitra
- Than003
- medstudy
- Chris180
- phleidhs
- dmav
- estrela
- Startx0
- a namaves
- Ness
- sophiaa
- Hased Babis
- ilovekpop
- Arvacon
- Enhypen
- Βασιλης1234
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- aggorf
- Maynard
- AggelikiGr
- Γιώτα Γιαννακού
- Nala
- Joji
- Leo komm
- Sofos Gerontas
- constansn
- depylop
- Helen06
- Sherlockina
- eirinipap
- bill09876
- allall1
- Lifelong Learner
- thenutritionist
- Abiogenesis
- Jojo K
- nucomer
- ilias_21
- Frozensun
- mvas
- Annou1
- MrDna
- Νικολινα
- P.Dam.
- jimis2001
- Unboxholics
- Obi-Wan Kenobi
- elevag
- AnnaRd
- BatGuin
- Alessandra Eliza
- Drglitterstar
- Meow
- Mary06
- Φινεύς
- Evelynne
- giannis05
- giannhs2001
- ggl
- tfghp
- anchan
- Mewmaw
- Nikolas550
- Mathitis_tou_15
- panaman
- damn
- future scientist
- NikoBellic
- aggelosst9
- EnigmaMD
- giannis256
- anna05
- Mariamar
- Τρελας123
- Philologist
- BillyTheKid
- Steliosgkougkou
- Gop
- Χάρις
- katia.m
- Ελεν
- brizoulis
- KingOfPop
- augustine
- indig0
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- alpha.kappa
- angel27_
- mpapa
- KingPoul
- PanosBat
- korlef
- oups
- tsiobieman
- BloodyFairy
- johnsala
- Αλκης Κ.
- Antonius
- effiee
- Μαραθ22
- Paragontas7000
- Ioanna98
- nicole1982
- the.m024
- MIkeTr123
- Athens2002
- Citylights
- liana
- GeorgePap2003
- Miranda32
- Έμμα
- Nefeloula
- jimmam
- katerinavld
- T C
- kotsos05
- spring day
- Marple
- rempelos42
- 2022pleonedo
- bruh_234
- ougkampougka
- Imega
- George_dr
- azula
- aceon
- angies
- kost28
- Nikoleta_Giann
- maria20
- emilyfan85
- ΘανάσοςG4
- snowy
- Γιωργος15773
- Αναστασία197
- Εριφύλη
- ladybookworm
- Mammy Nun
- Kostakis45
- Magigi
- nativepurpur
- inmyworld
- Κ...
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.